Maniac Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Imie: Damian Wiek: 19 Nick w cs'e: Maniac Ile grasz na serwerach wch? : kilka miesięcy Średnio godzin? : 5/6 Zajęcia: informatyka Miałem admina? : TAK Gdzie? : nie pamietam, bylo to pare lat temu Umiejętności : myślę że dobre Co mogę zaproponować? : pomoc w utrzymaniu porządku na serwerze Dlaczego ja? : Jestem lubiany na serwerze oraz prawie zawsze online. gdy nie ma mnie na serwerze zawsze mam wlaczony steam na ktory mozna zglosic jakakolwiek skarge Czy będę dawał Składkę na admina?: Nie Linki do 10 :)reklam ? nie zamierzam spamowac reklamami gdzie popadnie. jako ze zajmuje sie grafiką komputerową moge zaoferowac logo lub awatarek ktory bedie mozna umiescic na portalach internetowych oraz steamie. oczywiscie moge tez szepnac slowko to kilku osob . Czekam na szybkie rozpatrzenie podania Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Bez reklam nie przejdzie. Kazdy jest rowny, i kazdy robil reklamy. Czy będę dawał Składkę na admina?: Nie Tez nie przejdzie. Niestety, ale musisz sie obejsc bez admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 r1mel dobrze mówi ,zrób reklamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 1 post na forum, pzdr NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 1 post na forum, pzdr NIE WYPIERDALAJ ! Z TYMI POSTAMI ! Czy będę dawał Składkę na admina?: Nie opłać jakoś te 5 zł , nawet przez sms'a ! Linki do 10 :)reklam ? nie zamierzam spamowac reklamami gdzie popadnie. jako ze zajmuje sie grafiką komputerową moge zaoferowac logo lub awatarek ktory bedie mozna umiescic na portalach internetowych oraz steamie. oczywiscie moge tez szepnac slowko to kilku osob . Czekam na szybkie rozpatrzeni Reklamy możesz zrobić , lecz z tego co obiło mi się o uszy to chyba Virus szuka grafika . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniac Posted July 4, 2012 Author Report Share Posted July 4, 2012 czyli jesli dobrze rozumiem, mam oplacic skladke 5 zl, zamiescic reklamy i wszystko bedzie ok?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Za check'ój się również w dziale "Poznajmy się" i będzie ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZcM_SabreO! Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 na tak - ogarnia noob. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 j/w, zrob reklamy, wyslesz esa czy przelejesz na konto pare zlotych, przywitaj sie z ludzmi i wtedy sie cos ogarnie ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wspaniały Boguś Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Ja jetem na TAK. gościu spoko w oko xD Tylko: Reklamy. I składka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CR7 Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Mabiac 5/6 godzin no chyba nie ja, Dj i HardKox gramy prawie cały czas a on wejdzie raz na 30 min i idzie:/ I kto powiedzial ze jest ulubiony na servie:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZcM_SabreO! Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 hardkox juz osbie nie pogra za oszustwa dostal perma. dj i ty jak przylapie was na tych samych zagrywkach tez dostaniecie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N!ree Aka Zabijaka Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Perm jest nieluszny SABREO on ma steama ,,, Ja jestem Na tak ale masz 2 posty i to mnie denerwuje , i te reklamy . Poćwicz.... Mabiac 5/6 godzin no chyba nie ja, Dj i HardKox gramy prawie cały czas a on wejdzie raz na 30 min i idzie:/ I kto powiedzial ze jest ulubiony na servie:/ Ja jestem troszeczkę czesciej i rzeczywiście przesadził ze gra 5h ja widzę go z 2h moze 1,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 reklam ni ma akceptacji podania ni ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Mabiac 5/6 godzin no chyba nie ja, Dj i HardKox gramy prawie cały czas a on wejdzie raz na 30 min i idzie:/ I kto powiedzial ze jest ulubiony na servie:/ Haha. Gram niemal codziennie (od wakacji) i wogole cie nie widzialem. Zastanow sie co piszesz. Co do Maniaca i te 5-6 h to chopok zes przesadził. No ale ma dobre checi :-) Dla mnie ma + Nu ale reklame trzeba zrobic. Zamiast spamowac wez zrob Billboard`a postaw gdzies przy napisie Hoolywood i gites majonez :-) Moze zrob filmik do Polsatu. Ja tylko pomagam...chociaz mozesz wyjsc z kasa na minusie ale co to tam. Licza sie efekty Link to comment Share on other sites More sharing options...
N!ree Aka Zabijaka Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Ja go widuję mam go na steamie i dobrze się z chłopem gra Link to comment Share on other sites More sharing options...
OWeN Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 (edited) o kurwa sory nie zauwazylem daty dodania... Edited July 23, 2012 by OWeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 Podsumowując Reklamy + Składka Lubie kopać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wspaniały Boguś Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Każdy lubi kopać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 chyba kartofle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wspaniały Boguś Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Pff... ogorki Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Wezcie mi nie przypominajcie o pyrkach bo... ostatni sezon nie był przyjemny pod względem degustowanych płynów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wspaniały Boguś Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 Kurwa jak najbardziej ogarnia ziomeczek mowie wam ; ) (Może dla tego moja decyzja jest, że jestem upalony <ganja>) Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 jak zrobisz reklamy to moze ale teraz to nie reklamy beda bedzie admin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 maniac rób te reklamy będziesz 2 ogarniętym adminem ... ( daro zaliczam do tego ciebie ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts