Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Unban Lepiej Nie Pytaj ;x .2

nie_pytaj
 Share

Recommended Posts

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Magik.

[AMXBans] You are permanently banned.

[AMXBans] Banned Nickname: Lepiej Nie Pytaj ;x

[AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na zajebka.pl'

[AMXBans] You can complain about your ban @ zajebka.pl

[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN'

[AMXBans] Your IP: '109.199.21.46'

[AMXBans] =======================================

Tak mi pokazało jak wchodze w cs`a. Bana juz mialem ss`y dawalem. Nie wiem kiedy mi dali bana bo było tak: Wbijam na cs`a Paczam a tu 12 ludzi na Codzie, no to wbijam. Gram gram sa jacyś ludzie z klanu koles ma nick [**nazwa klanu(nie pamietam**] Dawid/Dawidek^^ ma wh, po prostu norecoil. Potem pisze na u@ tego kolesia. Potem kazdy odpala wh to wpisuje ich znowu na u@ cziterow (co 3,4 mial wh odpalone) nikt nie przychodzil sie wkurwilem weszlem na wiejska to pisalem na tym czacie co jest u dolu strony. Potem se wchodze w cs i tak oto zostalem zbanowany. Gdy grali te wieśniaki z wh było to na de_aztec. SS`ow nie mam szukałem wszedzie nic ani śladu - mam tylko te z poprzedniego Bana zadnych innych. Nie wiem co robic wezcie wytlumaczcie mi to

łoo kurwa xD Sorry jeblo mi sie na maxa. Serwa pomylilem. Moj blad. Zamykac xDD

widocznie nie przycelowałem myszką :-) co nie zmiena Faktu ze na wiejskiej kazdy* miał wh odpalone

*oprocz mnie i innych tzw "newbie"

No ale moglibyscie wbijac na Coda i popaczec bo naprawde co chwile jakis idiota to gowno odpala. Widzlame tam tylko mR.

. Potem kazdy odpala wh to wpisuje ich znowu na u@ cziterow (co 3,4 mial wh odpalone) nikt nie przychodzil sie wkurwilem weszlem na wiejska to pisalem na tym czacie co jest u dolu strony. Potem se wchodze w cs i tak oto zostalem zbanowany. Gdy grali te wieśniaki z wh było to na de_aztec. SS`ow nie mam szukałem wszedzie nic ani śladu - mam tylko te z poprzedniego Bana zadnych innych. Nie wiem co robic wezcie wytlumaczcie mi to

Kurwa nie rob takich bledow bo to az oczy bola...

Janusz,,,cos z toba nie tak... Brałeś leki hormonalne xD nie no ale cos nie tak. Załącz poziom Optymisty... hmm a moze matury nie zdales? xD

Dobra wez tego nie czytaj i zamknac to dziadostwo bo y tego no za robote sie wezcie (idzcie na budowe i delektujcie sie złotym płynem <lol>)

Co do tematu mam plana :D

By capnąc tego Neyman`a wystarczy bym np. ja dał cynka komus na fona(admina) to ten wbije to zrobi focie :) co do nr mowie ze minimum 3 cyfrowy (uprzedzajac - 997 do nich sie nei zalicza)

Nr. pisac na PW lub gg ktore jest na profiluu