Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

ub

ememe
 Share

Recommended Posts

poświeciłem się i poczytałem w necie , z tego co piszą ssy idzie przerobić i nie jest to ciężka sprawa .. a może by tak wprowadzić na wiejska plugin który zapisuje ssy u gracza i jednocześnie u ADMINA który je wykonał. co prawda na adminowskich nie będzie WH chyba ze odpalony admin, ale będą dobrej jakości zdjęcia do porównania jak będzie ktoś niepewny ... bo czasem tez spakuje jakiś jełop miniatury jak znaczki pocztowe..

A dwa, daj zdjęcia na serwer gidzie nie trzeba się logować bo strasznie to wkurwia ..................

u mnie na servie gral typek dobry, nawet powiem bardzo dobry, x razy mial robione ssy, ciagle czyste, az do danego momentu, zrobilem i wpadl. tak samo jak roger, z dawnej elity ae. demo mu nakrecilem i wpadl... a taka byla gwiazda. wiele osob z elit wpadalo. to, ze wy go znacie, to nie oznacza, ze jest clear. kazdeego trzeba od czasu do czasu sprawdzac. mnie nawet admini na mojej serverowni sprawdzali, specjalnie wylaczylem z kumplem immunited od robienia ssow. po prostu nie wierzyli, ze ich jade. icch chwalilem, ze sprawdzaja kazdego.

ja już ci kiedyś ememe mówiłem , umówimy się u mnie - wgramy CS-a od początku - dasz nawet swój config na ustawieniach jakich chcesz ale config do wglądu - jak okaże się ze jesteś czysty to kupie ci prezent , np dobrej klasy myszkę , bo jakoś nie mam przekonania ze kilkunastu adminów się myli raz za razem, czasem admini wala bany z dupy ale ty miałeś ich stanowczo za dużo by były to tylko przypadki ,ale ja tak jak i prowokator i kilku innych nie do końca wierze w twoja czystość gry , decyzja należy do ciebie :) i mówię to oficjalnie żeby nie było , nie wycofam się :)

Ps: cycu jak będzie przerobiony screen jakiegoś typa ( nie pije tu do tego akurat UB ) to na podstawie screenu admina można porównać np czy nie było mieszane w zdjęciu będzie widać mała różnice jak ktoś wklei kawałek dajmy na to skrzynki by zalepić widocznego przeciwnika , przy porównaniu daje to kilkudziesięciu procentową pewność :)

To jak EMEME ??? robimy mały zakład ? może i jesteś gwiazda a może nie ... Przekonajmy się ...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.