B(4)K(3)R Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Nick:B(4)K(3)R Id/ip: 80.72.37.12:27022 Admin : Never Czas bana: chyba perm bo nie pisze ze na czas . Powod: Bogowanie skokow Opis sytulacji: Wiec mialem straszne lagi i Sb gralem i nagle boglo mnie w drzwiach nic nie moglem zrobic wiec sie krecilem w ta i w ta myslalem ze wylece a to mi skoki zbogowalo nie wiedziale ze tak jest wiec bardzo przepraszam i prosze o pozytywne rozpaczenie sytułacji. Pozdrawiam B(4)K(3)R. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 ban był na 60 minut ... jakie bugowanie skoków ? to było za bugowanie mapy ( drzwi na respie TT ,mapa deathrun_arctic ) Wiec mialem straszne lagi i Sb gralem i nagle boglo mnie w drzwiach nic nie moglem zrobic wiec sie krecilem w ta i w ta myslalem ze wylece a to mi skoki zbogowalo nie wiedziale ze tak jest wiec bardzo przepraszam i prosze o pozytywne rozpaczenie sytułacji. Pozdrawiam B(4)K(3)R. Zastanawiam się nad przedłużeniem tego bana ... Kłamiesz z powodu tego , bo ja nawet pamiętam , że pytałeś się gracza o to czy ci pomoże w zbugowaniu drzwi , nie zauważyłeś mnie, więc dałem ci ostrzeżenie , że jeżeli to zrobisz masz bana na 30min-2h ( tak w nowym regulaminie ). Kiedy wyszedłem , zbugowałeś drzwi po za tym jest na ciebie skarga na forum , więc są świadkowie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeMan Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Boże, od razu prośba o UB za bana na 60 minut? Poczekaj sobie, wyjdź na dwór, ogarnij ortografię... I nie buguj więcej map ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 ogarnij ortografię , wyjdź Ale ogółem o co kolega UP, bezsensowny temat, za bana na godzinę, idź się z kolegami napić, albo co.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 idź się z kolegami napić, albo co. Hahaha chyba herbaty ... Do Zamknięcia. r1mel ak'a ^sp!d3r 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Gdzie herbaty, nawet tego mu nie sprzedadzą... Hmm... sikać mi się zachciało... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Zamykam przewód sądowy, udzielam głosu Panu Prowokatorowi Jeżeli sytuacja się powtórzy to proszę o zbanowanie owego gracza na okres tygodnia lub 2 tygodni. Baker, nie mydl nam oczu bo nikt tutaj głupi nie jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts