Prowokator Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Wnoszę o zbanowanie gracza o nicku p , gracz ucieka za każdym razem kiedy wejdę na specta tudzież w ogóle na serwer. Czyżby się czegoś obawiał? Owszem, ma czego. Podkreślam UCIEKA za każdym razem kiedy wejdę na serwer więc wniosek nasuwa się sam. Nie wierzę by zbieg okoliczności za każdym razem. Jego steam ID : STEAM_0:0:25574124 Link do demka : http://www.speedyshare.com/Z3wJ8/WCH-1206121906-de-dust2.dem.zip Takich demek jest z pewnością o wiele więcej lecz upłynęło by zbyt dużo czasu zanim bym odnalazł poprzednie jego gry np. z przed 1 lub 2 dni. Teraz konkretniej : zalać betonem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Gralem z nim pred chwila. Niczym specjalnym nie zablysnal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ememe Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Wyszedłem pod koniec mapy bo już nie miałem ochoty na grę i nawet nie wiedziałem, że wchodzisz na spekta nie śledzę tego, więc nie wiem skąd te podejrzenia. Daj konkretne czasy z demka będzie wszystkim łatwiej w ocenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs// Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 ememe miał tu kiedyś admina chyba? Widziałem dwa tematy, w których wrzucał czyste ssy. Zaraz obczaję to demko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted June 12, 2012 Author Report Share Posted June 12, 2012 Wyszedłem pod koniec mapy bo już nie miałem ochoty na grę i nawet nie wiedziałem, że wchodzisz na spekta nie śledzę tego, więc nie wiem skąd te podejrzenia. Daj konkretne czasy z demka będzie wszystkim łatwiej w ocenie. Wybacz ale skąd mam wiedzieć ,że to Ty? Używał byś swojego nicku a nie jakieś p. Podejrzenia mam ponieważ za każdym razem gdy wejdę na serwer lub gdy jestem na serwerze to ty go opuszczasz. Nie lubisz mnie albo coś kryjesz dodam ,że nie jestem jedyną osobą która to zauważyła ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
ememe Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Tylko mi nic nie daje takie uciekanie bo jest hltv więc to przypadek, następnym razem napisz, że jesteś :-) obiektywnie zobaczyłem 3/4 demka no i nic podejrzanego nie zobaczyłem niech inni się wypowiedzą. edit: co do uciekania to na 4ever wiele razy kober siedział na spekcie i płakał, że z wh latam Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBEQ Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Tego znowu chcą banować. Poczytaj sobie tu jak Ci się nudzi Ja powiem tak na początku uważałem że na bank ma wh z biegiem czasu i oglądania jego gry myślę że jednak nie jest odpalony, ale najczęściej wychodzę jak on pojawia sie na servie bo ja niestety nie jestem obdarzony takim skilem jak on @edit Jeszcze dodam że nie wiem po chuj grać na serverach na których sie jedzie wszystkich? Nie wiem jaka w tym przyjemność. Nawet jego staty na aim map utkwiły mi w głowie ponad 70 do 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 wiesz czasami jak napadnie na niego około 6 osób to jakoś da się go zjechać PS. Czasami mam wielkiego farta bo uda mi się go zabić ale rzadko ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoZo Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 p to kupa p to suabiak ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Jeszcze dodam że nie wiem po chuj grać na serverach na których sie jedzie wszystkich? Nie wiem jaka w tym przyjemność. haha jak to Anthony Hopkins 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The s Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Nawet jego staty na aim map utkwiły mi w głowie ponad 70 do 4 Powiedział nam to kolega co zawsze staty po 0-10 :-) Czysto, grałem z nim na dd2 co drugi płakał a gra moze troszku lepiej niż cycek ,emerek ^^... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBEQ Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 e tam pierdolisz zawsze 0-10 czasami zdarza sie 1-7 @edit Według mnie nie ma już o czym tu rozmawiać. Trzeba pogodzić się z tym że jest czysty i już Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted June 13, 2012 Author Report Share Posted June 13, 2012 Wszystko wyjaśnione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts