Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

kolejne screeny

ememe
 Share

Recommended Posts

Gdzie pisałem, że nie mam net_grapha włączonego? nigdy go nie wyłączam.

Też się zdziwiłem z tymi komunikatami, nawet na admin sayu napisałem, że nie widziałem, żeby mi screeny zrobiono ale w cstrike były, więc niech Virus sprawdzi logi

edit: screeny zrobione o 17.40 - Virus sprawdź logi

http://img849.images...55/87007311.jpg

W amxbans również jest godzina 17.40

http://bans.wiejska-chata.pl/ban_list.php?bid=3946

Stul pysk mała szmato , masz swój klimat.

Oczywiście jak chcesz sobie po bluzgać dalej to masz świetny temat HAJA.

Rozpierdalasz to akurat Ty wszystko więc zamknij się :)

Do wszystkiego taka jesteś chętna a gówno sobą prezentujesz, uważasz ,że masz zawsze racje i jesteś zapatrzona w siebie. Więcej ode mnie znaczysz? go ahead make my day .

Z ręki to Ci mogę klapsa na dupę strzelić boś niegrzeczny smyk jesteś.

Pozdrawiam,

Tak apropos Ciebie, jeżeli pozwolisz to będę kontynuować ten temat, może dmg będzie chciał mi przyfasolić za swoją internetową koleżankę.

Jak widać dobrze mówią ,że papierek nie czyni człowieka kimś lepszym. Pani Inżynier a taka pustka w głowie. Nie ma sensu nasza dalsza dyskusja bo jak już zdążyłem zauważyć , brak Ci argumentów co oczywiście musiałaś uzupełnić swoim zwyczajnym chamstwem.

Nie chce mi się Ciebie poniżać ale zanim zaczniesz krytykować czyjś wygląd to najpierw popatrz na swój , uwierz ,że warto.

Nie offtopując ,

Screeny jak screeny, p miał pozostać zbanowany - nie wiem kto mu dał ub ale nie chcę mi się tego dociekać i się z kimś bawić w kotka i myszkę.

Prawo do robienia ssów przecież ma każdy, skoro miałem podejrzenia co do niego to mam prawo go zbanować. (patrząc z perspektywy innego gracza widziałem jak on z "banana" na mapie inferno patrzył wprost na owego gracza ,który znajdował się koło "dywanów" hmm , ciekawe. )

Nie bede Ci odpowiadac na to co pierdolisz, bo wszyscy lapia sie za glowe, ale nikomu sie nie chce z Toba dyskutowac, bo daremne to jest. Do niczego rozmowa nie doprowadzi, a to co ja mam w glowie, to mozesz sobie darowac te teksty, bo na pewno mam wiecej inteligencji niz Ty, ale nie mam zamiaru na sile tego pokazywac, jak robisz to Ty.

Tak poza tym, przez takich ludzi jak Ty, co to urwali sie z choinki odchodza z wiejskiej ludzie, ktorzy wiele tu znaczyli, jeszcze wiecej przezyli. Mam nadzieje, ze w koncu Cie stad wypierdola, bo jak nie to sama sie o to postaram.

Nie, bo nie dosc ze sie do mnei przypierdala, ze sie wypowiadam w temacie, gdzie to jest norma na wiejskiej, ze nie koniecznie na temat piszemy, to jakis plebs mi zwraca uwage, to potem zmyka temat, bo mysli ze jest panem i wladca a jest jakims gownem.

Ja tez nie potrzebuje, ale widac ze czekasz na oklaski

Dobra, prowadź dalej swój monolog, bo do Ciebie i tak nic nie dociera.

Napisałaś - to po co go wąchasz, ja - to po co się wtryniasz

jest norma na wiejskiej, ze nie koniecznie na temat piszemy

Gdzie ja Ci zwróciłem uwagę ,że offtopujesz? Po prostu też odpisałem , mam takie samo prawo do tego jak i Ty. Skoro Ty sobie coś napisałaś , to ja również mam do tego prawo. Ty zaczęłaś dalszą dyskusję, jesteś straszną hipokrytką. Mam prawo odnieść się do twojego wpisu , kiedy widzę ,że wypisujesz bzdury po to tylko by komuś dopiec

to wówczas chcę odpisać.

cut self.

koniec dyskusji, tyle z mojej strony.

/ememe przecież dałem Ci UB . Demko ? nie działa mi przewijanie w Csie :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.