Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

propozycje

Recommended Posts

to dobrze ale co do pierwszej wypowiedzi to powiem ci że wiem że trzeba mieć to i to ;d

dopiszę jeszcze cos :

*Proponuje wrzucić więkrze mapy

*Cos takiego ja Bazooka+Jeetpack za 16000ap i $

*I ostatnia to omba zarazająca w ludzi czyli że jak niedajesz se rady wchodzą do cb grupami to rzycasz granat i ich odzarażasz :P do widzenia

xD nudziło mi się :

dsc00137.jpg

dsc00136.jpg

okej mody swarmy zrobię za chwilkę.

Klas zombie nie dodam bo to virusa pałeczka. Jeżeli mi da przezwolenie to czemu nie.

Z tym JP i Bazooka to bym się zastanowił. W megakampie masz bazooke znaczy cos podobnego bo tez wywala jakis pocisk, ale jest szybsze i mocniejsze. Zombie ma 1500 HP, co jest według mnie śmieszne bo to nie jest problem strzelic 15 kulek w łeb z aka dla jakiegoś zombiaka. JP nie będzie, ktoś to kupi i napierdala jak z rozjebaną dupą po mapie..., a zombie nie ma jak nawet go strącić.

Z klasami zombie pogadam z virusem, bo to jednak jest poważny problem bo gra się nudzi... Fajnie, że na forum się ktoś pojawił i to zwykły user a nie jakaś kupa czerii i pierdoli smuty xD żarcik.

mapy też dzisiaj polecą, już mam kilka fajnych tylko je zobaczę.

• 1 month later...

Wg. mnie zombiak taki średni powinien miec od 2.5 do 5-7k hp (tanker jakis)

Zreszta no robita co chceta przynajmniej tak kiedys gralem, a apropo jp i bazooki to tez gdzies gralem to byl taki zestaw i milo sie gralo.

Co do bomb to sa takie ktore moga zombiaki kupic by innych zarazic(przewaznie) A ludzie odwrotnie - kupia se granat-odtrutke to moga "odtruc" ludzi co BARDZO przyjemnie sie gralo. No ale wiadomo ja na ZM nie wchodze bo mi karta graficzna na to sie nie godzi (wystarczy ze ktos odpali latarke to fps spadaja do 5)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.