Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

LuKe.

Recommended Posts

#Nick: LuKe.

#Data wraz z godzina: 22.06.12 18:46

#IP / STEAMID (screen amx_ipx):

#Link do dema: http://hltv.1shot1kill.eu/srv8241/WCH-1206221846-de_dust2.dem.zip

#Opis podejrzanych akcji wraz z czasem: awp na srodku, szczególnie jak smoki leżą

#Opcjonalnie swoje uwagi: nie wierze w taki refleks

Pozdrawiam,

admin Tomek.

teraz zauważyłem dopiero ten wątek.. AWP na środku ? strzela tam 99% osób latających z awp... SMOKE ILE RAZY MAM TŁUMACZYĆ włączcie sobie auto aim w opcjach i już po lewej stronie widzicie nick przeciwnika przez smoke... burza mózgów... DMG jezus cie kocha =)

rimel ale to juz nawet nie chodzi o to wkurwiaja mnie same powody są smieszne. Bo ja jeden tak gram ? A p, drake, 7484, lesny i cala reszta są inni? Nawet lepsi bo ja ostatnio z awp w plecy trafic nie umiem. Chwila wiatru w żagle i sie zaczyna.

dmg.. ja tez umiem grać. W cs 1.5 też grałem ... na steamie od 2k5 siedze i nie jedno widziałem. Ale te powody bana, które są wyżej wybacz ale są smieszne. Przez smoke mozna widziec normalnie nick przeciwnika. Ale brak doświadczenia robi swoje.

prosze bardzo. Znalazlem dówod na to że gram tu już od dawna... i nie dam sobie wciskać kitów.

Grałem tu jeszcze jak miałem 15 lat i zachowywalem się jak dziecko neo ale i w tym watku był ub... do dzis zreszta ban / ub.

choć sam mam pompe z tego jak sie wypowiadałem kiedyś:D ale ujdzie.

DMG to mózgotrzep.... kazał mi i rimelowi grać 1on1.

r1mel vs LuKe - Wiejska-Chata.pl

tu macię wątek. No i gralismy demka są, hltv było ale nie DMG nasrał wam wszystkim na łeb... kompletnie zignorował wasze wypowiedzi... na forum liczy się większość głosów adminów ale DMG tego nie rozumie.

Dajcie wkoncu tego ub. Bo wszystko jest juz jasne.

Gram w te klocki 12 lat, bylem AC na scenie 1.5, i uwierz mi, zadna z tych akcji nie jest dziwna, wszystko da sie wytlumaczyc. Jakbyscie mieli 1.5 to bym wam dal takie dema, ze byscie po jednej akcji powiedzieli hax, a byly czyste;> w tym 3/4 moje dema z proxa.

Tutaj gramy w CS 1.6 , dziwne nie? :blink:

cs go to raczej do nowszej wersji sourca można porównać. Ja tam pierdole podziekuje za unbana. I tak lecicie na dno.

ja jeszcze takiego burdelu nie widziałem gdzie o banie decyduje jeden admin gdzie reszta wypowiada się negatywnie wobec demka.

RImel dzięki za wsparcie ale ja chyba podziekuje. Wcale sie ememerowi nie dziwie że dał sobie spokój.

choć jeszcze zaczekam na wypowiedz H@.

ale mnie to pierdoli co on chce. Zgodnie z umową gralem 1on1 z rimelem są demka, hltv jest wiec niech SPIERDALA.

Trzyma mnie coś tu? ... -.- NIE. Zresztą poczekam na wypowiedz H@ bo na żadnym serwerze nie decyduje 1 osoba za wszystkich.

on żeby dać mi bana musi mi to udowodnić. A udowodnił? co da 1on1 co ma to dać się pytam?

wczoraj gralem 1on1 z rimelem demka były, hltv i spect, który obserował gre.