Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Przeniesienie

Recommended Posts

kiedyś bylo tak.

klasy zombie:

-crab

-boomer

-smoker

-smrod

-rzucajacy kamieniami

-klasyczny

Nie bylo Vipa, LM zabierały HP, były zajebiste mapy,nie było mgły, było lekkie przyciemnienie mapy, kilka map escape, zwykłe modele broni, zwykle modele ludzi, skoczek, odliczanie, grawitacja. Był long jump u surva i zm.

Pamietam boomer wybuchal na zawolanie, ale ktos to zmienil bo nati rozpierdalala pol serwera xD, grał Drzej, Gucio, najwieksze pojeby zm.

Jest taki problem, albo crashuje serwer bo zle napisalem klase ludzi, albo crashuje bo w ogole sa wlaczone klasy ludzi ;P

Na specjalne zyczenie moge zrobic serwer jak z przed roku. Zajmie mi to troche czasu, ale potrzebuje dane do ftp fast download. Ja jutro ide do roboty na 6, koncze o 14, wiec jutro jakby cos to moge sie tym zajac.

ja juz planowalem robic serwer zm escape, same mapy ucieczkowe+ kilka map zwykłych, jakies klasy ludzi.

Ja mowie narazie niemam poco Grać na zm , Testuje u siebie na serwerze pluginy zm jak coś ciekawego zn ajde to się odezwe, A co do admina na cod to prosze o przeniesienia.

myślałem , że jesteś fajny ale zmieniłem zdanie jesteś chujem .

Po co składałeś admina na zm skoro nie chcesz go tam ?

Złóż podanie na COD , zobaczymy czy ludzie i admini się zgodzą .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.