fear1995 Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Imie:Damian Wiek:17 Nick w CS's: Damian007 to F.E.A.R 3 Ile grasz na serwerach ? : 1-CoD MOD Średnio godzin? : 8-10h Zajęcia: Counter-Strike Miałem admina? : Miałem. AMXX znam 10/10 Gdzie? : Forum Serwera Cs -www.cshelp.pl Umiejętności : jestem 1 w rankingu wszyscy o demnie dostają łomot i Kochają mnie jestem ich bogiem. Co mogę zaproponować? : Pomoc innym graczą, ogarnianie servera. Dlaczego ja? : Uważam że sie do tego nadaje bo jak widze te botki co dawają działko na respie,campią,przeklinają i gadają do wszystkich że mają WH chce coś z tym zrobic mnie to wpienia. Czy będę dawał Składkę na admina?: tak 5 zł na miesiac przelewem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wspaniały Boguś Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Umiejętności : jestem 1 w rankingu wszyscy o demnie dostają łomot i Kochają mnie jestem ich bogiem. Dlaczego ja? : Uważam że sie do tego nadaje bo jak widze te botki co dawają działko na respie,campią,przeklinają i gadają do wszystkich że mają WH chce coś z tym zrobic mnie to wpienia. Ja na nie odrazu na wstępie przechwalanie. Obraza graczy. " botki " I wielu ludzi mowi ze masz wh. Sory Damiano . NIE A no i reklamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiceShoot Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Gralem z nim powinien ogarnac :-P ale Neutral ____________________ Po wypowiedzi UP nie wiem, przygladne mu sie :] zobacze na serwerze moze zmienie zdanie. reklamy to podstawa ;] od tego sie zaczyna podanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 reklamy Panie, reklamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 mozna dac na probe pod warunkiem ze reklamy beda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Bez reklam podanie nie powinno być rozpatrywane według mnie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fear1995 Posted June 29, 2012 Author Report Share Posted June 29, 2012 ehh ile ma byc tych reklam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wspaniały Boguś Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Spoko. Reklamy będą . Ale czy posty na forum nie graja tutaj znaczącej roli? ( Na opiekuna to ma znaczenie a na admina nie )? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fear1995 Posted June 29, 2012 Author Report Share Posted June 29, 2012 powiem tak spokojnie małymi kroczkami MR a jak ty zaczynałeś napewno nie durzo lepiej o demnie [bez obrazy] Aha o reklamy prosze sie nie bac zrobie je w niedziele albo w sobte jak przyjde z pracy Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 posty na opiekuna sie licza, ale najwazniejszy jest staz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Nikt nie zwróci uwagi, że gracz został dziś zarejestrowany? Jak narazie na Nie, potem może zmienie zdanie. powód: Bez reklam, dziś zarejestrowany, brak postów, jak dla mnie zbyt się przechwalasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Ja na nie.Kramarq dobrze mówi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Nikt nie zwróci uwagi, że gracz został dziś zarejestrowany? zaczynasz mnie irytować i to bardzo ... Reklamy napisał kolega , że zrobi liczę na to . dziś zarejestrowany, brak postów, dziś zarejestrowany, brak postów, a ty to co ? byłeś 1 dzień na forum i złożyłeś podanie ... brak postów ? zobacz ile ty je nabijałeś ! Ja na nie.Kramarq dobrze mówi... Nie masz swojego zdania Ja na nie odrazu na wstępie przechwalanie. Obraza graczy. " botki " Przechwalanie nie za bardzo pamiętam , ale może były takie chwile .. nic w tym dziwnego nie widzę. Obrazy ? Takiego czegoś od niego nie słyszałem ( chodzi mi o poważne typu " kurw*,spierdal**) "botki" to obraza ? bardziej bym zaliczał to do przechwalania się , ale jak kto uważa ... Ja chcę mu dać szansę,ponieważ potrafi grać,ogarnąć serwer ( w sensie przyjemna gra ). Jestem na tak, ale zrób koniecznie reklamy bez nich żadne podanie nie byłoby uwzględnione przez Administratorów . ( Chyba,że się mylę ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 ło kurwa, mR. Nie wiem, czy jesteś przewrażliwiony, ale jesteś strasznie wkurwiający, gdzie nie zobaczę twojej odpowiedzi, płaczesz bo to, bo tamto - tak jakbyś bał się o "Stołek" Nie wiem, czy jesteś jeszcze dziewicą, która dostaje okresu co 3 minuty, ale wszystko wskazuje na to że tak, także nie wpieniaj mnie k*rwa bo to ma być OBIEKTYWNA ocena, a twoja woda w mózgu każe napisać Ci tylko i wyłącznie te negatywne cechy, na które nie masz nawet "pomysłu" napewno nie durzo lepiej o demnie [bez obrazy] Szczerze? Nie wierzę w to, że masz 17 lat, robisz błędy na poziomie podstawówki, co może jedynie o tobie źle świadczyć, a w późniejszym terminie o serwerze/sieci Umiejętności : jestem 1 w rankingu wszyscy o demnie dostają łomot i Kochają mnie jestem ich bogiem. To tak samo możesz napisać tak: Jestem 1 w rankingu opierdalania lodów, wszyscy ode mnie dostają łomot i kochają mnie, jestem Ich Bogiem. Wg. mnie nie jest to żadna umiejętność, a jedynie zużyta "Internetowa Prezerwatywa" Średnio godzin? : 8-10h No i kolejna wątpliwość, skoro pracujesz - powiedzmy to 8h I śpisz także to 6/7/8h No to wykonując prosty rachunek można otrzymać iż twoja doba trwa więcej niż 24h... Nie chcę mi się wierzyć, że człowiek który robi tak karygodne błędy ortograficzne, i mający 17 lat pracował mniej niż to... 6/7/8h No i tez nie chce mi się wierzyć w to, że ogarniasz AMX 10/10 bo jestem wręcz pewien, że nie potrafiłbyś napisać pluginu Fakt, miało być obiektywnie - nie znalazłem pozytywnych cech Po przeanalizowaniu podania jestem na Nie, Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZcM_SabreO! Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 powiem tak spokojnie małymi kroczkami MR a jak ty zaczynałeś napewno nie durzo lepiej o demnie [bez obrazy] Aha o reklamy prosze sie nie bac zrobie je w niedziele albo w sobte jak przyjde z pracy dużo !! a nie durzo - boże jak to w oczy kole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Never mam swoje zdanie.Jestem na nie ponieważ nie ma reklam a bez tego podanie nawet nie powinno być rozpatrywane;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Bez zbędnego spamu. Podanie odrzucone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts