✪ Misiek Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Obejrzeliscie ostatnio jakis ciekawy film, ktory jest warty obejrzenia? Napiszcie o nim w tym temacie. Ja dzis obejrzalem film pt. "21". Film opowiada o losach mlodego chlopaka, ktory pragnie dostac sie do Harvardu na kierunek medyczny. By sie tam dostac nie wystarczy miec wiedze, ale rowniez pieniadze (300.000$). Facet ma sporo ponad przecietne myslenie i zapamietywanie. Zauwaza to jego nauczyciel z matematyki i... od tego wszystko sie zaczyna! Z pelna premedytacja POLECAM ten film wszystkim! Naprawde warto obejrzec! http://www.filmweb.pl/f253995/21,2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitowy13 Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Ja ostatnio byÂłem na filmie Sierociniec Moje zdanie jest takie niby to jest Horror ale film w ogĂłle nie jest straszny po drugie trwa prawie 2 godziny i z tego wszystkiego najlepsza jest ostatnia minuta filmu teraz pytanie czy chce sie oglÂ?daĂ? prawie 2 godziny nudnego filmu Âżeby zobaczyĂ? i zrozumieĂ? ostatnia minute ktĂłra jest najlepsza z caÂłego filmu...? Nie polecam za bardzo tego filmu oceniam w skali od 1 do 6 na -2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lame mode Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Ja ostatnio byÂłem na filmie Sierociniec Moje zdanie jest takie niby to jest Horror ale film w ogĂłle nie jest straszny po drugie trwa prawie 2 godziny i z tego wszystkiego najlepsza jest ostatnia minuta filmu teraz pytanie czy chce sie oglÂ?daĂ? prawie 2 godziny nudnego filmu Âżeby zobaczyĂ? i zrozumieĂ? ostatnia minute ktĂłra jest najlepsza z caÂłego filmu...? Nie polecam za bardzo tego filmu oceniam w skali od 1 do 6 na -2 mial byc ciekawy film ^^ zeby nie bylo offtopu to polecam "You got served" typ: (wg mnie) taneczny z domieszka lekkiej nutki milosci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Ostatnio oglÂ?daÂłem Alpha Dog Film stary bo z 2006 roku, ale wyszedÂł do kin w 2008. http://www.filmweb.pl/f116804/Alpha+Dog,2006/opisy Opowiada o gangsterce w sumie to jeszcze mÂłodych ludzi. O dwĂłch rodzinach ktĂłre maja do siebie "sĂŞki" , przy czym jedna drugiej uprowadza syna. Calkiem ciekawy. SÂłowo kurwa pada tu 476 razy. :-> polecam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Co ostatnio ogladalem? : - This is England (8/10 opowiada historie o skinhead'ach w Anglii w latach 70') - Aeon Flux 4/10 - Wzgorza maja oczy 2 6/10 - Iron Man 4/10 - Bangbross: Lenna sucking big dick to stranger 10/10 - Slaby punkt 7/10 - Street kings 7/10 To tak ostatnio x] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Stary film z 2006 roku po za tym "data premiery: 2008-05-02 (Polska)" Ty kurwa misiek przez ostatnie 2 lata przejrzaÂłem jakieÂ? 250 filmĂłw ze Â?wiatowych bestsellerĂłw, wydaje masĂŞ pieniĂŞdzy na filmy dvd a ty siĂŞ kurwa kogoÂ? pytasz czy ma coÂ? ci poleciĂ?. WyjdÂĽ i kurwa przeproÂ?. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Ja poleceam film Predator z Arnim Schwarzenegerem. Moj fav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OniWiedząKocie. Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Obejrzeliscie ostatnio jakis ciekawy film, ktory jest warty obejrzenia? Napiszcie o nim w tym temacie.Ja dzis obejrzalem film pt. "21". Film opowiada o losach mlodego chlopaka, ktory pragnie dostac sie do Harvardu na kierunek medyczny. By sie tam dostac nie wystarczy miec wiedze, ale rowniez pieniadze (300.000$). Facet ma sporo ponad przecietne myslenie i zapamietywanie. Zauwaza to jego nauczyciel z matematyki i... od tego wszystko sie zaczyna! Z pelna premedytacja POLECAM ten film wszystkim! Naprawde warto obejrzec! http://www.filmweb.pl/f253995/21,2008 Jak Ci siĂŞ podobaÂł to zapraszam do obejrzenia "Good Will Hunting" ("Buntownik z wyboru") Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Ja dzis ogladalem "Pride" polski tytul "Scigajac marzenia" (sic!) Opowiada o utalentowanym plywaku ktory bierze pod swoje skrzydla grupe mlodziencow z getta (obkuty scenariusz) Film swietny w pewnych momentach lapie za serce Polecam Moja ocena 9/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eastern Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 "JoB" LUBISZ TO SUKO !!! jak siĂŞ komuÂ? chce spaĂ? to moÂżna oglÂ?daĂ? bo sÂ? czasem fajne akcje 3 kolesi trak w wieku 20-27 lat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4rci-no form- Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Obejrzeliscie ostatnio jakis ciekawy film, ktory jest warty obejrzenia? to nie jest warty obejrzenia film....zlepek dowcipĂłw z neta bez sensu i kupy praktycznie Z komedi polece EuroTrip i New Guy (akurat ostatnio po raz n-ty oglÂ?daÂłem) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Moje zdanie jest takie niby to jest Horror ale film w ogĂłle nie jest straszny 2 godziny nudnego filmu Âżeby zobaczyĂ? i zrozumieĂ? ostatnia minute ktĂłra jest najlepsza z caÂłego filmu...? Moje oczy wtf??? Jak dla mnie to jeden z najlepszych filmĂłw ostatniego roku. FilmĂłw poleciĂ? mogĂŞ wiele, bo ogladam ich duÂżo ProponujĂŞ zajrzeĂ? tutaj: http://www.filmweb.pl/user/937761/filmFavorites Ostatnio oglÂ?daÂłem "ChoĂ? goni nas czas" z Jackiem Nicholsonem i Morganen Freemanem i uwaÂżam, Âże jest to wspaniaÂły komediodramat. Moje top 3 - moÂże nie widziaÂłeÂ?: 1. CzÂłowiek z BliznÂ? (z Alem Pacino) 2. Zapach Kobiety (j/w) 3. Podaj Dalej (Kevin Spacey i Haley Joel Osment) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 widzĂŞ dobry gust blunt.. poza kilkoma wyjÂ?tkami np. "Sin City" Âżal of the all Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 "Sin City" Âżal of the all SIN CITY???? Powiem tak - za pierwszym razem oglÂ?daÂłem jakiegoÂ? kiepskiego divx, to byÂłem znudzony tym oglÂ?daniem. Wszedzie ciemno, nie daÂło siĂŞ rozjaÂ?niĂ?. Ale zaintrygowany opiniami poszedÂłem do kina i byÂłem zachwycony. W skali od 1 do 10 daje 7. WidzĂŞ, Âże dla niektĂłrych Sin City to druga Osada (chodzi o to, Âże do maÂło kogo oba filmy docierajÂ?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4rci-no form- Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Âżeby nie byÂło z ambitnego kina polecĂŞ "Motyl i Skafander" Historia o czÂłowieku ktĂłry jest sparaliÂżowany od stĂłp do gÂłowy i jedynie co potrafi to poruszaĂ? jednÂ? powiekÂ?. DziĂŞki temu komunikuje siĂŞ z caÂłym mu obecnym Â?wiatem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 a ja polecam mój autorski film, który nagra³am w Zabrzu ( oczywi�cie d¼wiêkowy), jego cech� charakterystyczn� s� bezb³êdne i zaskakuj�ce zbli¿enia... Nosi tytu³: "hehe, orkiestra!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lame mode Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 jeszcze moge dodac "Kto nigdy nie zyl" http://kto.nigdy.nie.zyl.filmweb.pl/ 10/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 PiÂła 4 ^^ moim zdaniem najlepszy ze wszystkich czĂŞÂ?ci wieĂ? OGL¡DAĂ? !!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lame mode Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Pi³a 4 ^^ moim zdaniem najlepszy ze wszystkich czê�ci wie� OGL¡DA� !!!!!! czy ja wiem czy takie to dobre...fakt ze jest to chyba jedyna z czesci ktora najtrudniej zrozumiec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitowy13 Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Moje oczy wtf??? Jak dla mnie to jeden z najlepszych filmĂłw ostatniego roku. Wiesz ja wyraziÂłem swoje zdanie...;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czekoladyn Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 " ChÂłopaczki z sÂ?siedztwa " haha oglÂ?dnijcie warto xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 uuu bylo tego troche ostatnio dosc podobal mi sie 3:10 to Yuma z Balem, Fosterem i Crowe'em. Poza tym ostatnio znacznie bardziej podoba mi sie kino europejskie, jak komus nie chce sie sciagac to polecam kanal Ale Kino. pare tytuÂłow: Uno Beema 9 kompania Sweet Sixteen La Haine Symetria JabÂłka Adama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XandeR Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 mi sie spodobaÂły fest Blues Brothers Blues Brothers 2000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 ten 21 to serio Â?wietny i rĂłwnieÂż jak Misiek polecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 To nie jest kraj dla starych ludzi (No Country for Old Man) - wydajĂŞ mi siĂŞ, Âże trzeba zrozumieĂ?, oraz Eastern Promises. Oba gorÂ?co polecam. I trzeba obejrzeĂ? te 21 bo mnie zaciekawiliÂ?cie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts