Gucio Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Moge sobie obrazac matke Conana ile bede chcial bo jego matka mieszka w dwuosobowym namiocie i jego siostra ma na imie Xena magiczna ksiezniczka a Tobie chuju dupowlazie pierdolony smarku bez przyszlosci kutasa i mozgu chuj w dupe prosto z mazowsza. PLEBS PLEBS PLEBS CHODZE DO GIMNAZJUM POZDRAWIAM SINT Link to comment Share on other sites More sharing options...
The s Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 lol aha, idz spać ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
SinT Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Witam. Od-banować Gucia i to raz! Pozdrawiam Kremówki z Torunia Link to comment Share on other sites More sharing options...
The s Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Już chuj odbanujcie typa, ale niech ogarnie emocje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 ADMIN S TO CHUJ Potwierdzam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 oddawać mi hasło do AMX bans bo kurwa nie wchodzi ;[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted June 13, 2012 Author Report Share Posted June 13, 2012 Zamknij morde st cpunie z ryjem gowna. Jestes taki slaby. Masz za malo postow zeby mnie banowac smietniku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 wreszcie może będzie co czytać Anthony Hopkins 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Co maja posty do tego czy Cie mozna zbanowac czy nie... wjezdzaj komus ile wlezie, ale rodzicow zostaw w spokoju smarku. Jak ja zobacze, ze jezdzisz po rodzicach, to tydzien odpoczniesz. Pozdro synus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The s Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Szkoda typa, jeszcze do ryja sie rzuca haha, gdzie wygląda jak drugi bimber, podstaw mam wystarczająco, a co do gówna no tak jesteś chujowy, myślę ze konwersacje można tą skończyć, wiadomo za co ban był wiec zamknij ktoś to bo mały na łeb wyłapie, no a tak ogólnie to chyba każdy wie czemu tak przez tego majka kłapiesz, w szkole gnębiony, za kablem "niby wariat" no w chuj bimber ja Ci powiem tak, idz ty dziecko spać wyśpij się może mama Ci jutro batona kupi z kolegami z ucha jebniesz i wiesz te wasze pedalski gierki i zagrywki. No to tyle odemnie Prosił bym o zamkniecie kolejnego beznadziejnego tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Zamykam, Gucio nie wyzywaj innych matek bo niektórzy mogli je stracić. Jaśnie Pan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts