Wspaniały Boguś Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Elooooo kłania się mR. Słuchajcie taka akcja nie z tej ziemi. Wstałem sobie o godzinie 11:50 odpalam kompa włączam Couter Strike, biorę Find Server potem klikam na serwer Wiejska chata cod mod. Ładuje się, loguje się do gry , pojawia mi się okno wyboru postaci, czuje już to podniecenie jak będę kosił aż tutaj nagle... Pampampamapammmmm [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina AxeI [bad Boys]. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : mR. [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ forum.wiejska-chata.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 3 : 1156767222 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 85.89.185.32 ' [AMXBans] ======================================== Bach. Kick , Ban że co.!? Mówie kurwa o co chodzi. Zbanował mnie Axel mimo że nie grałem na serwerze... nie no spoczko oczko. Tylko Unbanik i będzie gitarka no i ten powód Czitowanie! Że ja!? Może i gram na Nsie ale nie na Czitach.! Czytnijcie to i zadziałajcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Pewnie pomyłka, póki co daje UB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Pewnie pomyłka, :foch: możliwe , daj ub Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wspaniały Boguś Posted July 6, 2012 Author Report Share Posted July 6, 2012 Właśnie apropo pomyłek chciałbym Admina na hasło bo coraz częściej słysze jak ktoś mówi że rano ktoś się podszywał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZcM_SabreO! Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 zbanowalem juz 1 podszywacza zobacz sobie na bl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts