Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Demko Neymar

nie_pytaj
 Share

Recommended Posts

Witam. Tak to znowu Ja. Sprawa chodzi o tego typka co jest w temacie, mowiac dokladniej mam demko na ktorym cisnie na wh i ma dość podexpiana postac (df ok 53 lvl) co mi zajeloby cale zycie. Mowilem mu ze jak cos ma bana to ten zaczal do mnie pyskowac i chcial demko. Tak wiec czekam na nim az da gg bym dal link do donwnoadu to ten se czeka na spekcie i mysli ze tego nie widze (caly czas sie czail na spekcie rzekomo - wlacza GG przez cala mape).

Adres ip no niezbyt mi poszlo bo po wpisaniu amx_ip nic nie poszlo czyli nie mam uprawnien. Natomiast mam tylko info o Steamie (po komendzie status) co oznacza ze jest ns wiec nic nowego.

Jedynie moze wejsc admin i wklepac amx_last co pokazuje ip z ostaniej mapy chociaz i tak (chyba/raczej) zostala juz zmieniona

2. Neymar 2324 STEAM_ID_LAN 11 04:34 6 0

Demko mowi samo za siebie. wystarczy te kilka sekund na de_dust_2009

RapidShare – Secure Data Logistics

Prosze jakiegos admina by sprawdzil mu ip bo dla mnie to rzecz niemozliwa a jak podaja inne fora - na lajcie powinienem widziec jego ip. Moze dam rade wyciagnac skas jego ip. Jak narazie popcorn w łape

i yyy ogladać ;]

p.s. aha no i Zmienil nick - rozni sie tylko tym ze dodal 11 (Neymar11) poznalem go zreszta po glosie. Jesli to zly dzial prosilbym Moda o przeniesienie w odpowiednie miejsce ;]

Aha no i Instrukcja odtwarzania Demka (dla nowicjuszy)

1. Pobieracie demko

2. Wklejacie do katalofu z gra (oczywiscie wczesniej wypakowane)np. <zalezy od cs`a>

.../gry/valve

.../cstrike

.../cstrike_polish

3. Gdy wkleimy odpalamy cs`a i wpisujemy w konsole [~]

"startdemo Neymar" <<play

"stopdemo" <<zatrzymanie

mozna po prostu nacisnac ESC

Dziekuje. Dobranoc :-)

Teraz sie nie pomyliłem :D

Jesli chcesz mu fote zrobic to zmien nick bo wie ze jestes adminem. Mowi ze moze włączyc bo nie ma zadnego admina czy ze nikt nie wchodzi na ten serwer<admin>. Poza tym teraz gra na wylaczonym wh, no chyba ze bd caly czas go cisnal to cos wlączy. Rozne ma odpały. Gra zazwyczaj z rana wtedy gdy sa z 3-4 osoby na serwie. Wystarczy ze popatrzysz czy gra czy nie.

Udanego polowania ;)