Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

LuKe

Recommended Posts

To ma polegać na graniu 1 na 1 ? Przecież to jest całkowicie coś innego niż granie w kilku a aimie, gdzie za każdą ścianką ktoś stoi, a

jeżeli to ma być esl to mogę grać jak dacie mi konto bo ja swojego nie będę rejestrować.

Chcecie mi coś udawadniać, a nawet nie wiecie, że demko POV różni się znacznie od HLTV. Demko z hltv jest pod każdym względem okrojone dlatego nagranie wszystkich gracze przez całą mapę zajmuje 25mb , a nie jak demka z POV 25mb od jednego gracza. Na starcie odpada animacja broni, czasem nie widac strzału, ruchy celownika nie są identyczne do tych z POVa

Chyba Was pokurwiło i Ciebie prowokator najbardziej. Żadnego UB. Ja go zbanowałem ja go odbanuje jeżeli ze mną zagra. Była umowa i zamknąć ten temat. Ktos z władz niższych niż H@ da UB to ja spowrotem zbanuje. Będę sprawdzał codziennie!

Jebie mnie jakiś "p" on jest dla mnie czysty tyllko tradycja jest tradycją. Bana wlepić trzeba !

Chyba Was pokurwiło i Ciebie prowokator najbardziej. Żadnego UB. Ja go zbanowałem ja go odbanuje jeżeli ze mną zagra. Była umowa i zamknąć ten temat. Ktos z władz niższych niż H@ da UB to ja spowrotem zbanuje. Będę sprawdzał codziennie!

Jebie mnie jakiś "p" on jest dla mnie czysty tyllko tradycja jest tradycją. Bana wlepić trzeba !

Nie masz żadnych racjonalnych argumentów to skończ w ogóle tą żałosną gadkę. Uparłeś się na LuKe , to ja uprę się na "p" i nie tylko dla zasady ale po to by pokazać jak równym prawem tutaj funkcjonujesz. Nie pozwolę na to by kogoś krzywdzono dla własnego widzi mi się a inną osobę popierano chociaż sytuacja jest dla tych ludzi taka sama.

I to ,że Ty go zbanowałeś nie uprawnia Ciebie do wyłączności co do jego bana na serwerowni.

Skoro ememe nie ma obowiązku nikomu niczego udowadniać to jakim prawem LuKe ma taki obowiązek? Bo miałeś widmo jego haxów na filmiku? Czy po prostu nabawiłeś się chorej obsesji na jego punkcie, skoro Ty masz prawo do obsesyjnego traktowania to ja również mam prawo sprawdzić ememe czy nie używa skryptów do cs-a a jestem pewny ,że używa.