Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Prosze o odbanowanie

Recommended Posts

Witam.Zostalem zbanowany na tydzien przez admina Aleksa.opowiem wam jak to bylo ,wiec leciala mapa scoutzknivez3 zabilem aleksa pare razy on mnie wyzwal od botow wiec ja powiedzialem ze sam jest botem a on dal mi bana za obraze admina choc sam sie zaczal...moj nick w grze to TrAVq

witam mam problem zostalem zbanowany nie wiem dlaczego bo nie gralem ani nikt nie gral na moim kompie a jakis kurwa nick mam zbanowany koko za tk chociaz nie gralem a zbanowal misiek to jakas pomylka gralem czesto na wiejskiej chacie 1 takze prosze o odbanowanie bo to pomylka ja nigdy nie zmieniam nicka zawsze gram na ||E.D|| KiTmEn dzieki tylko szybko bo musze pograc dzis wieczorem mam wolne od pracy to wiecie :D:) pozdro ;-)

Prosze o unban .. zaszÂła pomyÂłka...graÂłem na awp_india.... dwa razy udaÂło mi sie zabic przez skrzynie tam dwĂłch kolesi.. wiedziaÂłem ze tam sÂ? bo siĂŞ wczesniej wychylali... no a szanowny admin kowolo lolo bez upewnienia zbanowaÂł mnie na zawsze wpisujÂ?c w przyczyne wallhack ktĂłrego nie mam ... proszĂŞ o pozytywne rozpatrzenie mojej proÂ?by... czĂŞsto gram na wiejskiej 1 czy tam 2 ... wiec pare osĂłb moÂże potwierdzic ze nigdy czitĂłw nie miaÂłem..:/

zeby wszystko by³o jasne to moj nick to |B2F&A-Line|^RedzI[no.sound] ... Drake pomó¿...;):(;)