Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Unban Rossi46

Rossi46.
 Share

Recommended Posts

Witam.

Dziś dostałem , dosłownie przed chwilą bana od jakiegoś frajera , nie wiem chyba od Amura czy kogoś na tydzień. Powód : Kibicowanie Rosji , nie rozumiem tego a jeśli ten gimbus nie wie kto to Rossi to niech wklepie sobie to w google : Valentino Rossi . Dziękuje a także proszę o to aby ten gimbaziak został ogarnięty .

Rossi46.

ID/IP:

Nick admina, który Cię zbanował:Chyba frajer Amur

jest obrazek

wyżej podane:

post-6130-0-37026800-1339924644_thumb.jp

Nie należy, bana bez powodu nie dostał...

Prawdziwy powód: Liczne wyzywanie gracza, oraz Lorda XI Amura

Według mnie Amur coś ostatnio odpierdala, nie wiem co mu jest ale jeżeli tak dalej pójdzie to czarno to widzę.

Raz na rok dam bana :rolleyes:

powiem wam , że np: wczoraj taki inny koleś wyzywał Amura a on się powstrzymał od bana dla kolegi :-)

On wyzywał tylko mnie może z kilka sekund, po czym wyszedł,

A co do Rossiego: jestem za tym aby wrócił za tydzień

POWIEDZ MI KIEDY ? DAJ MI JAKIE KOLWIEK DOWODY ! NIKOGO NIE OBRAŻAŁEM Z SERVERA , A JEŚLI KOGOŚ TO KAŻDY NA KOGO POWIEDZIAŁEM DEBIL CZY CIOTA WIE ŻE MÓWIĘ TO W ŻARTACH , BO JEŚLI NA MNIE COŚ POWIE TO JA SIĘ NIE OBRAŻAM TYLKO SIĘ WSZYSCY ŚMIEJĄ , WBIJESZ NA DR RAZ NA 1 CZY 2 TYGODNIE ALBO I MNIEJ I JUŻ SIĘ BAWISZ W STRAŻNIKA , CO Z TEGO ŻE TUTAJ NAPISAŁEM , WEJDŹ W LOGI , CZEKAM NA TO ! TO ŻE TUTAJ NAPISAŁEM FRAJER TO CO ? DZIWISZ SIĘ ? JAK BYŚ TY DOSTAŁ BANA BEZ POWODU TO CIEKAWE CO BYŚ PISAŁ , GRAM NA DR KUPĘ CZASU , KAŻDY MNIE ZNA I NIGDY NIE MIAŁEM ŻADNYCH PROBLEMÓW.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.