KoBeR Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 czy mona wgrać do nas te samo mod menu co na 4fun? to jest krotko mówiąc do dupy, nie ma wystawiana powodów , nie ma listy ostatnich graczy , nie ma dłuższych banów niż 60 min lub perm itd itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 poruszałem już ten temat w dziale raportowania błędów wiejskiej, ale jak widać bezskutecznie.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Przynajmniej jest możliwość zbanowania. Czekam na virusa aż mi odpowie w jedny z Twoich tematów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 a co sie dzieje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted July 11, 2012 Author Report Share Posted July 11, 2012 to menu się różni od menu jakie jest na 4funie , nie ma opcji znalezienia ostatnich graczy , nie ma mozliwosci dawania dłuższych banów niż 60 minut i wpisania powodu , jak chociażby za reklamę , inny ( gorszy ) uklad i sposob dzialania. dwa strona http://virusx.xaa.pl/cgi-sys/suspendedpage.cgi nie działa a bany nie sa podpięte pod listę główna. ogólnie modmenu na 4fun-ie jest o niebo lepsze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 menu na 4fun i 4ever powinny juz byc ok, baza danych jest juz ta sama. Testowac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted July 12, 2012 Author Report Share Posted July 12, 2012 mi mod menu wogole nie dziala , nie pokazuje jak bym nie mial admina , na 4funie dziala na 4everze nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 mozemy sie umowic ze po zlocie doprowadze to do porzadku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Moze do czasu waszego przyjazdu wpierdolić w serwer normalne zwykłe banowanie bez amxbans. Wiem jak dzisiaj było, serwer Wam padnie z braku ludzi do jego ogarnięcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted July 12, 2012 Author Report Share Posted July 12, 2012 spoko to juz lepiej wgrac to stare , jakie bylo ale bylo i admini byli a teraz przypuszczam ze nikomu nie dziala cos z tym serwerem jest nie tak od dluzszego czasu , moze by go na nowo postawic ? PLEASE HELP , bez admina lipa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Dokładnie, nikomu funkcja admina nie działa, a cziterzy szaleją... bajecznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoZo Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 widze ze dalej nie dzialczy ;< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted July 14, 2012 Author Report Share Posted July 14, 2012 Tak już jest jak za dużo osób pcha cie w ustawienia serwera , rozumiem ze wirus sam nie dawał rady ogarniać wszystkich serwerów ale jak dał dojście innym pionkom co wydawało im się ze są świetnymi hakerami po wpierdalali jakieś ciulstwa na serwer i teraz jak rekin wgrał modmenu z 4fun-a to wszystko padło. ogarnijcie się i nie zmieniajcie za wiele , nie wgrywać dziwnych skryptów czy jak to nazywacie , dać do tego jednego na serwer (max2 ) ale takich co sie trochę znają, Wirus bedzie miał więcej czasu choćby na rozreklamowanie serwera a każdy z serwerów będzie miał sowich ludzi odpowiedzialnych za takie usterki , a teraz będziemy wieki czekali na wgranie wszystkiego do porządku. może postaw wirus jak masz czas wszystko od nowa , tak jak to kiedyś było i nikomu nie daj wejścia w pliki systemu serwera. map jest od chuja i trochę i to wszystkim powinno wystarczyć bo i tak na zmianę graja tu ludzie soccera i scouty ....!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Jeżeli będzie taka potrzeba mógłbym się zająć 4ever, kiedyś bawiłem się w te ftp i coś tam pamiętam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Widze, że z 4ever robi sie to samo co było z jailem. Fireblader, tylko teraz jest sprawa, czy na serio cos umiesz i mógłbyś ogarnąc, czy tylko "coś tam" pamietasz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 posluchaj mogę załatwić serwer jakiś tam gówniany na pare dni, który nie należałby do wiejskiej. Na polecenie Virusa powgrywałbym pluginy/mapy etc. można powiedzieć taki sprawdzian i zobaczylibyśmy czy wszystko działa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted July 14, 2012 Author Report Share Posted July 14, 2012 jestem za , tylko znajdz teraz Wirusa . nie wiem czy gdzies nie wyjechał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 na zlocie chyba jest, myśle, że w poniedziałek powinien być to z nim pogadam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted July 16, 2012 Author Report Share Posted July 16, 2012 dzialaaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 dziala, dziala, dla niekumatych przez modmenu mozna dac tylko bana permanentnie. alternatywa w konsoli amx_ban ;P btw. zaproponowalem virusowi pomoc no, ale na razie brak odpowiedzi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 mam wrazenie ze ostatnio zbyt wiele osob przewijalo sie przez ftp serwerow. taki dmg - niby technik a praktycznie niczego nie potrafil zrobic porzadnie od poczatku do konca. Faktycznie nie mam czasu na wszystkie serwery a opieka nad nimi to nie wgrywanie map czy doinstalowywanie pluginow ale rozwiazywanie lamiglowek informatycznych jak chociazby ta z bazami danych na 4everze i TF2. Dostep do serwerow moge dac ale prawda jest taka ze i tak z problemami bedziecie przychodzic do mnie. Co do adminow - powinny dzialac choc chyba jest jakis maly bug ktory powoduje, ze czasem ni z gruszki ni z pietruszki admin sie wylacza... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts