ememe Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 http://imageshack.us/gal.php?id=rpioks_Yx9Plye_O2dzc0fOUpZOfodba4JM Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Zartujesz sobie kurwa? 275 postow i nie wiesz jak sie wrzuca screeny? Ja pierdole... Link to comment Share on other sites More sharing options...
39 Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Jakby cie banowali co 2 dni to tez by ci sie znudzilo ciulu Anthony Hopkins 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 spakowane w rar i na speedyshare.com. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 39 ryj pejsie. To chociaz szybciej mu bylo by spakowac i wyslac na wyslijto.pl Nie ciebie sie tyczy temat to sie nie wcinaj miedzy wodke a zakaske Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Ememe toć to stary gracz w chuj z Wiejskiej. Banowany ostatnio co chwile. Ub bo ten ciul jest clr. od zawsze;o Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 znowu niemowa ? Anthony Hopkins 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Niewazne, ssy maja byc spakowane i wrzucone. Kazdy jest na rowni traktowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Jasne ,że to niemowa Mnie też równo potraktujecie? ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 poświeciłem się i poczytałem w necie , z tego co piszą ssy idzie przerobić i nie jest to ciężka sprawa .. a może by tak wprowadzić na wiejska plugin który zapisuje ssy u gracza i jednocześnie u ADMINA który je wykonał. co prawda na adminowskich nie będzie WH chyba ze odpalony admin, ale będą dobrej jakości zdjęcia do porównania jak będzie ktoś niepewny ... bo czasem tez spakuje jakiś jełop miniatury jak znaczki pocztowe.. A dwa, daj zdjęcia na serwer gidzie nie trzeba się logować bo strasznie to wkurwia .................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ememe Posted July 5, 2012 Author Report Share Posted July 5, 2012 Kober, jasne, że idzie screeny przerobić tylko, że ja je wrzuciłem na forum minutę po ich zrobieniu, a na to potrzeba troche więcej czasu. http://www.speedyshare.com/RqTpg/deaglezknivez.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Wrzuci takie ssy jaka ma rozdzialke w csie. Jezeli beda jak miniatury tzn, ze byly edytowane. Latwo sprawdzic czy byly edytowane czy nie. SA pewne programy, przez ktore sie je wrzuca i patrzy przez jakie programy zostaly przerobione. f Czysto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Czysto nie czysto, jestem pewien że i tak jesteś odpalony. Nie wiem czego używasz ale na pewno nie grasz czysto, tzn skrypty itp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 omg czysty Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Prowok nie znasz go tyle co stara gwardia wiejskiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 I co z tego ,że go nie znam? Tutaj nie chodzi o znajomość czy poklepywanie się po plecach tylko o granie na wspomagaczach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Chodzi o znajomość również bo gdybyś wiedział ,że on tak gra od x lat byś go nie banował Bądź tam kto inny Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Kober a powiedz mi co da Ci screen z Twojego kompa, którego chcesz zrobić komuś, przecież to właśnie chodzi o ekran danego typa czy nie ma wh albo czegoś. btw p to ma przejebane pograć sobie nie może Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 u mnie na servie gral typek dobry, nawet powiem bardzo dobry, x razy mial robione ssy, ciagle czyste, az do danego momentu, zrobilem i wpadl. tak samo jak roger, z dawnej elity ae. demo mu nakrecilem i wpadl... a taka byla gwiazda. wiele osob z elit wpadalo. to, ze wy go znacie, to nie oznacza, ze jest clear. kazdeego trzeba od czasu do czasu sprawdzac. mnie nawet admini na mojej serverowni sprawdzali, specjalnie wylaczylem z kumplem immunited od robienia ssow. po prostu nie wierzyli, ze ich jade. icch chwalilem, ze sprawdzaja kazdego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 :facepalm2: Club 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 ja już ci kiedyś ememe mówiłem , umówimy się u mnie - wgramy CS-a od początku - dasz nawet swój config na ustawieniach jakich chcesz ale config do wglądu - jak okaże się ze jesteś czysty to kupie ci prezent , np dobrej klasy myszkę , bo jakoś nie mam przekonania ze kilkunastu adminów się myli raz za razem, czasem admini wala bany z dupy ale ty miałeś ich stanowczo za dużo by były to tylko przypadki ,ale ja tak jak i prowokator i kilku innych nie do końca wierze w twoja czystość gry , decyzja należy do ciebie i mówię to oficjalnie żeby nie było , nie wycofam się Ps: cycu jak będzie przerobiony screen jakiegoś typa ( nie pije tu do tego akurat UB ) to na podstawie screenu admina można porównać np czy nie było mieszane w zdjęciu będzie widać mała różnice jak ktoś wklei kawałek dajmy na to skrzynki by zalepić widocznego przeciwnika , przy porównaniu daje to kilkudziesięciu procentową pewność To jak EMEME ??? robimy mały zakład ? może i jesteś gwiazda a może nie ... Przekonajmy się ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Niech tu jakiś h@ sie wypowie ,albo ktoś kto zna niemowę ze Śląska bo nie wytrzymie :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Kober, ok masz racje, łapie o co Ci chodzi. Jak ktoś jest dobry to go banują często, sytuacja z wr'em, 8 tematów ma tu ze screenami. Może ememe to mały grubasek na czitach, zna go ktoś ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 a ja jestem zajebisty i jeszcze nie miałem ssów ((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Bo lamisz a takim to aż szkoda robić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts