ZcM_SabreO! Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Imie: Bogdan Wiek: 24 lata Nick w cs'e: ZcM_SabreO! Ile grasz na serwerach wch? : kilka miesięcy Średnio godzin? : różnie Zajęcia: górnik Miałem admina? : TAK Gdzie? : serwery Gra 3s.pl ok 3 lata, grajkownia również ok 2-3 lat Umiejętności : myślę że dobre Co mogę zaproponować? : pomoc w utrzymaniu porządku na serwerze Dlaczego ja? : Z racji małej ilosci adminów na serwerze, siedzę o różnych nietypowych porach Czy będę dawał Składkę na admina?: Nie Linki do 10 :)reklam ? Jeśli będzie to obowiązek to powklejam, ale wiekszą reklamę zrobię mówiąc o was w koncie steam.... niż spamójąc na różnych forach. ciekawe tylko czemu nie są tak ważne informacje na temat stażu gry, znajomosci amx'a i posiadania steama. mam nadzieję na szybkie i zdecydowane działanie w w/w sprawie. Dziekuje i pozdrawiam Zcm_SabreO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Jeśli będzie to obowiązek to powklejam, ale wiekszą reklamę zrobię mówiąc o was w koncie steam.... niż spamójąc na różnych forach. zrób tu i tu to jest obowiązek, bez tego podanie nie jest rozpatrywane Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Zrób reklamy i będę na TAK. Serwer CODMOD zaczyna być grywalny i potrzeba więcej reklam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 dMg dobrze mówi zrób reklamy i ja też będę na TAK:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiceShoot Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 zrób reklamy potem zobaczymy ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZcM_SabreO! Posted June 23, 2012 Author Report Share Posted June 23, 2012 kolejny czit na wh stalker uciekl .... koledzy .... duzo latam po roznych serwerach i reklame robie na steamie ..... na kontach serwerowych slaby jestem w hostingu .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 juz bym przymknal oko n te reklamy ale serwera jako tako sami nie utrzymamy. co z ewentualnymi skladkami? zrzucamy sie co miesiac po 5zlotych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wspaniały Boguś Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Znam gostka mikro nie ma. Ale widuje go codziennie. Dobrze gra. Steam'a ma ; P Ja jestem na tak . Ale zrób chociaż 5 reklam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 jak wszyscy sa na Tak to i ja. Dodajcie mu admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZcM_SabreO! Posted June 23, 2012 Author Report Share Posted June 23, 2012 micro nie mam bo go rozdeptałem ciezko z tymi sluchawkami .. laptopem przenoszeniem sprzętu )) reklamy robie na steamowych kontach serwerów składka - od przyszłego miesiąca - 5 zł to nie majątek to jak bedzie panowie ? Trol i Dj notoryczne txt na dust4 LeWy : D wh westwood_mtk 10:54 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZcM_SabreO! Posted June 25, 2012 Author Report Share Posted June 25, 2012 czekam . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 wedlug mnie gosciu jest okej. Polać mu admina Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZcM_SabreO! Posted June 25, 2012 Author Report Share Posted June 25, 2012 tak apropo adminowania na serwerach : w3 -3 lata diablo mod - 2.5 roku TP - 8 lat ffa - 3 lata a gram od cs'a 1.3 elita pamieta )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 jesli ta comiesieczna 5zlotowa skladka Cie nie przeraza to podeslij steamid lub nick z haslem na pw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZcM_SabreO! Posted June 26, 2012 Author Report Share Posted June 26, 2012 po wpisaniu status - info takie : 1 "ZcM_SabreO!" 1160 STEAM_0:0:43468108 0 00:18 29 0 STEAM_0:0:43468108 prosze wiec bardzo ) dziekuje za zaufanie do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wspaniały Boguś Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Haha ZcM ma Adma. Czyli Panie. Można zamknąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts