Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Podanie Maniac

Recommended Posts

Imie: Damian

Nick w cs'e: Maniac

Ile grasz na serwerach wch? : kilka miesięcy

Średnio godzin? : 5/6

Zajęcia: informatyka

Miałem admina? : TAK

Gdzie? : nie pamietam, bylo to pare lat temu

Umiejętności : myślę że dobre

Co mogę zaproponować? : pomoc w utrzymaniu porządku na serwerze

Dlaczego ja? : Jestem lubiany na serwerze oraz prawie zawsze online. gdy nie ma mnie na serwerze zawsze mam wlaczony steam na ktory mozna zglosic jakakolwiek skarge

Czy będę dawał Składkę na admina?: Nie

Linki do 10 :)reklam ? nie zamierzam spamowac reklamami gdzie popadnie. jako ze zajmuje sie grafiką komputerową moge zaoferowac logo lub awatarek ktory bedie mozna umiescic na portalach internetowych oraz steamie. oczywiscie moge tez szepnac slowko to kilku osob :).

Czekam na szybkie rozpatrzenie podania :)

1 post na forum, pzdr

NIE

WYPIERDALAJ ! Z TYMI POSTAMI !

Czy będę dawał Składkę na admina?: Nie

opłać jakoś te 5 zł , nawet przez sms'a !

Linki do 10 :)reklam ? nie zamierzam spamowac reklamami gdzie popadnie. jako ze zajmuje sie grafiką komputerową moge zaoferowac logo lub awatarek ktory bedie mozna umiescic na portalach internetowych oraz steamie. oczywiscie moge tez szepnac slowko to kilku osob .

Czekam na szybkie rozpatrzeni

Reklamy możesz zrobić , lecz z tego co obiło mi się o uszy to chyba Virus szuka grafika .

• 2 weeks later...

Perm jest nieluszny SABREO on ma steama -.- ,,, Ja jestem Na tak ale masz 2 posty i to mnie denerwuje , i te reklamy . Poćwicz....

Mabiac 5/6 godzin no chyba nie

ja, Dj i HardKox gramy prawie cały czas a on wejdzie raz na 30 min i idzie:/

I kto powiedzial ze jest ulubiony na servie:/

Ja jestem troszeczkę czesciej i rzeczywiście przesadził ze gra 5h ja widzę go z 2h moze 1,5

Mabiac 5/6 godzin no chyba nie

ja, Dj i HardKox gramy prawie cały czas a on wejdzie raz na 30 min i idzie:/

I kto powiedzial ze jest ulubiony na servie:/

Haha. Gram niemal codziennie (od wakacji) i wogole cie nie widzialem. Zastanow sie co piszesz.

Co do Maniaca i te 5-6 h to chopok zes przesadził. No ale ma dobre checi :-)

Dla mnie ma + ;)

Nu ale reklame trzeba zrobic. Zamiast spamowac wez zrob Billboard`a postaw gdzies przy napisie Hoolywood i gites majonez :-) Moze zrob filmik do Polsatu.

Ja tylko pomagam...chociaz mozesz wyjsc z kasa na minusie ale co to tam. Licza sie efekty

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.