Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Zmiana SR na??

Vadal
 Share

Recommended Posts

Jestem za KZ + Auto BH Fajnie by było ;)

Jakim to trzeba być tumanem matołem osłem i debilem.

Prowokator był serwer BF2 z działającymi odznakami i również to nie wypaliło.. Moim zdanie jeżeli coś już prbówaliśmy w okresie roku szkolnego to nie ma prawa zaistnieć w wakacje. Zawsze na w-ch jaoś tak mniej graczy.

Może rzeczywiście zmiana modu na serwerze byłaby korzystna, ja nawet nie wiedziałem, że są takie serwery SR. Z drugiej strony jednak, jaki by to serwer nie był to będzie wymagał ostrego reklamowania, sama zmiana modu nie pomoże.

zmiana modu może tylko poprawic sytuacje, gracze nie odejda bo ich nie ma.

Na KZ sporo ludzi gra dmg?

Jasne, ale po co zmieniać skoro i tak ma stać pusty? Żeby było jasne, ja również jestem za zmianą modu na jakiś ciekawy, bo na taki SR nawet nie mam ochoty zajrzeć. Tylko zamiast mówić, że gorzej być nie może to lepiej coś zrobić w kierunku zaludnienia serwera, niezależnie od modu. Jak coś ustalicie już co do tego modu to ja mogę pomóc z tymi reklamami nawet.

Ja już gadałem z Virusem i sam chciałem z własej kieszeni założyć KZ ale teraz natrafiła się okazja. Mówił ,że również chętne by sobe poskakał. Co prawda zero zysku by z tego było dlatego też sloty ograniczone będą. To jest serwer aby się trochę tak odprężyć od ciągłego zabijania. Z resztą był kiedyś KZ na w-ch i grało tam sporo ludzi lecz godzinami wieczornymi. Wtedy drugi raz po półtora rocznej przerwie odwiedziałem Wiejska-Chatę, serwer KZ się zbugował i wbiłem na 4fu aby się zapytać co się dzieje i wtedy pozntałem Rudą i JUVEgo i tutejszy klimat - zostałem.

Ja już gadałem z Virusem i sam chciałem z własej kieszeni założyć KZ ale teraz natrafiła się okazja. Mówił ,że również chętne by sobe poskakał. Co prawda zero zysku by z tego było dlatego też sloty ograniczone będą. To jest serwer aby się trochę tak odprężyć od ciągłego zabijania. Z resztą był kiedyś KZ na w-ch i grało tam sporo ludzi lecz godzinami wieczornymi. Wtedy drugi raz po półtora rocznej przerwie odwiedziałem Wiejska-Chatę, serwer KZ się zbugował i wbiłem na 4fu aby się zapytać co się dzieje i wtedy pozntałem Rudą i JUVEgo i tutejszy klimat - zostałem.

HAHAHA jebne xD