✪ Aga Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Z racji, że padła propozycja rozegraniu turnieju 1/1 na mapach awp, podejme się organizacji tego i doprowadzenia turnieju do końca. Bo zazwyczaj jest dużo propozycji, gorzej z realizacją. Osobiście chciałabym wziąć udział w takim turnieju, no ale.. ; ) Serwer z mapami awp udostępnie. Pomyślałam, że po prostu w czasie meczu będę przebywać na spekcie jako sędzia i obsługa serwera. Moje propozycje map: aim_00_awp aim_awp_esl awp_circular awp_glass2_esl awp_india Turniej będzie przeprowadzony na zasadzie drabinki. Potnę karteczki i będę losowała pary xD Na serwerze obowiązuje cfg z ligii ESL. Każdy będzie zobowiązany do wysłania po meczu swoje cfg. Gramy BO1, MR15. Mapa będzie wybrana na zasadzie odrzucania. W finale będzie BO3. ZAPISY DO 8 LIPCA ! Lista chętnych: AxeI -Bad Boys- zapłacone humex - zapłacone FirebladeR - zapłacone Gothic - zapłacone Zinbo- zapłacone dMg - zapłacone pz - zapłacone Wpisowe 5 zł : wpisowe mozna opłacać wysyłając SMS (wtedy cena to 11.07 pln) Jak wyslecie smsa - wyslijcie kod dla mnie np na steam albo wiadomość na forum, a zosstaniecie dopisani do listy. By otrzymać kod, wyślij SMS-a o treści AP.ZABIJAKA9 na numer 79068 Numer konta bankowego mBank: 87 1140 2004 0000 3002 3803 4081 Dla przelewów zza granicy: IBAN: PL87 1140 2004 0000 3002 3803 4081 Kod BIC/SWIFT mBank'u: BREXPLPWMBK Adres Banku: mBank Bankowość Detaliczna BRE Banku SA Al. Piłsudskiego 3 90-368 Łódź Dane odbiorcy: Grzegorz Słaby ul. katowicka 45k/9 41-600 Świętochłowice w tytule przelewu prosimy podawać nick. AxeI -Bad Boys-, ❤ DMG, ✪ Vadal and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiceShoot Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Ja się zgłosić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Aga ... no pewnie ,że ja ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 jako pomyslodawca to wiadomo. ale cfg meczowy trzeba zalatwic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted June 23, 2012 Author Report Share Posted June 23, 2012 cfg mam, juz pisalam, prosze uwaznie czytac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 a ja mogę zbierać łuski? No wiecie, na złom ❤ DMG 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted June 23, 2012 Author Report Share Posted June 23, 2012 wombat tez Cie zapisac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 nie no gdzie. jestem tak słaby z awp że nawet jakbyście mnie z kolby dziubali a ja normalnie strzelał to i tak bym przegrał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 graj w0mbat im wiecej osób tym lepiej jak trafisz na mnie to wygrasz 16:0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 jak ma być drabinka to nie mam czego szukać. Po pierwszym meczu odpadnę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 WArto spróbować, nie poddawaj sie. Ja taka ciota wygrałem z pierwszym w Polsce snajperem na ESL ,a przegrałem z jakimś ulowem co ejst w rankingu na minusie (REDQu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 dmg jak bardzo chcesz się ze mną zmierzyć to możemy się spróbować w ubijaniu "smoków" na zlocie :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 aha .... :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 to ja też chętnie się zmierzę ale nie rozumie czemu Ty Aga nie możesz grać a poza tym jak będziesz siedzieć na spekcie to musisz mi mówić gdzie mam strzelać i wyjeb awp_ruins bo to chuja warta mapa ✪ Aga 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 czy jest jakaś konkret data, albo (cy)cuś ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 jutro o 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted June 23, 2012 Author Report Share Posted June 23, 2012 No Cycu, skoro organizuje to srednio chyba moge wziac udzial ;d ok wyjebie ruins Thunder, bedziemy po prostu dostowywac miedzy zawodnikami daty i godziny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 czemu nie możesz po prostu wtedy by było że jakbyś odpadła to byłby koniec turnieju ✪ Aga 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted June 23, 2012 Author Report Share Posted June 23, 2012 aha no w sumie racja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 trzebaby rozpisac jakas drabinke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 A do kiedy zapisy Pani Inżynier ? Anthony Hopkins and ✪ Aga 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Ja bym się pisał na to. ńo ale napiszcie jakieś zasady, nagroda. (propozycja żeby wziąć udział w turnieju trzeba wpłacić np.5 zeta Cytuje "Pani Inżynier" no i zwycięzca dostaje z całej puli jakiś 75 % a 15% dostaje Thunder mając nadzieje ze zrobił by jakiś fajny krótki Filmik no i 10% dostaje Pani Inżynier.) ✪ Aga 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Ja tylko kiedy, żebym miał czas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted June 24, 2012 Author Report Share Posted June 24, 2012 trzebaby rozpisac jakas drabinke Drabinka zostanie rozpisana gdy będzie wiadomo ile osob chce grac. A jak wyglada drabinka kazdy wie :-DCo do nagród, nie wiem Axel czy to z wpisowym by przeszło chociaż można spróbować. Niech chętni na turniej się wypowiedzą i Szlachta, a przede wszystkim Adam Zapisy będą do końca tygodnia czyli do 1 lipca. To wtedy rozegramy wszystko ja myślę w ciągu jednego, dwóch dni na początku lipca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 chociaż ja bym zaproponował 10zł wpłacić bo 5 zł to się nie opłaca więcej zapłacisz za przelew a jak ktoś siś czuje na siłach to warto 10 graczy i już 75 zł do wygrania. U mnie faworytem jest DMG o ile REDQ nie weżnie udziału ale i tak ich rozjebie <hahahah> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts