Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Attaki na nasz serwer

kyniol
 Share

Recommended Posts

Witam

Prosba do virusa lub aftera sprawdzcie logi z serwera z dnia 15.07.2012 od godz 21.10 poniewaz caly czas serwer jest atakowany

Dzieje sie to od pory kiedy delikwent MulaN dostal ode mnie bana na tydzien czasu za haxy i podejrzewam ze MulaN razem z kumplem Sadysta ciagle robia atak typu ddos na nasz serwer

z tego co sie orientuje ( gracze padlego headcrab.pl) niestety jesli to jest nastepstwo mojej decyzji to przepraszam wszystkich ale nie moge pozwolic na gre z gosciami ktorzy maja w dupie reszte graczy i serwer.

Obrazek Tytanowy Janusz'a doskonale pasuje to autora tego tematu.

a czemu nie perm?

Bo kyniol bardzo dobrze wie, że MulaN nie ma haxów.

Ale żeby pokazać swoją wyższość dał bana na tydzień.

Ponadto pisałem kilka razy "czy jest jakiś admin" aby się zapytać o tego niesłusznego bana i co? Nikt się nie chciał przyznać kto ma admina. Dopiero teraz się dowiedziałem, że to był kyniol.

jak sie tylko pojawia to perm dla jednego i 2 ( nie chcialem tak odrazu ostro zaczynac) dodatkowym swiadkiem tego jest tomoex do ktorego tez sie odgrazali i pisali jakies glupoty :Pzobaczymy co tam z tego wyniknie

Czekaj, Czekaj, świadkiem czego? Wystarczy sobie sprawdzić historie czatu.

Ktoś napisał po długim czasie że Tomoex to admin, to zacząłem zwyczajnie się pytać za co wyjebał MulaN'a.

...ale nie moge pozwolic na gre z gosciami ktorzy maja w dupie reszte graczy i serwer.

Zadziwiające, bo to samo można napisać o tobie. Ktoś jest zwyczajnie lepszy od ciebie to oznacza że ma haxy

kyniol uwierz mi, że nikt nie będzie zniżać swojego poziomu gry tylko dla tego, żeby tobie się dobrze grało. Wymyślając jakieś haxy tylko ludzi rozśmieszasz.

A co do jakiś ataków, to też sobie wymyśliłeś?

wez sie nie pograzaj w zeznaniach bo twierdzac ze daje bana za to "ze ktos jest lepszy" poza tym chyba sam zapomniales za co ty miales bana na 1hr (nie wiem kto ci go dal ale podejrzewam ze na pewno byla to osoba ktora wiedziala za co ci go daje a na pewno za to twoje twierdzenie )

odnoszac sie do crashow serwera dziwne bylo to ze zaraz po waszym zniknieciu serwer zaczal sie wywalac (az 6 razy) a w dzisiejszym necie nie sposob jest odszukac poradnika jak zdoic atak typu ddos

pozdrawiam ciebie i twojego kompana od haxow i zostawiam z waszym wielkim ego w swoim malym swiecie fragowania

zrobilem blad bo nie nagralem demka ale poprostu gosc robil takie strzaly ze snajperki ze glowa mala nie dalo sie wyjsc zaa rogu (jezeli ci sie udalo to juz nie miales szans na zrobienie zooma) wejsc w 10 minucie mapy i zakonczyc z wynikiem 90 na snajpie to chyba cos dziwnego przynajmniej wg mnie (i nie tylko)

ok z barku dowodow temat do zamkniecia

No to skilla musiał mieć koleś niesamowitego ;) Z AIM'em miałem do czynienia, choć nigdy go nie instalowałem. Nie trzeba nawet celować ze snajperki w gościa. Wystarczy, że go widzisz, strzelisz i leży. Jednakże z braku dowodów nic nie wskórasz :(