Prowokator Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 . KoBeR 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Brawo, owacje na stojaco. Ja mam swoje zdanie, ale jezeli "p" nie zgodzi sie na mecz czy tam turniej to luke powinien byc odbanowany. Jestem calkowicie za. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ememe Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 To ma polegać na graniu 1 na 1 ? Przecież to jest całkowicie coś innego niż granie w kilku a aimie, gdzie za każdą ścianką ktoś stoi, a jeżeli to ma być esl to mogę grać jak dacie mi konto bo ja swojego nie będę rejestrować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 9, 2012 Author Report Share Posted July 9, 2012 Nie musi być 1 na 1 , jednakże turniej odbyć ma się na tych samych zasadach. Skoro Ty nie przystajesz do grania bo "nie musisz" a inni to popierają to ja również popieram gracza LuKe i tego ,że ON TEŻ NIE MUSI. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ememe Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Na tych samych zasadach co na serwie, na którym zostałem zbanowany czyli 4ever to możemy zagrac 5 na 5 na awp_indi tylko co dalej . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 9, 2012 Author Report Share Posted July 9, 2012 Na 4funie grasz przecież tak samo jak na 4everze . Co dalej? Wrzucasz config przed i po itd itp, ktoś może jaśniej to wytłumaczy bo ja nie jestem w tym zbytnio ogarnięty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ememe Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Kupcie mi kamerkę zamontuję ją sobie nad monitor i chyba będzie łatwiej ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 azer starczy. Ale jezeli nie chce grac, to luke powinien byc odbanowany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ememe Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Mogę zagrać na takich samych warunkach jak działa 4ever czyli kilku graczy na aim mapie lub indi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 A co, jak azera sie wlaczy i zagracie TP to bedzie inna sprawa? dasz ciala? Heh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ememe Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Przecież TP to nie to samo co aimy, a wszystkie screeny mam tam zrobione, więc zagrajmy na tych samych zasadach. Heh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 A co, nie potrafilbys zagrac na d2 5 v 5 ? Tam tez pokazesz klase, przeciez taki dobry jestes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Prowokator Ty chyba czegos nie zrozumiales skoro zalozyles ten temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ememe Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Czy ja kiedyś napisałem, że jestem dobry, jestem tak samo słaby jak ty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Co do turnieju niech sie zapisza na awp ;] zapisy minely wczoraj ale mozna ich dopisac poki rozpoczelismy rozgrywek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Ale watpie by luke zagral teraz, ma podobno urlop czy cos w ten desen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 ale dmg moze zagrac z ememe ;] teraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 No tak, niech sobie zagraja, ale azery chyba chcial dmg. Demo sie porowna do dem z hltv i ciekawe czy takie same ruchy beda, awp itp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 9, 2012 Author Report Share Posted July 9, 2012 Aga, chyba nie przeczytałaś całego tematu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ememe Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Chcecie mi coś udawadniać, a nawet nie wiecie, że demko POV różni się znacznie od HLTV. Demko z hltv jest pod każdym względem okrojone dlatego nagranie wszystkich gracze przez całą mapę zajmuje 25mb , a nie jak demka z POV 25mb od jednego gracza. Na starcie odpada animacja broni, czasem nie widac strzału, ruchy celownika nie są identyczne do tych z POVa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Chyba Was pokurwiło i Ciebie prowokator najbardziej. Żadnego UB. Ja go zbanowałem ja go odbanuje jeżeli ze mną zagra. Była umowa i zamknąć ten temat. Ktos z władz niższych niż H@ da UB to ja spowrotem zbanuje. Będę sprawdzał codziennie! Jebie mnie jakiś "p" on jest dla mnie czysty tyllko tradycja jest tradycją. Bana wlepić trzeba ! ✪ Aga 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ememe Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 dMg zagrajmy ale dopiero po środzie, nawet wam kamerkę włączę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 A pokażesz jak wyglądasz ? Dla mnie dla obu ub i wypowiedziałem się w jakimś innym temacie śmiesznych płaczków co dostają po ryju. Anthony Hopkins 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 9, 2012 Author Report Share Posted July 9, 2012 Chyba Was pokurwiło i Ciebie prowokator najbardziej. Żadnego UB. Ja go zbanowałem ja go odbanuje jeżeli ze mną zagra. Była umowa i zamknąć ten temat. Ktos z władz niższych niż H@ da UB to ja spowrotem zbanuje. Będę sprawdzał codziennie! Jebie mnie jakiś "p" on jest dla mnie czysty tyllko tradycja jest tradycją. Bana wlepić trzeba ! Nie masz żadnych racjonalnych argumentów to skończ w ogóle tą żałosną gadkę. Uparłeś się na LuKe , to ja uprę się na "p" i nie tylko dla zasady ale po to by pokazać jak równym prawem tutaj funkcjonujesz. Nie pozwolę na to by kogoś krzywdzono dla własnego widzi mi się a inną osobę popierano chociaż sytuacja jest dla tych ludzi taka sama. I to ,że Ty go zbanowałeś nie uprawnia Ciebie do wyłączności co do jego bana na serwerowni. Skoro ememe nie ma obowiązku nikomu niczego udowadniać to jakim prawem LuKe ma taki obowiązek? Bo miałeś widmo jego haxów na filmiku? Czy po prostu nabawiłeś się chorej obsesji na jego punkcie, skoro Ty masz prawo do obsesyjnego traktowania to ja również mam prawo sprawdzić ememe czy nie używa skryptów do cs-a a jestem pewny ,że używa. ✪ eMteK. and ✪ cycak 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ememe Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Prowokator, jężeli ja używam skryptów to pokaż mi przykład demka bo jestem ciekawy jak te skrypty wyglądają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts