nie_pytaj Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Magik. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: Lepiej Nie Pytaj ;x [AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na zajebka.pl' [AMXBans] You can complain about your ban @ zajebka.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '109.199.21.46' [AMXBans] ======================================= Tak mi pokazało jak wchodze w cs`a. Bana juz mialem ss`y dawalem. Nie wiem kiedy mi dali bana bo było tak: Wbijam na cs`a Paczam a tu 12 ludzi na Codzie, no to wbijam. Gram gram sa jacyś ludzie z klanu koles ma nick [**nazwa klanu(nie pamietam**] Dawid/Dawidek^^ ma wh, po prostu norecoil. Potem pisze na u@ tego kolesia. Potem kazdy odpala wh to wpisuje ich znowu na u@ cziterow (co 3,4 mial wh odpalone) nikt nie przychodzil sie wkurwilem weszlem na wiejska to pisalem na tym czacie co jest u dolu strony. Potem se wchodze w cs i tak oto zostalem zbanowany. Gdy grali te wieśniaki z wh było to na de_aztec. SS`ow nie mam szukałem wszedzie nic ani śladu - mam tylko te z poprzedniego Bana zadnych innych. Nie wiem co robic wezcie wytlumaczcie mi to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 [AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na zajebka.pl' Napewno taki powód był? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted July 20, 2012 Author Report Share Posted July 20, 2012 łoo kurwa xD Sorry jeblo mi sie na maxa. Serwa pomylilem. Moj blad. Zamykac xDD widocznie nie przycelowałem myszką :-) co nie zmiena Faktu ze na wiejskiej kazdy* miał wh odpalone *oprocz mnie i innych tzw "newbie" No ale moglibyscie wbijac na Coda i popaczec bo naprawde co chwile jakis idiota to gowno odpala. Widzlame tam tylko mR. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OWeN Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 . Potem kazdy odpala wh to wpisuje ich znowu na u@ cziterow (co 3,4 mial wh odpalone) nikt nie przychodzil sie wkurwilem weszlem na wiejska to pisalem na tym czacie co jest u dolu strony. Potem se wchodze w cs i tak oto zostalem zbanowany. Gdy grali te wieśniaki z wh było to na de_aztec. SS`ow nie mam szukałem wszedzie nic ani śladu - mam tylko te z poprzedniego Bana zadnych innych. Nie wiem co robic wezcie wytlumaczcie mi to Kurwa nie rob takich bledow bo to az oczy bola... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 kurwa kazdy kazdego poucza, ale jak przyjdzie co do czego to sami napierdalacie byki ze w dupie sie przewraca... nie_pytaj 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OWeN Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 nie uzywanie polskich znakow w mojej sytuacji to nie to samo co zla pisowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 nie uzywanie polskich znakow w mojej sytuacji to nie to samo co zla pisowania nie no jebnę... Tak samo kaleczysz nasz język jak on... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N!ree Aka Zabijaka Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Każdemu się zdaża xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Każdemu się zdaża xD Tak sądzisz? hahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N!ree Aka Zabijaka Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 ;P Mi się akurat nie zdażyło nigdy ale znam ludzi cą popełaniają takie pomyłki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 :-P Mi się akurat nie zdażyło nigdy ale znam ludzi cą popełaniają takie pomyłki Właśnie widać, buhaha już drugi raz ten sam błąd popełniłeś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wspaniały Boguś Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 hm ciekawe wypowiedzi w tym temacie o UB : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted July 22, 2012 Author Report Share Posted July 22, 2012 :super: codziennie dowiaduje sie czegos nowego. Nie uczcie polskiego bo i tak ledwo 3 mi wychodzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 zamknijcie te pizdy kurwa humanisci jebani za robote sie wezcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted July 22, 2012 Author Report Share Posted July 22, 2012 Janusz,,,cos z toba nie tak... Brałeś leki hormonalne xD nie no ale cos nie tak. Załącz poziom Optymisty... hmm a moze matury nie zdales? xD Dobra wez tego nie czytaj i zamknac to dziadostwo bo y tego no za robote sie wezcie (idzcie na budowe i delektujcie sie złotym płynem <lol>) Co do tematu mam plana By capnąc tego Neyman`a wystarczy bym np. ja dał cynka komus na fona(admina) to ten wbije to zrobi focie co do nr mowie ze minimum 3 cyfrowy (uprzedzajac - 997 do nich sie nei zalicza) Nr. pisac na PW lub gg ktore jest na profiluu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts