Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

7484 screeny

7484
 Share

Recommended Posts

AJ TO BYM USTAWIL (JAK SIE DA ZE SCREENY NALEZY WRZUCAC MAX DO 5 MINUT NA FORUM , jak ktos jest kumaty to wystarcy szybki retusz na w programie ........... (nie powiem jakim ) i po sprawie , retusz zajmuje kilka minut 5 zdjec. i pozniej lata P i reszta popalonych .

http://www.speedyshare.com/RF8ag/CS-Wall-hack-1.jpg

http://www.speedysha...-po-retuszu.jpg

to zajęło mi jakieś 40 sekund , screeny to lipa ( zdjęcia wzięte z netu na szybko ) dlatego czasem trzeba zdać się na intuicje ADMINA jak w co niektórych przypadkach

Ale ty kurwa kober w tym momencie głupie jesteś... Po to zawsze prosiło się o ss w rar żeby sprawdzić czy był retusz, klikasz na obrazki wlasciwosci sprawdzasz Date modyfikacji tego sie nie da obejść wprawdzasz wielkosc ss'ow czy roznia sie wielkoscia mb i nikt nie jest na tyle tępy żeby nie znać photoshopa czy gima ta twoja smieczna cenzura nie na miejscu

tak jak bys ty patrzał na date modyfikacji , czytasz te forum jak brukowiec patrząc tylko na obrazki , nie mów ze jesteś taki obeznany ze na każdy screen poświęcasz więcej niż 5 sekund... bo jakoś nie wierze. daje tylko prosty przyklad Wsioku.

Kober, wybrałeś słaby przykład na retusz, faktycznie zamalowanie ściany o jednakowym kolorze i jednakowej strukturze zajmuje kilka sekund, zrób to samo jak masz jakieś drzwi, skrzynkę, gdzie trzeba się postarać żeby każda linia była prosta.

edit: Alex to jakiś bug plugina do screenów bo mi ostatnio screeny też zrobiło bez tej zielonej informacji.

tak jak bys ty patrzał na date modyfikacji , czytasz te forum jak brukowiec patrząc tylko na obrazki , nie mów ze jesteś taki obeznany ze na każdy screen poświęcasz więcej niż 5 sekund... bo jakoś nie wierze. daje tylko prosty przyklad Wsioku.

Sam prosiłem o taki wymóg ponieważ sprawdzam każdy screen z osobna nie jest to dużo roboty, no ale trzeba wcisnąć 5 groszy

Ja przy sprawdzaniu SS'ow zawsze patrze na date ; P na tym to polega nie ... ?

Nie.

Kober, wybrałeś słaby przykład na retusz, faktycznie zamalowanie ściany o jednakowym kolorze i jednakowej strukturze zajmuje kilka sekund, zrób to samo jak masz jakieś drzwi, skrzynkę, gdzie trzeba się postarać żeby każda linia była prosta.

edit: Alex to jakiś bug plugina do screenów bo mi ostatnio screeny też zrobiło bez tej zielonej informacji.

+100 ( Jak się nie jest grafikiem lub nie miało z tym styczności w większym stopniu to nie pogadasz)

Edytowane

nie dawać ub.

Weź zamknij mordeczkę bo gówno wnosisz tym postem a tylko zamęt dawno już ub jest