Czerii Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Chciał bym poprosić oto, żeby gracze nawet w 1 rundzie mogli kupić szaleństwo zombi ponieważ w 1 rundzie ktoś kupi lm i nie da się wejść a wtedy by było szaleństwo zombi bez kasy tylko za ap albo na bombę to bez kasy ale za ap oczywiście z limitem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 dobrze jest teraz. Jest cieżko i trzeba grupą włazic. Oczywiście nie będzie tak, że obejdzie sie bez ofiar, ktoś bedzie musiał mnie jednego deda wiecej xD nie_pytaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czerii Posted June 26, 2012 Author Report Share Posted June 26, 2012 Ale chodzi o to, ze ja lubie być sam w kampie bo mi zawsze fragi zbijaja:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 ale mowisz o zombie w tym momencie ze chcialbys aby madnes byl dostepny w pierwszej rundzie. Mozesz sam kampic stawiasz lma i nikt nie wchodzi proste, a jak madnesa bedzie uzywalo 3/4 serwa to i w grupie nie macie szans nie_pytaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czerii Posted June 26, 2012 Author Report Share Posted June 26, 2012 Ale jak zostal w 1 rundzie 1 człowiek to zobi nie ma szans, zeby wejsc jak on ma lm to by sie szalenstwo przydalo albo wiecej kasy na 1 runde i w ogóle po 5 k za rundę Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 wiesz, ze jeden zombie moze rozwalic mine, najwyzej padniesz ale koles za toba zabije go. W pierwszej rundzie stac tylko na granaty nie_pytaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts