Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

trzeba zrobic porządki z zasadami

ZcM_SabreO!
 Share

Recommended Posts

Ostatnio każdy robi co chce, zdziwienie - skype zabroniony? nie mozna sobie podpowiadac ? hardkox przykładowo dostał perma. Następne czekają - poza tym Hardkox to nam dobrze znany Fireman. Prosił bym adminów o rygorystyczne sprawdzanie a nie tylko o gre i czasami na odczepne zrobione ss-y. Każdemu z nas zależy na komforcie gry.

Jeśli masz zamiar cos pisać w tym wątku - słownik do rączki proszę i piszemy poprawnie, mam dość już z waszymi : mnom, jusz , muj , morzna etc etc

nie mozna sobie podpowiadac ?

Nie, nie można.

poza tym Hardkox to nam dobrze znany Fireman

Kto taki?

Z mojego punktu widzenia nie wyobrażam sobię, aby ktoś zrobił ssy na odczepnego. W ogóle jak to zrobić? Nie czaję, ale mniejsza o to.

Nie nakazuj komuś pisania poprawnie. Może ktoś ma jakieś dysfunkcje? Może ktoś ma kaprys i pisze źle...

Pierdolisz smuty o jakiś koxie. I kogo to obchodzi, że dostał bana? Za podpowiadanie na skype też bym walną ssy i niech się koleś tłumaczy...

Ty pewnie siedzisz cały czas na spekcie i lukasz czy ktoś nie lata na wh, aim i inne...

Chujowy temat usuń ktoś albo zamknij...

.... szkoda mi na Ciebie słów ... jeśli nie rozumiesz prostych rzeczy to gratuluje funkcji opiekuna. Ssy na odp. - zwrot tlumaczy puszczanie ss-ow raz na jakis czas na przypadkowego gracza - by przypadkiem nie mowiono ze nic nie robi. Po co odpowiadasz na coś na co w dalszym temacie udzieliłem odpowiedzi ? .... zamkac temat bo nic nie wnosi ? jesli nie wiesz co czlowiek chce przekazac, o czym mowi, to po co spamojesz ? wdl mnie to przymomnienie ze niestety trzeba uważac na oszustwa graczy - wszelakie ! , należało by od czasu do czasu sprawdzać co sie dzieje na serwie .... i ogarnac troszke to co sie tam dzieje. Wkurzaja mnie twoje posty które sa laniem wody - czyste podbitki ...

zamykam i be spamu bo pójdą bany na forum.

długo zamykasz :D

.... szkoda mi na Ciebie słów ... jeśli nie rozumiesz prostych rzeczy to gratuluje funkcji opiekuna. Ssy na odp. - zwrot tlumaczy puszczanie ss-ow raz na jakis czas na przypadkowego gracza - by przypadkiem nie mowiono ze nic nie robi. Po co odpowiadasz na coś na co w dalszym temacie udzieliłem odpowiedzi ? .... zamkac temat bo nic nie wnosi ? jesli nie wiesz co czlowiek chce przekazac, o czym mowi, to po co spamojesz ? wdl mnie to przymomnienie ze niestety trzeba uważac na oszustwa graczy - wszelakie ! , należało by od czasu do czasu sprawdzać co sie dzieje na serwie .... i ogarnac troszke to co sie tam dzieje. Wkurzaja mnie twoje posty które sa laniem wody - czyste podbitki ...

Ostatnio każdy robi co chce, zdziwienie - skype zabroniony? nie mozna sobie podpowiadac ? hardkox przykładowo dostał perma. Następne czekają - poza tym Hardkox to nam dobrze znany Fireman. Prosił bym adminów o rygorystyczne sprawdzanie a nie tylko o gre i czasami na odczepne zrobione ss-y. Każdemu z nas zależy na komforcie gry.

Jeśli masz zamiar cos pisać w tym wątku - słownik do rączki proszę i piszemy poprawnie, mam dość już z waszymi : mnom, jusz , muj , morzna etc etc

Jedynie co mogę na to wszystko powiedzieć niestety SPIERDALAJ !

Huj ci do tego jak to się wypowiada ...

Zcm, pieprzysz głupoty o jakimś koxsie, pierdolisz, że admin wali ssy byle jak i byle komu aby walnąć.

Przypominam Ci, że gracz płaci za adma a ludzie go wybierają. I jak już ktoś ma adma i źle się wywiązuje z obowiażków to i Ty ponosisz winę jeżeli oddałeś głos oczywiście, ale jeżeli się nie udzielałeś w podaniu to spierdalaj i nie wypominaj, że źle coś robi...

Masz jakieś problemy emocjonalne? tyle tych wielokropków nawaliłeś.

Gówno mnie obchodzi co Ciebie wkurza, a co nie. Chcesz jakąś rewolucję robić na wch. Poczekaj na innych Oni nie będą tak mili jak ja.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.