AdrYan Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Twój Nick: AdrYan Nick oskarżanego gracza/admina: B4K3R IP/Steam ID oskarżonego: ???? Kiedy to się stało: 14:10 (Data + godzina) Opis Sytuacji: Buguje się na drzwiach na Arcticu i nabija rangę Dowód: http://w449.wrzuta.pl/obraz/052ND1A9PxX/baker Link to comment Share on other sites More sharing options...
B(4)K(3)R Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 AdrYan sorrka ale ty swiety tez nie jestes . Bo tez bugowales . tylko nie zdolylem zrobic ss'ow ale mam pare osob z serwa ktore to podwierdza. Wiec sorrka jak bym mial ss to tez bys mial bana wiec ... I chciial bym tez zauwazyc ze mialem lagi i jak ja boglem sie w drzwiach to mi pokazywalo ze ja caly czas mapke przechodze. ! Wiec prosze ciee !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucuus Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Widziałem na własne oczy, baker bugował chamsko rangi sobie, bugował już wczesniej ale wyzerowała mu sie, nie mógl chyba tego znieść. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B(4)K(3)R Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 niom nie moglem bo mialem sporo . Ale ten adrYan tez bugowal.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 oj kolego zobaczę cie i ban ! Mówiłeś , żeby pomogli ci zbugować drzwi na deathrun_arctic , nie zauważyłeś mnie , ja ci napisałem,że jeżeli to zrobisz to będziesz mieć bana. Wyszedłem z serwera a ty już od razu ... - Zakaz bugowania pułapek bądź mapek Ban od 30 minut do 2 godzin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Beton kurwie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 - Zakaz bugowania pułapek bądź mapek Ban od 30 minut do 2 godzin. Owszem... Ale jako iż pogrywa nie fer ban zostaje dany na tydzień, a ja obczaje demko, i jeżeli Baker kłamie, poczeka miesiąc. I NIE ZAMYKAĆ MI TEGO Demo: http://hltv2.zabijak..._arctic.dem.zip Bana na tydzień otrzymują: Baker AdrYan Bana na dzień otrzymuje Kuzak01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 cieszę się nareszcie ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Zmieniam decyzje - Adryan - bo dzięki niemu wyszła ta sprawa - dostaje skróconą karę do 1 dnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts