kejk Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 [AMXBans] Zbanowany przez kaj je blejder?! [AMXBans] Bana mozesz wyjasnic na forum.wiejska-chata.pl [AMXBans] Przyczyna: 'jk" "na prosbe serwera"' [AMXBans] Czas: '1 tydzien, 1 dzien, 13 godzin i 45 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:26102918' [AMXBans] Twoje IP: '77.255.36.54' wyjasni mi to ktos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 z chęcią Ci wyjaśnie, od jakiegoś tygodnia napływały na Ciebie skargi od wielu graczy, sam też to zauważyłem, do każdego masz cały czas jakieś problemy, nie chodzi o nadużywanie mikrofonu, bo większość ludzi to robi. Chodzi o to w jaki sposób go używasz, nie jest to opinia jednego gracza czy moje wyimaginowane kaprysy. Spokojnie mogę znaleźć Ci w 1 minutę 10 graczy, którzy prosili mnie, żebym coś z tym zrobił. Wyjedź nad morze, odpocznij i graj znowu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milioner Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Typie ja ci znajde 10 graczy ktorzy powiedza ze nie powinienes byc adminem, taki powod do bana jeszcze na tydzien to powinienes nagrode jakas dostac Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBEQ Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Widocznie naprawdę wkurwiliście Blejdera Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 nie tylko mnie uwierz, wszyscy sie na nich skarżą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punisher Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 NobeQ nie tylko blejdera. Caly serwer kurwa bierze od tych 2 typkow . Powinni wgl nie grac bo mi ich kurwa szkoda. juz nie bd sie rozpisywal co robil ale nazbieralo sie kejk . Wkoncu musiales dostac bana bo bys sie nie uspokoil . Na co te skargi . Jesli adm cie zbanowal to napewno nie bez powodu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBEQ Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 No i dobrze musi być jakaś dyscyplina!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milioner Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 H@H@ zrob sobie nowy serwer onlyscout i graj. Rozpisuj co robi, chcesz zeby mial bana bo gra lepiej od ciebie ale czego mozna sie spodziewac od kogos kto mowi ze Ambact gra na wh. NobeQ nie osmieszaj sie plox Link to comment Share on other sites More sharing options...
kejk Posted July 22, 2012 Author Report Share Posted July 22, 2012 punisher to ze jestes pierd***** botem, ktory cale zycie spedzil na ffa pomijam, to ze posadzales mnie milion razy o wh tez 'Caly serwer kurwa bierze od tych 2 typkow' co od nas biora? towar? skargi moge pisac zawsze popracuj nad ortografia je**** palancie, a pozniej pisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punisher Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 no i po co kejk puaczesz ? dac ci husteczke ? oj boze co ty wgl piszesz czlowieku . wez wyjdz bo dostaniesz zaaraz bana za wyzywki Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBEQ Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 ale czego mozna sie spodziewac od kogos kto mowi ze Ambact gra na wh. a kto to ? i to ty sie osmieszasz nie ja, ja mam w dupie to kto gra ode mnie lepiej Gram dla rozrywki czasami wieczorem a po 2 wyjebane mam na ciebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kejk Posted July 22, 2012 Author Report Share Posted July 22, 2012 ja placze? przypomnij sobie jak ty plakales ze odpalony jestem przyjaciel admina pewnie i mysli ze jak sie wypowie to jest sluchany przez wszystkich (w tym przypadku botow) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milioner Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Nobeq zjebie to nie bylo do ciebie nie wiem gdzie znalazles informacje ktora mogla znaczyc ze to odnosnik do twojej wypowiedzi no ale ok. Punisher sie splakal i dal dupy adminowi za bana zeby kejk nie mowil do niego "chcesz chusteczke" teraz rozumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punisher Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 co ? nie masz mózgu koleś. wypowiadam się i huj cie to obchodzi. wyrażam swoje zdanie i w dupie mam co sobie myślisz a ja ani razu nie płakałem że jesteś odpalony cioto tępa . Więc zamknij ryj bo mózgu nie masz no lifie idz ochłonąć na dwór pograj w noge czy coś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milioner Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 co ? nie masz mózgu koleś. wypowiadam się i huj cie to obchodzi. wyrażam swoje zdanie i w dupie mam co sobie myślisz a ja ani razu nie płakałem że jesteś odpalony cioto tępa . Więc zamknij ryj bo mózgu nie masz no lifie idz ochłonąć na dwór pograj w noge czy coś ja nie mam mozgu ale pamietam dokladnie jak plakales do ambacta ze odpalony, nawet moge ci powiedziec ze to byl iceworld. Cioto (lepiej nie skomentuje). Sprawdz ile ty tam masz godzin przegranych i porownaj z moimi zerusie, potem powiedz kto nolife i znajdz dziewczyne bo widze ze masz cisnienie w gaciach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBEQ Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Powiedział bym żeby mu skrócić troche tego bana jeżeli chłopak obieca poprawę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milioner Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Powiedział bym żeby mu skrócić troche tego bana jeżeli chłopak obieca poprawę Powiedzialbym razem... (wybacz ze sie czepiam jakos tak mam od liceum) Nie skrocic tylko ub. Najlepszym powodem to ub jest to ze nie bylo powodu zeby dac bana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kejk Posted July 22, 2012 Author Report Share Posted July 22, 2012 punisher oklamujesz samego siebie, ja juz napisalem kim ty jestes, jezeli ty uwazasz ze jestem nolifem - spoko spinanie tutaj nie ma sensu, prosze tylko administracje o skrocenie bana, bo wedlug mnie jest niesluszny ('bo wiekszosc tak chciala' smiech) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milioner Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Chcecie sobie nabijac posty na forum to znajdzie inny sposob Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 ja ci znajde 10 graczy ktorzy powiedza ze nie powinienes byc adminem dawaj ich tutaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 tak jak wyżej, znajdź mi te 10 osób a zobaczymy dalej Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 kurwa nie wiem o chuj tu chodzi ale widze że milioner jest strasznym adwokatem Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Kurwa, normalnie telenowela. Poza tym jezeli gracze sie skarzyli, ze uzywasz micro tak, ze im przeszkadza to chyba byl ban sluszny. Duzo osob gada, przeklina, wyzywa przez micro, ale nikt sie nie skarzy. Tylko akurat na Ciebie polecialy zazalenia, to chyba robiles to zle. Mysle jednak, ze ban sluszny, ale za dlugi. Do dwoch dni mozna skrocic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Milioner vs Blejder 0 : 5 ❤ Py Py Pyrcia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punisher Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 ^^^ kejk i milioner obydwaj jestescie udani . jeden z drugim wymyslaja zeby tylko dojebac cos . kto to wgl jest ambact kurwa nigdy w zyciu nie slyszalem o kims takim . Temat jest wgl do zamkniecia . Bana dostaliscie to trudno nie robcie problemow . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts