Czerii Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Chciał bym zaproponować wstawienie na serwer zm Golden Deagla dla vip-ow ??? Co wy na to. Na pewno wiecie co on robi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 no fajnie by bylo ale poki co vipa chyba jeszcze niema a po 2 niewiem czemu zamiast zabierac ammo packi to zabiera kase i ammo packi jak sie item kupuje do tego Golden Deagla mozna by u vipa kupic golden m4, awp, ak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 A nie lepiej dodac to po prostu do sklepu i kazdy kto bedzie chcial to kupi to sobie za kase i ap? @Bubmle dlatego zabiera i kase i ap zeby ludzie nie floodowali kupujac 5 bomb na runde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 5 bomb na runde... moje marzenie się skończyło Ogólnie dobry pomysł , najlepiej dodać to do sklepu aby każdy gracz mógł korzystać z takich rzeczy . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wspaniały Boguś Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Nom. ) Dodać do sklepu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 ja nie mogę grać, ponieważ nie ma mnie w domu. Ogólnie dobry pomysł ;d Użytkownik Jaśnie Pan dnia 22 czerwiec 2012 - 17:01 napisał 5 bomb na runde... moje marzenie się skończyło hahahahahah śmieszny kolega jest xD nie_pytaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czerii Posted June 22, 2012 Author Report Share Posted June 22, 2012 Raczej nie 5 bo max 2 albo jak by był taki plugin , ze admini maja golden deagla za darmo a ak sobie muszą kupic ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Nie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 nic admini za free miec nie beda, admin to tez gracz. Moza to wgrac ale nie wiem czy ma sens bo kazdy bedzie tym napierdalal, a zombie i tak na magazynek z emki pada. nie_pytaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts