Amur Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Jak widzicie po ostatnim rozjebaniu serwera przez anonimowego człowieka (ktoś z dostępem do ftp) serwer zaczyna leżeć, gra max 5 osób, dlatego moja propozycja to postarać się wgrać normalne mapy, nie żadne speedruny itp. Proponuję również usunąć knifemod, i wgrać sklep oraz możliwość bicia lvli, które coś nam dają (szybciej się rozpędzamy itp.) Jeżeli macie jakieś propozycje piszcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeMan Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Mniej ludzi jest, bo są wakacje i wszyscy powyjeżdżali , ale z wgraniem normalnych map się zgadzam. I co się właściwie dzieje z DeathRunem? Co jakiś czas serwer jest Offline na kilka dni i nie mam gdzie grać ! I sorry, że w tym temacie, ale nie wiedziałem gdzie napisać ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoc.. Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Mapy to dobry pomysł.. Sklep, lvl'e i inne gowna to jest nie potrzebne.. Zostałem na DR w-ch, tylko własnie dlatego, że jest zajebisty bez żadnych speedranów, lvl'i, sklepów.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts