OWeN Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 WItam. Czytajac temat http://forum.wiejska-chata.pl/topic/3830-muzyka/ zauwazylem ze sa checi dodania rs, podobnie jak Koberowi mi tez muzyka oznacze ze nowa runda sie zaczela. W tej sprawie posiadam Rs Typowa radiowka z Eski zaden rap,duostep mysle ze to jest najlepsze rozwiazanie i uniwersalne bo kazdy slucha radia. Kazda piosenka jest po 15 jak by co moge skrocic. Rs wrzuce wieczorem bo narazie nie jestem w domu na swoim komputerze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBEQ Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Według mnie to jest nie potrzebne po prostu częstsze zawiechy serwa i tyle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OWeN Posted July 22, 2012 Author Report Share Posted July 22, 2012 w sumie tutaj ciagle napierdala sie przez micro wiec nie potrzebne zamknijcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punisher Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Oj tam oj tam . Z wszystkimi propozycjami tak jesteście nastawieni ? Pesymistycznie podchodzicie do każdej propozycji. Dajcie się wypowiedzieć innym Po pierwsze rs'y nie tną serwa . A po drugie to nie taki głupi pomysł czasem pod koniec rundy brak mi jakiejś fajnej nutki nie za długiej ale pare możnaby wgrać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts