7484 Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 7484 STEAM_0:1:19405609 http://speedy.sh/nA6yr/cstrike-polish.zip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 gdzie net graph ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 AJ TO BYM USTAWIL (JAK SIE DA ZE SCREENY NALEZY WRZUCAC MAX DO 5 MINUT NA FORUM , jak ktos jest kumaty to wystarcy szybki retusz na w programie ........... (nie powiem jakim ) i po sprawie , retusz zajmuje kilka minut 5 zdjec. i pozniej lata P i reszta popalonych . http://www.speedyshare.com/RF8ag/CS-Wall-hack-1.jpg http://www.speedysha...-po-retuszu.jpg to zajęło mi jakieś 40 sekund , screeny to lipa ( zdjęcia wzięte z netu na szybko ) dlatego czasem trzeba zdać się na intuicje ADMINA jak w co niektórych przypadkach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Ale ty kurwa kober w tym momencie głupie jesteś... Po to zawsze prosiło się o ss w rar żeby sprawdzić czy był retusz, klikasz na obrazki wlasciwosci sprawdzasz Date modyfikacji tego sie nie da obejść wprawdzasz wielkosc ss'ow czy roznia sie wielkoscia mb i nikt nie jest na tyle tępy żeby nie znać photoshopa czy gima ta twoja smieczna cenzura nie na miejscu ✪ Aga, ✪ cycak and Anthony Hopkins 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 tak jak bys ty patrzał na date modyfikacji , czytasz te forum jak brukowiec patrząc tylko na obrazki , nie mów ze jesteś taki obeznany ze na każdy screen poświęcasz więcej niż 5 sekund... bo jakoś nie wierze. daje tylko prosty przyklad Wsioku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wspaniały Boguś Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Ja przy sprawdzaniu SS'ow zawsze patrze na date ; P na tym to polega nie ... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 teraz sobie loknijcie te ss i porównajcie z jego i powiedzcie co mu brakuje?? http://speedy.sh/Y5prG/de-nuke0004.bmp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ememe Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Kober, wybrałeś słaby przykład na retusz, faktycznie zamalowanie ściany o jednakowym kolorze i jednakowej strukturze zajmuje kilka sekund, zrób to samo jak masz jakieś drzwi, skrzynkę, gdzie trzeba się postarać żeby każda linia była prosta. edit: Alex to jakiś bug plugina do screenów bo mi ostatnio screeny też zrobiło bez tej zielonej informacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wspaniały Boguś Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Edytowane nie dawać ub. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
7484 Posted July 15, 2012 Author Report Share Posted July 15, 2012 o boze, nie wierze myslicie ze mi zalezy grac na tym ffa? oczywiscie podrobilem ss.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 kurwa, dobrze luke mowil ;> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ememe Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Edytowane nie dawać ub. Pokaż po czym poznajesz, że edytowane ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 tak jak bys ty patrzał na date modyfikacji , czytasz te forum jak brukowiec patrząc tylko na obrazki , nie mów ze jesteś taki obeznany ze na każdy screen poświęcasz więcej niż 5 sekund... bo jakoś nie wierze. daje tylko prosty przyklad Wsioku. Sam prosiłem o taki wymóg ponieważ sprawdzam każdy screen z osobna nie jest to dużo roboty, no ale trzeba wcisnąć 5 groszy Ja przy sprawdzaniu SS'ow zawsze patrze na date ; P na tym to polega nie ... ? Nie. Kober, wybrałeś słaby przykład na retusz, faktycznie zamalowanie ściany o jednakowym kolorze i jednakowej strukturze zajmuje kilka sekund, zrób to samo jak masz jakieś drzwi, skrzynkę, gdzie trzeba się postarać żeby każda linia była prosta. edit: Alex to jakiś bug plugina do screenów bo mi ostatnio screeny też zrobiło bez tej zielonej informacji. +100 ( Jak się nie jest grafikiem lub nie miało z tym styczności w większym stopniu to nie pogadasz) Edytowane nie dawać ub. Weź zamknij mordeczkę bo gówno wnosisz tym postem a tylko zamęt dawno już ub jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tulipanek Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 dobra przestańcie czysty czy beton i wszystko temat zamykaci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 patrzał polecam slownik poprawnej polszczyzny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 I po chuj ty tu sie jeszcze wpierdalasz aga? tym postem nie miałem zamiaru beszensownie spamić, tylko zwrócić uwagę tej kobiecie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 zebys to wlasnie napisal, zreszta po chuj sie odzywasz tutaj tez, idz na jaila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Znowu kober płacze jak go lepsi biją. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts