Wspaniały Boguś Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Witam. Chcę starać się o posade Opiekuna serwera COD MOD, i bardzo proszę o szczere opinie na ten temat. Tyle może w wstępie. ] Teraz dalsza część nazywam się Damian mam 18 lat( nick mR.). Będąc opiekunem zadbam o serwer będę go rozwijał i za zgodą " władz wyższych " będę wgrywał pluginy, jeśli jakiegoś nie znajdę to zrobię. P.S ] ] Gram dosyć często na COD MOD. Lubię ten serwer z kilku powodów m.in. mały exp, miła atmosfera, całkiem ogarnięci gracze. Ciekawe mapki lecz można by wgrać jakieś mniejsze co też bym uczynił. ] ] Nie wiem jak powinno wyglądać podanie o opiekuna ale myśle że wypowiedziałem się sporo. Jeśli jednak będziecie mieli jakieś pytania piszcie, a odpowiem. ] ] Pozdrowionka mR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 całkiem ogarnięci gracze to nie było szczere. Przyda się ogarnięta osoba, nie znam z gry i rzadko Cię widuję. Ale jakoś jestem dobrej myśli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wspaniały Boguś Posted June 16, 2012 Author Report Share Posted June 16, 2012 rzadko Cię widuję. Często gram jak mnie nie ma na COD to jestem na DR Link to comment Share on other sites More sharing options...
The s Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 No podanie to mi się wydaje ze powinno wyglądać jak na zwykłego admina, napewno reklamy, a będę na tak . Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Podanie może być podoba mi się inicjatywa. Jestem na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 A czy przypadkiem nie ma już opiekuna ? kolega "Daro" http://forum.wiejska-chata.pl/topic/4706-podanie-o-administratora-daro/ Myślę, że jednak on bo z tego co pamiętam on ma uprawnienia opiekuna . On jest moim zdaniem narazie odsunięty od CS'a nie wiem z jakiego powodu . "Daro" jest opiekunem serwera. Jedynie moim zdaniem co możesz otrzymać to zastępcę opiekuna, choć nie wiem czy takie coś istnieje . ( Do póki nie wróci kolega "Daro" możesz być opiekunem.) | | | | To może być taka zasada w takich sytuacjach . Ps. co do podania jestem na tak widzę go nie raz . Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 chuj z graniem, udzielaj sie na forum - nounejmów nie lubimy. a takto siema Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 chuj z graniem, udzielaj sie na forum - nounejmów nie lubimy. a takto siema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wspaniały Boguś Posted June 17, 2012 Author Report Share Posted June 17, 2012 Spoczko. Udzielać się będę na tyle ile mi czas pozwoli. Ostatnimi czasy jestem troszku zajęty ps. Dzięki za wypowiedzi. Teraz wiem na co mam zwrócić uwagę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts