✪ Michal Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 To ja rozpocznę. Pierwsze co mnie denerwuję na serwerze to stanowczo dodatek do lunety snajperskiej, jeśli jest możliwość proszę o wyłączenie "migawki" lunety czyli przyciemnienia przy jej włączaniu i przełączaniu zooma. __________ Kolejną rzeczą są pociski a właściwie plugin który powoduje widok lecących kul fajny bajer ale na starszych komputerach gdy zacznie strzelać paru uczestników strasznie przycina grę i spadają fpsy a nam chyba chodzi o to żeby rozgrywka nawet użytkownikom starszych sprzętów komputerów równie dobrze się grało __________ Szybkość biegania jest nie proporcjonalna do animacji modeli przez co gra wydaje się mniej dynamiczna proponuje trochę zwiększyć prędkość przemieszczania się dla bardziej dynamicznej rozgrywki ( tak wiem że to od klasy ale akurat tu jest to widoczne dla wszystkich) __________ Mapy: Proponuje wywalić ratsy i inne gówna podczas rozkręcania serwera nikt nie będzie ściągał wielkich i bezsensownych map. Przykład z dzisiaj. perfect inferno full serwer ponieważ chodź mapa nie standardowa dużo opcji rozgrywki i jest mała chwilę później zmiana na jakiegoś ratsa serwer opustoszał zostały 4 osoby do końca mapy. To na tyle co zauważyłem i moim zdaniem powinno być zmienione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 To ja rozpocznę. Pierwsze co mnie denerwuję na serwerze to stanowczo dodatek do lunety snajperskiej, jeśli jest możliwość proszę o wyłączenie "migawki" lunety czyli przyciemnienia przy jej włączaniu i przełączaniu zooma. Dla mine to jest fajne. Kolejną rzeczą są pociski a właściwie plugin który powoduje widok lecących kul fajny bajer ale na starszych komputerach gdy zacznie strzelać paru uczestników strasznie przycina grę i spadają fpsy a nam chyba chodzi o to żeby rozgrywka nawet użytkownikom starszych sprzętów komputerów równie dobrze się grało 100 % racji ze strony Michała. proponuję zrobienie klasy "snipera lekkiego?" który biega ze scoutem. Jeżeli można to zmniejszenie tych płomieni z lufy bo w mp5 to cały monitor zajmuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 mysle ze mozna dodac jakies inne klasy nie koniecznie jakies wywalone w kosmos np "komandos" ma tylko noz ale 1/1 z prawego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Wszystko za... ale i tak zacznę grać jak poziom będzie powyżej 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted June 17, 2012 Author Report Share Posted June 17, 2012 Dla mine to jest fajne. 100 % racji ze strony Michała. proponuję zrobienie klasy "snipera lekkiego?" który biega ze scoutem. Jeżeli można to zmniejszenie tych płomieni z lufy bo w mp5 to cały monitor zajmuje Z tego co pamiętam są 2 klasy snajpera na serwerze jeden z scoutem i drugi z awp, a migawka fajna ale co z tego jeżeli nie można bić fastzoomem z niej bo strasznie jest to utrudnione bo nie widać nic przez czarny ekran a tu się liczą ułamki sekund Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 migawkę można usunąć i te duże mapy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Wszystie ratsy wywalić, zostawić standardowe mapy według mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Michał nie ma klasy ze scoutem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Nie pisz post pod psotem gamoniu, używaj opcji edytuj ,a i tak będzie nam wszystkim wyświetlało ,że nowy post doszedł ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Dałnie jak się nie ma moderatora to post sam się dopisuje do wcześniejszego... Dopiero teraz to zobaczyłem... Więc po jakiego chuja morde drzesz? To napisz PW, a nie sam napierdalasz post w ogóle nie związany z tematem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 xD chuju spamisty nie_pytaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wspaniały Boguś Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Tak wywalic ratsy. Za duże mapki malo osob wtedy jest. Mozna by dodac mapki fy ( te wieksze ) p.s Jak cos moge porobic mapki "fy" Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 mapy fy_ mhmmm mała, szybka rozgrywka, czy aby na pewno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts