nie_pytaj Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Witam. Tak to znowu Ja. Sprawa chodzi o tego typka co jest w temacie, mowiac dokladniej mam demko na ktorym cisnie na wh i ma dość podexpiana postac (df ok 53 lvl) co mi zajeloby cale zycie. Mowilem mu ze jak cos ma bana to ten zaczal do mnie pyskowac i chcial demko. Tak wiec czekam na nim az da gg bym dal link do donwnoadu to ten se czeka na spekcie i mysli ze tego nie widze (caly czas sie czail na spekcie rzekomo - wlacza GG przez cala mape). Adres ip no niezbyt mi poszlo bo po wpisaniu amx_ip nic nie poszlo czyli nie mam uprawnien. Natomiast mam tylko info o Steamie (po komendzie status) co oznacza ze jest ns wiec nic nowego. Jedynie moze wejsc admin i wklepac amx_last co pokazuje ip z ostaniej mapy chociaz i tak (chyba/raczej) zostala juz zmieniona 2. Neymar 2324 STEAM_ID_LAN 11 04:34 6 0 Demko mowi samo za siebie. wystarczy te kilka sekund na de_dust_2009 RapidShare – Secure Data Logistics Prosze jakiegos admina by sprawdzil mu ip bo dla mnie to rzecz niemozliwa a jak podaja inne fora - na lajcie powinienem widziec jego ip. Moze dam rade wyciagnac skas jego ip. Jak narazie popcorn w łape i yyy ogladać ;] p.s. aha no i Zmienil nick - rozni sie tylko tym ze dodal 11 (Neymar11) poznalem go zreszta po glosie. Jesli to zly dzial prosilbym Moda o przeniesienie w odpowiednie miejsce ;] Aha no i Instrukcja odtwarzania Demka (dla nowicjuszy) 1. Pobieracie demko 2. Wklejacie do katalofu z gra (oczywiscie wczesniej wypakowane)np. <zalezy od cs`a> .../gry/valve .../cstrike .../cstrike_polish 3. Gdy wkleimy odpalamy cs`a i wpisujemy w konsole [~] "startdemo Neymar" <<play "stopdemo" <<zatrzymanie mozna po prostu nacisnac ESC Dziekuje. Dobranoc :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N!ree Aka Zabijaka Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Obejrzałem demko ale nic nie widzę podejrzanego , sprawdzałem Neymara na servie 2 razy i nic niema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wspaniały Boguś Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 3N!ree to widzę żeś ślepy. Odpaliłem Wall Hack na demku i jest wyraźnie pokazane że Neymar // Neymar11 ma WH Co do Gracza Lepiej Nie Pytaj szkoda że demko ze strzelnicy konin Pstrykne mu SSki na WCH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted July 22, 2012 Author Report Share Posted July 22, 2012 Teraz sie nie pomyliłem Jesli chcesz mu fote zrobic to zmien nick bo wie ze jestes adminem. Mowi ze moze włączyc bo nie ma zadnego admina czy ze nikt nie wchodzi na ten serwer<admin>. Poza tym teraz gra na wylaczonym wh, no chyba ze bd caly czas go cisnal to cos wlączy. Rozne ma odpały. Gra zazwyczaj z rana wtedy gdy sa z 3-4 osoby na serwie. Wystarczy ze popatrzysz czy gra czy nie. Udanego polowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N!ree Aka Zabijaka Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 jeżeli uważasz ze masz rację to zrobie mu dziś ss'y Zmieniam nick na Don't Happy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted July 22, 2012 Author Report Share Posted July 22, 2012 Bedzie fajniej jak to czyta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted July 25, 2012 Author Report Share Posted July 25, 2012 Myśle ze wystarczyłoby wyzerowac jego lvl i ranking bo wtedy bedzie wkurwiony i bd chcial znowu wbic ten poziom. Strasznie sie podniecal ze jest w 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N!ree Aka Zabijaka Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Też taj myślę coś za dobrze gra moim zdaniem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted July 28, 2012 Author Report Share Posted July 28, 2012 Dobra panowie Neymar wszedl. Bd go wkurwial by wh wlaczyl no a jak wlaczy to kolejne demko leci tak dla pewnosci i chuj nikt nie da mu bana mimo ze mam demko ... rece opadaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts