Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

bike ban

wR
 Share

Recommended Posts

witam po raz dziewiąty

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Banned by Admin: [MENELE]r1mel

[AMXBans] You can complain about your ban @ forum.wiejska-chata.pl

[AMXBans] Reason: ' "wstaw screeny na www.forum.wiejska-chata.pl '

[AMXBans] Duration: 'permanently'

[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:2459096'

[AMXBans] Your IP: '93.176.201.4'

[AMXBans] =======================================

screeny

http://www.sendspace.pl/file/da583f7999ca24e7aca2f86

cycu, widze, ze niedoswiadczony jestes, wiekszosc haxow maja komunikat na poczatku kazdej rundy. Brak net grapha na pierwszym screenie jest oznaka ingerujacego haxa, szlabanu i antyssa. Cycu, pograj troche to sie dowiesz tego i owego.

Dlaczego na eslu wymagaja net grapha? bo watpie by on tak wymiatal na 20fpsach i z takim reflexem. Sorry, odpalony jest. 20 fpsow gdzie na pierwszym screenie nie ma, to jest to dowod iz ma wh. :> dziekuje za uwage.

wiec tak, troche pogralbys esl-a to bys sie dowiedzial pare rzeczy, nie mam net_grapha poniewaz gralem europejska liga a tam bylo to zabronione a w polskim nie wymagane, druga rzecz to taka kiedy wyskakuje komunikat o banie i w tej chwili sa robione screeny to automatycznie fps-y spadaja zobacz screeny u innych a wydaje mi sie ze nie macie regulaminu na serwerze ktory nakazuje miec wlaczona komende net_graph a jezeli odbanujecie to moge wlaczyc bo mi to nie przeszkadza

R1mel za bardzo się podniecasz, moge wkleić Ci conajmniej kilka paczek ssów z wiejskiej chaty, na niektórych nie ma na 1 screenie net_grapha a na większości jak jest screen to spada fps, nikt się o nic nie przypierdalał, dostali ub i był spokój.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.