Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Skarga na Admina ;D

kong333
 Share

Recommended Posts

Witam chciałbym złożyć skargę na admina ,,Buzke'' ponieważ ciągle mnie banuje i kickuje bez podstawnie.Wiem że jest tu adminem bardzo krótko i już mi podpadł.W ogóle nie umie posługiwać się adminem ciągle jak wchodzi na serwer i ktoś reklamuje z graczy inny to nic z tym nie robi.Z tymi kickami i banami to jest tak że ,,On'' robi vote czy zbanować Malutki_Joker a oczywiście mnie banuje na 30 min mam już tego dość moim zdaniem jest to dziecko nie umiejące posługiwać się Adminem a tym bardziej nawet nie ogarnia pilnowanie serwa.Proszę go ogarnąć

Pozdrawiam.

To powiem tak ,, Ciogle wyzywasz Graczy , Administracje,, Naduzywasz mikro ,, albo robisz reconecty jak juz niemasz jak sie bronic -.- i ,, amx_banvote robie Bo ludzi piszą mi na u@ ze ,, Denerwujesz a to niebylo 30 min tylko wychodzilo ze kick więc wiesz ,,, a ktos reklamuje i niemoge dac bana ogar^^ AMX_BANS nei dziala Z powodu Niewiem dokładnie jakiego ale tytan mi mowil ze Virus cos wylonczyl ,, jakąs stronke z anami ,,,, Wiec ogar mam Durzo swiatkow Co robisz na serverze -.-

Jeszcze cos dodam ,,, michnik sam niedawał se z nim rady ,, zaczął go kickowac,...

Dobra malutki nie ściemniaj -,- Np Ja i Twix cie nawalamy bo bylsimy ostatni ty mało hp i "RECCONECT" więc? Czy to jest w porządku? Ja "Buźce" podałem tą komendę i nie tylko ja mu pisałem żeby cie zbanował chociaż na to 5-15min ale ty dalej swoje a do tego bezustannie darłeś jape.. Czy to normalne?! A do tego ciągle wszystkich wyzywasz, a może zacytuje?

-"Buźka debilu zmień mape bo sie grać nie da"

-"$wirus pedale bez bomby grać nie umiesz"

-"Kurwo to moja krowa"

Hmm jeszcze coś?? Uważam że bezpodstawny to jest twój temat :) A kickuje? Kickuje cie bo miałeś dostać bana... Zaczęło się od "michnik"a mówił że banowanie nie działa narazie to kickuje a jak michnik poszedł to ktoś musi cie kickować nie?

Ciogle wyzywasz mnie [...]Wiec ogar mam Durzo swiatkow Co robisz na serverze -.-

Ja pierdole kto przyjmuje takich ludzi na admina...

a i żebyś nie pierdolił że to pomyłka bo szybko piszesz bo przeglądałem twoje posty i czesto Ci sie to zdarza

@down

hahaha wiesz jak chcesz to loda mi możesz zrobić ADMINISTRATORZE ahahahhahahahahah

Jestem zdziwiony, że coś się zadziało na ZM. Zdumienie maksymalnego stopnia. Pierwsza skarga od X czasu.

Więc tak. NobeQ ludzie wybierają adminów, nie miej nikomu za złe, buźka ma adma na próbę, chyba że dogadał się z VsX.

Głupia sytuacja. Dawno nie grałem na ZM i to jest mój ból, bo nie potrafię pogodzić życia osobistego z wirtualnym zawsze są jakieś priorytety, więc nie wiem kim w ogóle są Ci gracze.

Kong nie administracja nie może dać bana bez podstawnie, czyli potrzebne są jakieś dowody, SS HLTV czy coś, administracja ma również problem bo nie może dawać banów już jakiś czas więc nie mów, że CIebie banuje :D

VsX dawno nie widziałem, ale jak się pojawi to obiecuję, że zaspamuję go wiadomościami o błedach amx_ban.

Co do sytuacji chwilowo się nie wypowiem bo muszę pogadać z kimś jeszcze czy w ogóle jest to prawdą.

dobra Tytanowy wybierają ludzie ale jeżeli ktoś pisze w podaniu

" Średnio godzin? :Gram dosyć długo dziennie gram po 4 godziny z rana a puźniej zależy"

"a ty to kto wogule? :-D ze grasz 10 h lol "

To powinien najpierw nauczyć sie ortografii a potem dostać admina...

Powiem tak Dla mnie admin ,,buzka'' jest zjebany i nie ogarnia adminow i ciagle gadasz do mnie ze wyzywam graczy a ty jestes bez kitu zjebany mowilem Ci 10501250 razy czlowieku ze robie se jaja nigdy na tym serwie nikogo jeszcze nie wyzywalem na serio pomysl mozgiem i zastanow sie co piszesz jestes nie ogarniety i tyle bo ludzie nie skarza sie na mnie tylko na Ciebie idioto.$wirus kompletne dziecko lepiej sie tu nie udzielaj bo napisales tu post tylko po to by mnie pograzyc bo ,,Buzka'' to twoj kolega ze ,,skype'' i myslisz ze pomozesz mu tym ze mnie pograzysz tutaj tak naprawde obaj ssacie i jestescie dziecmi a co do cb NobeQ to dzieki bo w koncu znam jednego normalnego co widzi prawde na tym serwie

Odbiegając od tematu, ja byłem za tym żeby ten kretyn nie miał adma.

1. Naucz się kurwa pisać

2. Nie masz prawa banowac, bo tak zaglosowali gracze, co to wgl za vote?

3. Jesteś idiotą i wypierdalaj na ryj, to przez takich jebanych nastolatków jak ty "którzy mają swój honor" WCH traci swój dawny klimat.

Wypierdolić go z "administracji" i najlepiej jeszcze kurwa betonem zalać!

Odbiegając od tematu, ja byłem za tym żeby ten kretyn nie miał adma.

1. Naucz się kurwa pisać

2. Nie masz prawa banowac, bo tak zaglosowali gracze, co to wgl za vote?

3. Jesteś idiotą i wypierdalaj na ryj, to przez takich jebanych nastolatków jak ty "którzy mają swój honor" WCH traci swój dawny klimat.

Wypierdolić go z "administracji" i najlepiej jeszcze kurwa betonem zalać!

karmarq ten temat w ogole ciebie nie dotyczy wiem na chuj otwierasz buzie? Gowno ciebie interesuje kto jest w administracji zm i wypierdolic to moga ciebie. Przez takich jak Ty, jebanych hipokrytow odszedl ziomex i pewnie ktos jeszcze. Na chuj piszesz ze traci dawny klimat skoro nie wiesz jak bylo rok temu, moze dwa, trzy, cztery... Ja tego kurwa nie wiem, jestem tutaj od ponad roku, a Ty się tutaj pojawiłeś razem z JB, czyli praktycznie najmlodszym serwerwerm na wch.

Na ZM graja ludzie placzki, kazdy drze morde "zbanuj chuja za bugowanie" chociaz w ogole nie zbugowal. Kolo robil RC gdy byl zombie co juz jest karalne, są tam wyzwiska do graczy, to jest w sumie okej jak na wch przystalo, ale jezeli gracz sobie nie zyczy to banik.

Nobeq, karmarq i reszta.... nie wiecie czy ten chłopak ma dysleksje nawet wiec jakiego chuja na niego nalatujecie?

Karmarq nie chcialem Ciebie obrazic, ale jak ty nalatujesz z ryjem jak jakiś dzikus to i ja mam prawo.

Niech wypowiadają sie ludzie, ktorych dotyczy ten temat. Teraz mam troche czasu i robie ZM więc i ja zobacze tego goscia.

Ten kong to malutki_joker?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.