Wspaniały Boguś Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Cześć Chcę złóżyć ponowne podanie na Opiekuna serwera Call Of Duty Mod. Jeśli jest oczywiście owe stanowisko wolne. A więc nazywam sie Damian B. mam lat 18 jak narazie pracuje bo są wakacje a trzeba coś zarobić, aby jakaś część wpłacić na serwer, na serwerze COD MOD mam Administratora jestem raczej dość lubiany graczę, przynajmniej ci stali mnie znają wiedzą jak gram. I mogą potwierdzić aczkolwiek nie muszą, że ogarniam. Może teraz co oferuje będąc Opiekunem, zapewnie dostęp do fajnych pluginów, brak cziterkow ( to moge robić jako admin ) będę się udzielał na forum, teraz troszke podskoczyłem w postach ale nie jest ich masakrycznie dużo, bo mi praca nie pozwala na częste siedzienie przy komputerze. Powiem że nie wiem jak pownno wyglądać podanie na Opiekuna ale chya powinno opisywać osobę która to podanie składa czyż nie ? Jeśli macie jakies uwagi, dobre rady co mógłbym jeszcze ewentualnie napisać proszę o posta a zostanie to porpawione. A właśnie w moim poprzednim podaniu ktoś napisał że mam mieć więcej postów. Ale dajmy na ten przykład użytkownika daro posiada opiekuna na COD MOD przynajmniej z tego co słyszałem a ma na forum 80/90 postów. Tak więc nie zamykajcie odrazu tego tematu wypowiedzcie się. Mam nadzieje że będzie rozpatrzone po mojej myśle jeśli nie spoczko oczko. Ślę pozdrowionka mR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 (edited) Nie chce mi się tego całego czytać, więc na Nie P.S Nie ma to jak edytuj ^^ Edited July 5, 2012 by kramarq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Ja przeczytałem i mówię, że nie ... Daro jest był i będzie Opiekunem tego serwera ! Nie pozwolę żebyś zabrał mu jego stanowisko ! Jestem również źle na ciebie nastawiony z ostatnich postów . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Ja też jestem na nie, kompletnie się na tym nie znasz. Znasz fajne pluginy? Pokaż jakie. Wygooglować to każdy głupi potrafi ale zastosować je w praktyce to już gorzej a co dopiero samemu jakiś napisać. Nie masz czasu na forum a co dopiero będzie z serwerem? To nie jest takie hop siup, chyba nie piszesz podania po kolor rangi na forum. Tutaj liczy się głównie praca a na to trzeba mieć dużo wolnego czasu. Ziomex był dobrym przykładem opiekuna ,który kompletnie nie miał pojęcia na czym to polega i z czym to się w ogóle je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Chciałbym dodać jeszcze, że po co składasz podanie jeżeli wiesz, że nie masz czasu ? Bezsensu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 ło kurwa mój ulubieniec opiekunem - jestem za, tak jestem okrutny - tak naprawde to spierdalaj Never 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wspaniały Boguś Posted July 6, 2012 Author Report Share Posted July 6, 2012 Spoko. Krytyka mi sie przydała. Ale nie składam opiekuna pod kolor nicku na forum. Na pluginach sie znam potrafie pisac jak juz zaznaczylem w podaniu o admina amxx 10/10 Daj pomysl napisze. W grze jestem dosyć często. Amur ogarnij sie sam możesz pobiegać. Składam podanie bo miałem czas pracuje 8 h dziennie na 3 zmiany więc mogę raz dziennie 1 h na forum i 4 h na gre poświęcić. Ty PePe skąd możesz wiedzieć że się na tym nie zna. A co do daro niewidziałem go już w chuuuuuuj czasu na serwerze. Apropopos można zamknąć tylko chciałem zobaczyć waszą reakcje no i duuuupa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts