Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Filmy

Recommended Posts

Obejrzeliscie ostatnio jakis ciekawy film, ktory jest warty obejrzenia? Napiszcie o nim w tym temacie.

Ja dzis obejrzalem film pt. "21".

Film opowiada o losach mlodego chlopaka, ktory pragnie dostac sie do Harvardu na kierunek medyczny. By sie tam dostac nie wystarczy miec wiedze, ale rowniez pieniadze (300.000$). Facet ma sporo ponad przecietne myslenie i zapamietywanie. Zauwaza to jego nauczyciel z matematyki i... od tego wszystko sie zaczyna!

Z pelna premedytacja POLECAM ten film wszystkim! Naprawde warto obejrzec!

http://www.filmweb.pl/f253995/21,2008

Ja ostatnio byÂłem na filmie Sierociniec

Moje zdanie jest takie niby to jest Horror ale film w ogĂłle nie jest straszny

po drugie trwa prawie 2 godziny i z tego wszystkiego najlepsza jest ostatnia minuta filmu

teraz pytanie czy chce sie oglÂ?daĂ? prawie 2 godziny nudnego filmu Âżeby zobaczyĂ? i zrozumieĂ? ostatnia minute ktĂłra jest najlepsza z caÂłego filmu...?

Nie polecam za bardzo tego filmu oceniam w skali od 1 do 6

na -2

Ja ostatnio byÂłem na filmie Sierociniec

po drugie trwa prawie 2 godziny i z tego wszystkiego najlepsza jest ostatnia minuta filmu

teraz pytanie czy chce sie oglÂ?daĂ? prawie 2 godziny nudnego filmu Âżeby zobaczyĂ? i zrozumieĂ? ostatnia minute ktĂłra jest najlepsza z caÂłego filmu...?

Nie polecam za bardzo tego filmu oceniam w skali od 1 do 6

na -2

mial byc ciekawy film ^^

zeby nie bylo offtopu to polecam "You got served"

typ: (wg mnie) taneczny z domieszka lekkiej nutki milosci :lol:

Ostatnio oglÂ?daÂłem Alpha Dog

Film stary bo z 2006 roku, ale wyszedÂł do kin w 2008.

http://www.filmweb.pl/f116804/Alpha+Dog,2006/opisy

Opowiada o gangsterce w sumie to jeszcze mÂłodych ludzi. O dwĂłch rodzinach ktĂłre maja do siebie "sĂŞki" , przy czym jedna drugiej uprowadza syna.

Calkiem ciekawy. SÂłowo kurwa pada tu 476 razy. :-> polecam

Co ostatnio ogladalem? :

- This is England (8/10 opowiada historie o skinhead'ach w Anglii w latach 70')

- Aeon Flux 4/10

- Wzgorza maja oczy 2 6/10

- Iron Man 4/10

- Bangbross: Lenna sucking big dick to stranger 10/10

- Slaby punkt 7/10

- Street kings 7/10

To tak ostatnio x]

Stary film z 2006 roku :lol: po za tym "data premiery: 2008-05-02 (Polska)"

Ty kurwa misiek przez ostatnie 2 lata przejrzaÂłem jakieÂ? 250 filmĂłw ze Â?wiatowych bestsellerĂłw, wydaje masĂŞ pieniĂŞdzy na filmy dvd a ty siĂŞ kurwa kogoÂ? pytasz czy ma coÂ? ci poleciĂ?. WyjdÂĽ i kurwa przeproÂ?.

Obejrzeliscie ostatnio jakis ciekawy film, ktory jest warty obejrzenia? Napiszcie o nim w tym temacie.

Ja dzis obejrzalem film pt. "21".

Film opowiada o losach mlodego chlopaka, ktory pragnie dostac sie do Harvardu na kierunek medyczny. By sie tam dostac nie wystarczy miec wiedze, ale rowniez pieniadze (300.000$). Facet ma sporo ponad przecietne myslenie i zapamietywanie. Zauwaza to jego nauczyciel z matematyki i... od tego wszystko sie zaczyna!

Z pelna premedytacja POLECAM ten film wszystkim! Naprawde warto obejrzec!

http://www.filmweb.pl/f253995/21,2008

Jak Ci siĂŞ podobaÂł to zapraszam do obejrzenia "Good Will Hunting" ("Buntownik z wyboru")

2 godziny nudnego filmu Âżeby zobaczyĂ? i zrozumieĂ? ostatnia minute ktĂłra jest najlepsza z caÂłego filmu...?

Moje oczy wtf??? Jak dla mnie to jeden z najlepszych filmĂłw ostatniego roku.

FilmĂłw poleciĂ? mogĂŞ wiele, bo ogladam ich duÂżo :lol: ProponujĂŞ zajrzeĂ? tutaj: http://www.filmweb.pl/user/937761/filmFavorites

Ostatnio oglÂ?daÂłem "ChoĂ? goni nas czas" z Jackiem Nicholsonem i Morganen Freemanem i uwaÂżam, Âże jest to wspaniaÂły komediodramat.

Moje top 3 - moÂże nie widziaÂłeÂ?:

1. CzÂłowiek z BliznÂ? (z Alem Pacino)

2. Zapach Kobiety (j/w)

3. Podaj Dalej (Kevin Spacey i Haley Joel Osment)

"Sin City" Âżal of the all

SIN CITY???? Powiem tak - za pierwszym razem oglÂ?daÂłem jakiegoÂ? kiepskiego divx, to byÂłem znudzony tym oglÂ?daniem. Wszedzie ciemno, nie daÂło siĂŞ rozjaÂ?niĂ?. Ale zaintrygowany opiniami poszedÂłem do kina i byÂłem zachwycony. W skali od 1 do 10 daje 7.

WidzĂŞ, Âże dla niektĂłrych Sin City to druga Osada (chodzi o to, Âże do maÂło kogo oba filmy docierajÂ?)

Âżeby nie byÂło z ambitnego kina polecĂŞ "Motyl i Skafander" Historia o czÂłowieku ktĂłry jest sparaliÂżowany od stĂłp do gÂłowy i jedynie co potrafi to poruszaĂ? jednÂ? powiekÂ?. DziĂŞki temu komunikuje siĂŞ z caÂłym mu obecnym Â?wiatem

Guest Anonymous

a ja polecam mój autorski film, który nagra³am w Zabrzu ( oczywi�cie d¼wiêkowy), jego cech� charakterystyczn� s� bezb³êdne i zaskakuj�ce zbli¿enia... Nosi tytu³: "hehe, orkiestra!"

uuu bylo tego troche :)

ostatnio dosc podobal mi sie 3:10 to Yuma z Balem, Fosterem i Crowe'em. Poza tym ostatnio znacznie bardziej podoba mi sie kino europejskie, jak komus nie chce sie sciagac to polecam kanal Ale Kino.

pare tytuÂłow:

Uno

Beema

9 kompania

Sweet Sixteen

La Haine

Symetria

JabÂłka Adama.

:)