N!ree Aka Zabijaka Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Witam W związku z tym że na zombie modzie nikt nie gra,, to czy mogłbym prznieść admina na CODA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 moglbys. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 dzieki ze i ty mnie zostawiles. kurwa zrobie tego zm chuje i czy wam sie to podoba czy nie! nie_pytaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 wlasciwie to ciezko powiedziec jak rozkrecic tego zm. probowalismy skomplikowanego moda- byli ludzie ale sie wieszal, z kolei prosty mimo ze ciekawiej sie gralo niestety nie przyciagal... nie mam juz pomyslow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Tęsknie za tym ZM z przed roku może trochę więcej niż rok temu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 dzieki ze i ty mnie zostawiles. kurwa zrobie tego zm chuje i czy wam sie to podoba czy nie! chuje :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 kiedyś bylo tak. klasy zombie: -crab -boomer -smoker -smrod -rzucajacy kamieniami -klasyczny Nie bylo Vipa, LM zabierały HP, były zajebiste mapy,nie było mgły, było lekkie przyciemnienie mapy, kilka map escape, zwykłe modele broni, zwykle modele ludzi, skoczek, odliczanie, grawitacja. Był long jump u surva i zm. Pamietam boomer wybuchal na zawolanie, ale ktos to zmienil bo nati rozpierdalala pol serwera xD, grał Drzej, Gucio, najwieksze pojeby zm. Jest taki problem, albo crashuje serwer bo zle napisalem klase ludzi, albo crashuje bo w ogole sa wlaczone klasy ludzi ;P Na specjalne zyczenie moge zrobic serwer jak z przed roku. Zajmie mi to troche czasu, ale potrzebuje dane do ftp fast download. Ja jutro ide do roboty na 6, koncze o 14, wiec jutro jakby cos to moge sie tym zajac. ja juz planowalem robic serwer zm escape, same mapy ucieczkowe+ kilka map zwykłych, jakies klasy ludzi. nie_pytaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 przed rokiem tez byly crashe... i ludzie nie grali z tego wlasnie powodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Ja pamiętam jak grałem kiedyś (moje pierwsza styczność z ws-ch) to grał Nasior, Redqu i w sumie ich najbardziej zapamiętałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
N!ree Aka Zabijaka Posted July 19, 2012 Author Report Share Posted July 19, 2012 Ja mowie narazie niemam poco Grać na zm , Testuje u siebie na serwerze pluginy zm jak coś ciekawego zn ajde to się odezwe, A co do admina na cod to prosze o przeniesienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 mozemy zrobic serwer jak z przed roku. nie_pytaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Ja mowie narazie niemam poco Grać na zm , Testuje u siebie na serwerze pluginy zm jak coś ciekawego zn ajde to się odezwe, A co do admina na cod to prosze o przeniesienia. myślałem , że jesteś fajny ale zmieniłem zdanie jesteś chujem . Po co składałeś admina na zm skoro nie chcesz go tam ? Złóż podanie na COD , zobaczymy czy ludzie i admini się zgodzą . Link to comment Share on other sites More sharing options...
N!ree Aka Zabijaka Posted July 20, 2012 Author Report Share Posted July 20, 2012 Widzisz na zm testuje na mojim serverze pluginy jak coś się spodoba to Poinformuje Janusza ,,,, aaa i Gram ciągle na zm i prubóję reklamowac go , No cóż Niemam nic do powiedzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 kup kurwa słownik Link to comment Share on other sites More sharing options...
N!ree Aka Zabijaka Posted July 20, 2012 Author Report Share Posted July 20, 2012 Przeszkadza ci to CyCu ? , post który nie wnosi nic do tematu Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 i kolejny post ktory nie wnosi nic do tematu nie_pytaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 do tematu złóż podanie na COD a nie przenosisz , tu i tu są inni admini oraz gracze ;] Co do zombie chętnie bym sobie pograł na takim zm jaki był w lutym ... ( i wcześniej ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
N!ree Aka Zabijaka Posted July 21, 2012 Author Report Share Posted July 21, 2012 hah tytan to moj temat , i ja moge tu pisać co chcę ;xx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Nie możesz chuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
N!ree Aka Zabijaka Posted July 21, 2012 Author Report Share Posted July 21, 2012 xD mogę :ppp Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 kurwa masz swoj temat. Wypierdalać. nie_pytaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts