La5ka Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Twój nick: La5ka Twoje steam id: STEAM_0:1:22231238 link do screena bana: http://www.speedyshare.com/sut8C/cstrike-polish.rar własne alibi: REDQu prowadził do 16 rundy na fy_mordownia przy 17 wyprzedziłem go i odrazu ban. POzdro dla takiego admina. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: REDQu [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ forum.wiejska-chata.pl [AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na forum.wiejska-' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:22231238' [AMXBans] Twoje IP: '83.25.159.35' [AMXBans] ======================================= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tulipanek Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 wedlu wzoru plis Link to comment Share on other sites More sharing options...
La5ka Posted July 15, 2012 Author Report Share Posted July 15, 2012 Bany / Unbany piszemy według takiego wzoru: Twój nick(też w temacie): Twoje steam id: link do screena bana: (bez tego nie rozpatrzymy sprawy) własne alibi: To jest wzór i według niego jest napisany mój post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDQu Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 po pierwsze wedlug wzoru po drugie wygrana gungame tak mnie cieszy ze muszę się trzepac po trzecie juz dłuższy czas cie obserwuje i to nie będzie pierwsze robienie screenów. Bany / Unbany piszemy według takiego wzoru: Twój nick(też w temacie): Twoje steam id: link do screena bana: (bez tego nie rozpatrzymy sprawy) własne alibi: To jest wzór i według niego jest napisany mój post. spakuj wszystkie screeny w rar i wrzuć na jakiś hosting tyle w temacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
La5ka Posted July 15, 2012 Author Report Share Posted July 15, 2012 Pokaż mi który podpunkt jest napisany nie według wzoru. Trzeba było zbanować mnie odrazu a nie jak zacząłeś przegrywać, bo tak to wyglądało. Rób ss sobie ile chcesz i kiedy chcesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tulipanek Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 ale on nie rozumie cymbal ze ss trzeba jak inni ciepnac najlepiej by mu bylo w paint Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDQu Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Pokaż mi który podpunkt jest napisany nie według wzoru. Trzeba było zbanować mnie odrazu a nie jak zacząłeś przegrywać, bo tak to wyglądało. Rób ss sobie ile chcesz i kiedy chcesz. wygląda na to ze to TY zaczynasz płakać bo ci dałem bana a nie o to chodzi... proszę o wgranie poprawnie SC bo inaczej narka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
La5ka Posted July 15, 2012 Author Report Share Posted July 15, 2012 To powiedz mi jak jest poprawnie, bo w regulaminie jest napisane, żeby był link, więc jest i nie widzę problemu. Wgrałem bmp bo takie ssy zostały utworze podczas bana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Na chuj robisz 2 tematy nie mogłeś edytować posta na górze? i Po drugie spakuj screeny i wrzuć np speedyshare bądź inny host Link to comment Share on other sites More sharing options...
La5ka Posted July 16, 2012 Author Report Share Posted July 16, 2012 Proszę Cie bardzo http://www.speedyshare.com/sut8C/cstrike-polish.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
La5ka Posted July 17, 2012 Author Report Share Posted July 17, 2012 SS wrzucone poprawnie, unban? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 UB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts