Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

iGla

Recommended Posts

Witam!

Może się mylę jeśli tak to przepraszam z góry!

Pan iGla to wchodzi na serwer zadaje pytanie czy jest admin,zaraz po odpowiedzi tak lub nie serwer sie zawiesza?

Dziś wieczór dawał koleś popalić,może wymyślam ale gdy tylko koleś się pojawiał serwer chuj strzelał,nawet przed chwilą demko oglądałem z mordowni, to był ostatni raz jak się zjawił.Nie zbanowałem bo nie zdążyłem,później już się nie dało:(

Uświadomcie mnie czy jest to możliwe?

Pozdro

PS.Jeśli tak to chuja trzeba jak najszybciej złapać i zbanować!

U mnie na serverowni kiedys na 1.5 byl taki typ o nicku "lubie piwo". Gral, wyzywal chamsko, biegal na speedhacku, nie dosc, ze mial neozdrade to jeszcze wlasnie crashowal i sie wlamywal do rcona. Nie moglismy sobie z nim poradzic. To kumpel po prostu zadzwonil na policje podajac ip i dowody, ze crashowal i sie wlamywal, jest to karalne, 3lata bodajze. Wiec jezeli tak dalej bedize, to mysle, ze mozna tak zrobic :) to zadna hanba, po prostu troska o swoje rzeczy.

Nobeq dzieciaku, jezeli ci zajebia telefon, czy okradna dom, czy cos innego to gdize kurwa polecisz? Na policje... wiec nie pierdol mi tu farmazonow, bo jak sie pilnuje swojego to sie wszystko zrobi. Nie mam tu na mysli wyjebania sie na swoich, tylko na kogos, kto psuje albo zabiera cos, o co dbamy. Wielcy znawcy JP, a "FIRMA" ma z was pompe i zyski.