Wspaniały Boguś Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 (edited) Witojcie! Mam takie zapytanie do was. Czy na serwerze COD MOD jest opiekun? Dzisiaj grając sobie na tym owym serwerze gracz o nicku : rekin jebany ( znacie pewnie kto go nie zna :PP ) zapytał się mnie komu dodał Opiekuna. Powiedziałem , że nie wiem... I teraz takie pytanie. Czy jest możliwość składania podania o Opiekuna i jak forma takiego podania wygląda. Bo chciałbym zgłosić swoją kandydaturę na Opiekuna serwera COD MOD . Proszę o odpisanie mi jak z tym Opiekunem. Co ja i jak wygląda. ) Pozdrowionka. mR. Edited June 16, 2012 by Michal Używaj normalnej czcionki i jej rozmiaru // Źle się czyta Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Opiekuna raczej nie ma ponieważ nie wchodzę na ten serwer często z uwagi na to ,że dla społecznosci tamtejszej jestem odpalony i za dobrze gram ,bo ludzie się denerwują i wychodzą ,a po co mamy tracić graczy. Aby być opiekunem należy być tam adminem przez jakieś czas, więc jeżeli chcaiłbyś tylko ogarniać odpałów i ludzi drących mordy to zapraszam do rekrutacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 e dla społecznosci tamtejszej jestem odpalony i za dobrze gram ,bo ludzie się denerwują i wychodzą ,a po co mamy tracić graczy. HAHAHAH Bitch, P,ease.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Taka prawda, grałem z rekinem to na spec siedział i sam gadał abym nie grał klasą premium ,bo ludzie wychodzą, potem grałem delta force to to samo. Dlatego opoczywam aż do większej ilości graczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wspaniały Boguś Posted June 16, 2012 Author Report Share Posted June 16, 2012 dMg. mam 2 sprawy. Po 1. Mam tam admina ludzie grają nawet mnie oskarżaja o wh. aima itp. wiec wiem o czym mowisz )) Po 2. Chciałem starać się o opiekuna nie po to by grać klasami premium, i nie po to by mieć VIP przy nicku, staram sie o tego opiekuna bo wielu graczy pyta się co mam VIP chcę poznać zalety VIP'a i mówić graczą o nich bo niektórzy ( w sumie całkiem liczna grupka graczy ) gracze chcą kupować VIP'a i chcę być na miejscu by dać wskazówki co ja jak Proszę wypowiedz się teraz. Co o tym sądzisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 i nie po to by mieć VIP przy nicku, chcę poznać zalety VIP'a i Opiekun nie służy do tego by namawiać graczy to zakupu VIP-a ,przynajmniej głównie nie do tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wspaniały Boguś Posted June 16, 2012 Author Report Share Posted June 16, 2012 Czy ja napisałem że chce namawiać ludzi do kupna vipa? nie służy do tego by namawiać graczy to zakupu VIP-a Ja nic takiego nie pisałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Takie koślawe te zdania piszesz ,że muszę się domyślać o co w nich chodzi więc może coś źle zrozumiałem. chcę poznać zalety VIP'a i mówić graczą o nich bo niektórzy ( w sumie całkiem liczna grupka graczy ) gracze chcą kupować VIP'a i chcę być na miejscu by dać wskazówki co ja jak Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Opiekun ja sama nazwa wskazuje opiekuje się serwerem, dba o niego. Instaluje pluginy za zgodą władz wyżzysz uprzednio sprawdzając czy napewno działają, jeżeli jest potrzebny ten plugin ,a nie ma kogo się zapytać to zainstaluj i zapytaj o opinię graczy.(teoretycznie) Jeżeli chodzi o vip to w ten czas nie wiem jak jest ze sprzedażą, gdzieś była taka stronka ale to jak znadje to napiszę posta. Pogadam jeszcze o tym z Virusem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 HAHAHAH Bitch, P,ease.. Taka prawda też ostatnio byłem wyzywany tam od cziterów i serwer był pusty po 5 minutach ______________ Co do opiekuna załóż temat zaznaczajac w temacie ze startujesz na opiekuna serwera jesli nikt nie bedzie mial przeciwko dostaniesz opiekuna i okres probny na statnowisku opiekuna sie rozpocznie proste i logiczne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wspaniały Boguś Posted June 16, 2012 Author Report Share Posted June 16, 2012 Michale posłucham twojej rady Prowokator wiem że zdania koślawe nie moja wina... nie mieszkam od urodzenia w polsce tak jak wy mieszkam tutaj dopiero 2 lata więc jeszcze tego polskiego nie opanowałem do perfekcji . )) Ciągle się ucze. /close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Przy okazji dopiszę , że można zrobić/wgrać plugin /vip będzie pokazywało moce/skile/bronie vipa . Jest Opiekun Daro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Daro gdzieś przepadł... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 ,że dla społecznosci tamtejszej jestem odpalony i za dobrze gram ,bo ludzie się denerwują i wychodzą ,a po co mamy tracić graczy co Ty człowieku pierdolisz... Co Ty wiesz o zabijaniu Nie no żarcik, na ZM było podobnie ale vipy się wyrzuciło i teraz czekamy na graczy. Co do tematu, Daro to kupa i bym mu z miejsca zabrał opiekuna bo go nie widziałem już X czasu. Mr. na forum Ciebie nie widać, na serwerze czasami coś napiszesz na biało. Jak Cię zauważe na forum to będę na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wspaniały Boguś Posted June 17, 2012 Author Report Share Posted June 17, 2012 Mr. na forum Ciebie nie widać, na serwerze czasami coś napiszesz na biało. Jak Cię zauważe na forum to będę na tak. Na Forum wchodze za każdym razem gdy odpalam internet. Więc na nim jestem praktycznie codziennie, nie moja wina że nie zawsze dodam jakiegoś posta. :PP Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 wlasnie bez pisania postów nikt Ciebie nie zauważy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 spamuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 ueihgieuarhaqeh no spamuj, ale nie odkopuj tematów Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 ja już jestem wiem wiem odsunelem sie od kompa na troche ale juz jestem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 ja już jestem wiem wiem odsunelem sie od kompa na troche ale juz jestem :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: On żyje ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Zamykam bo gracz składał już podanie ,które zostało odrzucone. Try again. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts