ememe Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Lekko przesadzacie z tymi screenami, won po demko i wrzucać na anticheta. http://wyslijto.pl/files/download/o1b0ej5lp0 ✪ dago86 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 co to kurwa ma byc ? po 1 nie ma komunikatow, ze ktos Ci ssy robi, po 2 mowiles, ze nie masz wlaczonego net grapha, a teraz nagle masz i 100 fpsow ? smierdzisz mi ✪ dago86 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 to po co go wachasz? ✪ dago86 and Anthony Hopkins 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 To po co się wtryniasz? ✪ dago86 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ememe Posted July 11, 2012 Author Report Share Posted July 11, 2012 Gdzie pisałem, że nie mam net_grapha włączonego? nigdy go nie wyłączam. Też się zdziwiłem z tymi komunikatami, nawet na admin sayu napisałem, że nie widziałem, żeby mi screeny zrobiono ale w cstrike były, więc niech Virus sprawdzi logi edit: screeny zrobione o 17.40 - Virus sprawdź logi http://img849.images...55/87007311.jpg W amxbans również jest godzina 17.40 http://bans.wiejska-chata.pl/ban_list.php?bid=3946 ✪ dago86 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 a to nie o Tobie, pomylily mi sie osoby. Sprawdzcie te komunikaty ✪ dago86 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Ty prowokator zamknij w koncu ta jape, bo na chuj sie sam wtryniasz? ✪ dago86 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Jak można zamknąć japę na forum? Co najwyżej przestać pisać , tak apropo to sama "zamknij japę" bo się wtryniasz we wszystko a chuja wnosisz do każdego tematu. Wywyższasz się nade mną a tyle samo tutaj znaczysz . Pozdrawiam, UB. ✪ dago86 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Znacze wiecej niz Ty, wiec zamknij juz sie, bo rozpierdalasz wszystko w okol, cala atmosfere. Porob zdjecia z reki i kolczyka zmien. siema. ❤ DMG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Stul pysk mała szmato , masz swój klimat. Oczywiście jak chcesz sobie po bluzgać dalej to masz świetny temat HAJA. Rozpierdalasz to akurat Ty wszystko więc zamknij się Do wszystkiego taka jesteś chętna a gówno sobą prezentujesz, uważasz ,że masz zawsze racje i jesteś zapatrzona w siebie. Więcej ode mnie znaczysz? go ahead make my day . Z ręki to Ci mogę klapsa na dupę strzelić boś niegrzeczny smyk jesteś. Pozdrawiam, Tak apropos Ciebie, jeżeli pozwolisz to będę kontynuować ten temat, może dmg będzie chciał mi przyfasolić za swoją internetową koleżankę. ✪ dago86 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 po primo odpierdolic sie od mojego kolegi ze Swion, a po drugie na haje z tym spamem ;P Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 To co Ty tu masz do powiedzenia to gowno kogo obchodzi, mozesz sobie pisac jeszcze wiecej o mnie, ale nie zapomnij na koniec pocalowac mnie w dupe. ❤ DMG and ✪ dago86 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 co za złość ale tak do tematu przesadzacie z tymi screenami ... ✪ Aga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Jak widać dobrze mówią ,że papierek nie czyni człowieka kimś lepszym. Pani Inżynier a taka pustka w głowie. Nie ma sensu nasza dalsza dyskusja bo jak już zdążyłem zauważyć , brak Ci argumentów co oczywiście musiałaś uzupełnić swoim zwyczajnym chamstwem. Nie chce mi się Ciebie poniżać ale zanim zaczniesz krytykować czyjś wygląd to najpierw popatrz na swój , uwierz ,że warto. Nie offtopując , Screeny jak screeny, p miał pozostać zbanowany - nie wiem kto mu dał ub ale nie chcę mi się tego dociekać i się z kimś bawić w kotka i myszkę. Prawo do robienia ssów przecież ma każdy, skoro miałem podejrzenia co do niego to mam prawo go zbanować. (patrząc z perspektywy innego gracza widziałem jak on z "banana" na mapie inferno patrzył wprost na owego gracza ,który znajdował się koło "dywanów" hmm , ciekawe. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Nie bede Ci odpowiadac na to co pierdolisz, bo wszyscy lapia sie za glowe, ale nikomu sie nie chce z Toba dyskutowac, bo daremne to jest. Do niczego rozmowa nie doprowadzi, a to co ja mam w glowie, to mozesz sobie darowac te teksty, bo na pewno mam wiecej inteligencji niz Ty, ale nie mam zamiaru na sile tego pokazywac, jak robisz to Ty. Tak poza tym, przez takich ludzi jak Ty, co to urwali sie z choinki odchodza z wiejskiej ludzie, ktorzy wiele tu znaczyli, jeszcze wiecej przezyli. Mam nadzieje, ze w koncu Cie stad wypierdola, bo jak nie to sama sie o to postaram. ❤ DMG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 To życzę powodzenia, ale właśnie takim zachowaniem psujesz tutaj atmosferę. Siejesz ferment i jesteś zwykłym gburem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 No ciekawe kto ci przytaknie na te slowa ; > Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 No i o co ta kłótnia ? o to , że ktoś napisał posta przeciwko komuś ? dajcie sobie spokój.. Każdy użytkownik ma prawo się wypowiedzieć i mieć sprzeczną wypowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Ja nie potrzebuję przytakujących mi osób jak Ty. Never, no coś Ty, z choinki się urwałeś? Aga uważa,że zjadła wszystkie rozumy i każdy musi się jej podlizywać jak to już robi jedna osoba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Nie, bo nie dosc ze sie do mnei przypierdala, ze sie wypowiadam w temacie, gdzie to jest norma na wiejskiej, ze nie koniecznie na temat piszemy, to jakis plebs mi zwraca uwage, to potem zmyka temat, bo mysli ze jest panem i wladca a jest jakims gownem. Ja tez nie potrzebuje, ale widac ze czekasz na oklaski Link to comment Share on other sites More sharing options...
ememe Posted July 11, 2012 Author Report Share Posted July 11, 2012 Prowokator daj demko i czas może uda mi się to wyjaśnić bo nie pamiętam tej sytuacji. edit: Może chodzi o to jak skanowałem z dywanów na banan ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Dobra, prowadź dalej swój monolog, bo do Ciebie i tak nic nie dociera. Napisałaś - to po co go wąchasz, ja - to po co się wtryniasz jest norma na wiejskiej, ze nie koniecznie na temat piszemy Gdzie ja Ci zwróciłem uwagę ,że offtopujesz? Po prostu też odpisałem , mam takie samo prawo do tego jak i Ty. Skoro Ty sobie coś napisałaś , to ja również mam do tego prawo. Ty zaczęłaś dalszą dyskusję, jesteś straszną hipokrytką. Mam prawo odnieść się do twojego wpisu , kiedy widzę ,że wypisujesz bzdury po to tylko by komuś dopiec to wówczas chcę odpisać. cut self. koniec dyskusji, tyle z mojej strony. /ememe przecież dałem Ci UB . Demko ? nie działa mi przewijanie w Csie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 napierdalajcie sie dalej na zlocie w kisiel pujdziecie Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Jebał Cię pies. ✪ Aga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ememe Posted July 11, 2012 Author Report Share Posted July 11, 2012 viewdemo nie działa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts