✪ Vadal Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 A więc podobno na SR nie ma Opiekuna.I mam taką propozycje/pytanie czy można by było zmienić SR na jakiś inny serwer KZ/PB nie wiem to już wasza decyzja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wspaniały Boguś Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Nie ma serwera PB można by zrobic sporo osob gra na paintball I sporo osob tak kupuje vipa wiem jak jest mialem admina na cs-komandosi i kazdy chcial vipa. Club 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Nie popieram PainBall. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiceShoot Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 ja bym nawet czesto gral na SR tylko jest na steam bo wejsc nie moge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 ja bym poskakal, tak lajtowo bez jakiegos skupienia poodpierdalal ;d kic, kic, kic, kurwa mac, kic, kic, kic, kurwa mac ;d jestem za KZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Już lepiej by można było zrobić serwer bf2 działające odznaki itp itd, wiele osób przychodzi na serwer 4fun właśnie z tego powodu tylko często wychodzą kiedy im oznajmiam ,że to nie serwer BF2 tylko dodatek do 4fun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiceShoot Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 nom bf2 by bylo dobrze tylko tez znajdz adminow i opiekuna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Adminem mogę być oczywiście, lecz opiekunem to już nie bardzo . Jest lato więc nie mam zamiaru spędzać tyle czasu na grzebaniu w serwerze, a to co robię lubię robić dobrze . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Jestem za KZ + Auto BH Fajnie by było Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Jestem za KZ + Auto BH Fajnie by było Jakim to trzeba być tumanem matołem osłem i debilem. Prowokator był serwer BF2 z działającymi odznakami i również to nie wypaliło.. Moim zdanie jeżeli coś już prbówaliśmy w okresie roku szkolnego to nie ma prawa zaistnieć w wakacje. Zawsze na w-ch jaoś tak mniej graczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Ja bym sie postaral zrobic PB na probe i go rozkrecic bo mam kilka fajnych paczek pb ja serwer pb moge zrobic do godziny 18 od teraz tyle mi to zajmie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 kic kic kic kic! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs// Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Może rzeczywiście zmiana modu na serwerze byłaby korzystna, ja nawet nie wiedziałem, że są takie serwery SR. Z drugiej strony jednak, jaki by to serwer nie był to będzie wymagał ostrego reklamowania, sama zmiana modu nie pomoże. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 zmiana modu może tylko poprawic sytuacje, gracze nie odejda bo ich nie ma. Na KZ sporo ludzi gra dmg? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 PaintBall kurwa!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs// Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 zmiana modu może tylko poprawic sytuacje, gracze nie odejda bo ich nie ma. Na KZ sporo ludzi gra dmg? Jasne, ale po co zmieniać skoro i tak ma stać pusty? Żeby było jasne, ja również jestem za zmianą modu na jakiś ciekawy, bo na taki SR nawet nie mam ochoty zajrzeć. Tylko zamiast mówić, że gorzej być nie może to lepiej coś zrobić w kierunku zaludnienia serwera, niezależnie od modu. Jak coś ustalicie już co do tego modu to ja mogę pomóc z tymi reklamami nawet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted June 29, 2012 Author Report Share Posted June 29, 2012 Może zrób ktoś ankietę na jaki serwer zmienić SR.Jak dla mnie można go przerobić na KZ ale PB też może być Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 ale mowie ze w razie zmiany modu na jakies gowno nie stracimy graczy krs. oczywiscie trzeba cos zrobic bo po co on ma byc pusty ja jestem za kz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted June 29, 2012 Author Report Share Posted June 29, 2012 Tytan a zajął byś się tym zmieniając SR na KZ lub co tam będą chcieli? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Ja już gadałem z Virusem i sam chciałem z własej kieszeni założyć KZ ale teraz natrafiła się okazja. Mówił ,że również chętne by sobe poskakał. Co prawda zero zysku by z tego było dlatego też sloty ograniczone będą. To jest serwer aby się trochę tak odprężyć od ciągłego zabijania. Z resztą był kiedyś KZ na w-ch i grało tam sporo ludzi lecz godzinami wieczornymi. Wtedy drugi raz po półtora rocznej przerwie odwiedziałem Wiejska-Chatę, serwer KZ się zbugował i wbiłem na 4fu aby się zapytać co się dzieje i wtedy pozntałem Rudą i JUVEgo i tutejszy klimat - zostałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted June 30, 2012 Author Report Share Posted June 30, 2012 Wzruszająca historia;) A na pewno ludzie będą chcieli KZ? Zróbcie ankietę na co zmienić SR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs// Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Ja już gadałem z Virusem i sam chciałem z własej kieszeni założyć KZ ale teraz natrafiła się okazja. Mówił ,że również chętne by sobe poskakał. Co prawda zero zysku by z tego było dlatego też sloty ograniczone będą. To jest serwer aby się trochę tak odprężyć od ciągłego zabijania. Z resztą był kiedyś KZ na w-ch i grało tam sporo ludzi lecz godzinami wieczornymi. Wtedy drugi raz po półtora rocznej przerwie odwiedziałem Wiejska-Chatę, serwer KZ się zbugował i wbiłem na 4fu aby się zapytać co się dzieje i wtedy pozntałem Rudą i JUVEgo i tutejszy klimat - zostałem. HAHAHA jebne xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 kogo to kurwa boli ;d KZ i chuj skaczemy. Ja się nie zajmę bo i tak ledwo co z zm daje rade bo nie znam sie zbytnio na tym i sam musze sie uczyc, poza tym mam tez zycie osobiste którego nigdy nie zamienie na wirtualne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts