Slodka Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Nick:Slodka ID/IP:80.72.37.12:27022 Nick admina, który Cię zbanował:REDQu Link do screena bana: Nie mam bo nie wiem skad miec Opis Sytuacji: Pewnego Razu Został zbanowany gracz o nazwie RPK. Gdy Go Zbanowali Weszłam Na serwer i Dostałam Bana Za Nic . I Teraz Caly Czas Wyswietla sie Your Banned . Prosze O POmoc Ja nic nie zrobilam . Nick : Slodka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Słodka i naiwna, jeżeli tak faktycznie było, do dostaniesz raczej UB, ale wiesz, że jeżeli kręcisz, to my się o tym dowiemy P.S #3 NiceShoot ^Pro Ice-Fire^ HUJ CI NA IMIE, PIERDOL SIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiceShoot Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 jeżeli kręcisz, to my się o tym dowiemy najpierw sie dowiedz potem pisz posta ______________- ja Ją widze tylko na DR, a na DR nie ma takiego admina wiec :/ ____________ NiceShoot ^Pro Ice-Fire^ HUJ CI NA IMIE, PIERDOL SIE nie obrazaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slodka Posted July 6, 2012 Author Report Share Posted July 6, 2012 No nie wiem , Ja nie Klamne Was ale u mnie w cs pisze [ Your Banned] Patrze w konsoli i niby jakis REDQu dał bana . Mam Dowód ! To Na 4FUn Szczegóły bana Nick RPK SteamID STEAM_0:3:1439277429 SteamCommunity ID 76561200838820589 Adres IP Ukryty Typ Bana SteamID Powód Bana "wstaw screeny na www.forum.wiejska-chata.pl Wykonano 10.06.2012 - 16:27:25 Wygasa Nie określono Zbanowny przez Pure EVIL Zbanowany na Wiejska-Chata.pl #1 [4FUN/BF2] ^ 1shot1kill.pl (de_aztec) Wszystkie wygasłe bany 0 Proszeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 W takim razie musimy na REdQa poczekać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Pure EVIL ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Nie rozumiem , kto kogo zbanował? Ty jesteś słodka, zbanowany został jakiś RPK przez PURE EVILa , co to ma do czego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slodka Posted July 6, 2012 Author Report Share Posted July 6, 2012 Chodzi oto że Jakiś Gracz RPK Został zbanowany . Troche póżniej Ja wbiłam na serwer wiejska chata i bez powodu dostalam bana bo mysleli ze ja ten RPK . Oto chodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeMan Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Może ten RPK i Slodka mają te same ip? Zdarza się tak czasami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slodka Posted July 6, 2012 Author Report Share Posted July 6, 2012 Takie cos pisze w CS u mnie :/ BUILD 5006 SERVER (0 CRC) Server # 6 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin REDQu. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : RPK [AMXBans] Reason : ' wstaw screeny na www.forum.wiejska-chata.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ forum.wiejska-chata.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 3 : 1464443253 ' [AMXBans] Your IP : ' 82.160.207.7 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check yo Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Sprawdz czy masz ssy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Raczej wątpię , według mnie RPK zmienił nick na inny wbił a i tak dostał bana z ssami. Moim zdaniem ktoś tutaj nas kantuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slodka Posted July 6, 2012 Author Report Share Posted July 6, 2012 Ja Żadnych ssy nie mam a gdybym miala to bym dala . Uwielbiam grac na deathrun i nie zrobilabym takiego czegos Porównajcie Tak Mam na cs . BUILD 5006 SERVER (0 CRC) Server # 6 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin REDQu. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : RPK [AMXBans] Reason : ' wstaw screeny na www.forum.wiejska-chata.pl Poleć znajomym ' [AMXBans] You can complain about your ban @ forum.wiejska-chata.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 3 : 1464443253 ' [AMXBans] Your IP : ' 82.160.207.7 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check yo [AMXBans] You have been banned from this server by Admin REDQu. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : RPK [AMXBans] Reason: ' wstaw screeny na www.forum.wiejskachata.pl [AMXbans] You can complain about your ban @ forum.wiejska-chata.pl [AMXBans]Your SteamID : ' STEAM_0 : 3 : 1464443253 [AMSBans] Your IP : ' 82.160.207.7 ' [AMXBans] ======================================================= == Kicked : You are BANNED. Check yo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Takie cos pisze w CS u mnie Tak Mam na cs . To ... w końcu jak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slodka Posted July 6, 2012 Author Report Share Posted July 6, 2012 Nick RPK SteamID STEAM_0:3:1439277429 SteamCommunity ID 76561200838820589 Adres IP Ukryty Typ Bana SteamID Powód Bana "wstaw screeny na www.forum.wiejska-chata.pl Poleć znajomym Wykonano 10.06.2012 - 16:27:25 Wygasa Nie określono Zbanowny przez Pure EVIL Zbanowany na Wiejska-Chata.pl #1 [4FUN/BF2] ^ 1shot1kill.pl (de_aztec) Wszystkie wygasłe bany 0 no chodzi oto co pisze u mnie w konsoli jak sie wyswietli ten Banned !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 ten sam id i to samo ip. Ktos tu robi kogos w chuja. Albo rpk to ta slodka albo kogos wyslal. Komunikat jest wygenerowany przez komende do robienia ssow, jezeli delikwent dostala bana z takim komunikatem too na pewno ma zrobione ssy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Raz wklejasz jeden komunikat ,raz drugi. Więc o czym tutaj jeszcze gadamy? Motasz się. Do tego zedytowałaś/eś poprzedni post w którym był inny komunikat a mianowicie na nick Słodka. I raz wklejasz ,że PURE EVIL zbanował nick RPK a następnie REDQu nick Slodka, później edytujesz to ostatnie jako by tylko RPK został zbanowany (niby z tym samym ip). Kręcisz oj kręcisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Gdybym mogl zobaczyc poprzednie edytowanie to bym pewnie sie domyslil dokladnie, ze kreci... w takim badz razie beton. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts