WarkaRed!!! Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Witam! Może się mylę jeśli tak to przepraszam z góry! Pan iGla to wchodzi na serwer zadaje pytanie czy jest admin,zaraz po odpowiedzi tak lub nie serwer sie zawiesza? Dziś wieczór dawał koleś popalić,może wymyślam ale gdy tylko koleś się pojawiał serwer chuj strzelał,nawet przed chwilą demko oglądałem z mordowni, to był ostatni raz jak się zjawił.Nie zbanowałem bo nie zdążyłem,później już się nie dało:( Uświadomcie mnie czy jest to możliwe? Pozdro PS.Jeśli tak to chuja trzeba jak najszybciej złapać i zbanować! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OWeN Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Popieram Wareczke kurwicy mozna bylo dostac z tym serwerem i Wareczka uswiadamiam Cie ze on moze zcrashowac serwer, wiem bo sam umiem ALR TO NIE JA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tulipanek Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 dzis tez gral chwile i serwer pada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 to jest mozliwe, bylem swiadkiem jak koles 4ever scrashowal. Najpierw grozil ze zawiesi serwer a axel mu pojechal i 5 sekund pozniej serwer padl ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Przydało by się steam ID lub coś w ten deseń. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 U mnie na serverowni kiedys na 1.5 byl taki typ o nicku "lubie piwo". Gral, wyzywal chamsko, biegal na speedhacku, nie dosc, ze mial neozdrade to jeszcze wlasnie crashowal i sie wlamywal do rcona. Nie moglismy sobie z nim poradzic. To kumpel po prostu zadzwonil na policje podajac ip i dowody, ze crashowal i sie wlamywal, jest to karalne, 3lata bodajze. Wiec jezeli tak dalej bedize, to mysle, ze mozna tak zrobic to zadna hanba, po prostu troska o swoje rzeczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBEQ Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Dobra rada DZWOŃ NA POLICJE hahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 tu jp sami, chuj się nie pogra ale jp musi być Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Policja jest po to żeby z ich usług korzystać ale to już wedle własnego uznania i przez siebie przestrzeganej etyki dobrego smaku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haco Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Jebac kurwy policyjne, a najberdziej tych dwoch ciuli co mnie wciagneli na wytrzewialke za to ze nie dalem im sie wyciagnac z miejskiego autobusu po meczu. Jebane policyjne chuje. PS. Banowac tego chuja co serwer wiesza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Nobeq dzieciaku, jezeli ci zajebia telefon, czy okradna dom, czy cos innego to gdize kurwa polecisz? Na policje... wiec nie pierdol mi tu farmazonow, bo jak sie pilnuje swojego to sie wszystko zrobi. Nie mam tu na mysli wyjebania sie na swoich, tylko na kogos, kto psuje albo zabiera cos, o co dbamy. Wielcy znawcy JP, a "FIRMA" ma z was pompe i zyski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts