Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Chuj o nazwie Sint

Club
 Share

Recommended Posts

Gram na serwerze, nagle wchodzi sint i chuj. Jakiś kutas napierdala po swoich w tt i pada, to biore kurwa jego shota, iide, a że gram na lapku to mam kurwa jebanego touchpada, i że reką wcisnąłem nawet kurwa nie specjalnie i trafiłem w tego pajaca z kłobucka waśniepana Sinta to mi chuj wlepił bana na tydzień.

Kurwa, na tydzień? Weź sb lepiej w dupe wyruchaj, prosze o UB.

CHUJ

Marzenie wielu, fakt że marzenia się spełniają, aczkolwiek w twoim przypadku gdzie wychodzisz z domu mając 5 zł a wracasz z papierosami, 50zł, piwem itp.

jest normalne, i powiem Ci że też mnie to zastanawia bo można dosyć dużo zarobić, i tutaj chciałbym wysunąć pytanie: Po takim "rajdzie" dupa boli?

A i jeszcze jedno pytanie odnosząc się do twojego statusu (status kramarq:Nie ma to jak robota w wakacje) Czy planujesz tylko pracować w ten sposób w sezonie czy już myślisz o przedłużeniu kontraktu?

SPASIONE DUPSKO

Ile razy mam powtarzać! Lustro to nie monitor! Więc zdejmij je, po tej czynności ujrzysz monitor...

Nawiasem mówiąc, to mam zmienne ip i już dawno moge grać, ale mi chodziło o zasadę, bo jak wejdzie kurwa ktoś nowy i nawet nie bedzie wiedział że jest FF włączone, to strzeli w kogos i też bana na tydzień wyłapie?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.