Dinozaur Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: HAKER KURWA POWER [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ forum.wiejska-chata.pl [AMXBans] Powod: 'Czitowanie' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:17920356' [AMXBans] Twoje IP: '81.190.170.213' [AMXBans] ======================================== Nick: pjes mapa awp4one godzina ok 17 03.07.2012 admin nie pofatygowal sie by zrobic fotki img.pl - Pogląd zdjęcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Sciagniemy demo z hltv z danej mapy i sie okaze czy bez powodu Ci dal bana Wiec spokojnie siedz i czekaj na przebieg wydarzenia. Ja akurat jestem na laptopie w delegacji i nie mam mozliwosci obejrzenia dema. Wiec zglaszam sie do innych osob by to rozpatrzyli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 tytul tematu pjes, ban zostaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 non steamom nie trzeba walic screenow a dwa , wstaw demo moze komus bedzie sie chcialo ogladac tylko nie zrob sobie z geby dupy ze latasz jak popierdolony odpalony na maxa a tu o UB sie starasz . I KUPA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinozaur Posted July 4, 2012 Author Report Share Posted July 4, 2012 non steam? zobacz jeszcze raz co wyskoczylo w konsoli i potem sap. A demko musi wrzucic ktos z administracji sam chetnie je zobacze bo az jestem ciekaw tych "czitow" Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Wystarczy, ze pamietasz date, czas i mape to sam mozesz dac linka ;> Masz na glownej stronie HLTV i znajdz ;] zreszta, podaj date, czas i mape Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinozaur Posted July 5, 2012 Author Report Share Posted July 5, 2012 racja Prosze http://hltv.1shot1kill.eu/srv8241/WCH-1207031722-awp4one.dem.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Nawet nie wiedziałem że haker ma admina, wydaje mi się że jeżeli zbanował stima bez ssów to miałjakiś powód i weź ktoś do niego odezwij ryja z jego ziomeczków żeby tu zajrzał na forum. ps . kober ale pieprzysz ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkr Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 chętnie bym zobaczył te demko ale mi nie działa :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Ale byłeś pewny co do odpalenia tego typa? Bo napisałeś jakbyś chciał iść na film do kina, a w końcu sprawa tyczy się tego czy chłopina może sobie pograć czy nie może, z mojej strony wnoszę o ub a jeżeli się coś zmieni to wiadomo id jest i takie tam więc zbanować będzie można, róbcie screeny !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkr Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 nie wiem czemu mu nie zrobiłem screenów , zazwyczaj je robię jeżeli nie jestem 100% pewny. Róbcie co checie jeżeli chodzi o ub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Ale jesteś ciężki, odpalony był kurwa czy nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkr Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 bez przyczyny nie wjebałbym mu bana , chyba jest to proste ? uważałem że cos miał to mu dałem takie jest moje zdanie. sprawdzałem na google jego steamid mial juz jednego bana tutaj z 2011 i virus dał mu ub. Reszta nalezy do was dla mnie eot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 ub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 UB, zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts