Milioner Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Dostalem bana http://i50.tinypic.com/2lwrero.jpg Prosze o SZYBKIE wyjasnienie tej sytuacji. Nic nie mowilem przez mikro i nic nie pisalem. Widzialem tez dwa bany przed moim na tydzien za darmo. Pozdro dla takiej administracji co to ma byc wgle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 do spółki z kejkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punisher Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 czlowieku. wez sie ogarnij . to że dzien przed banem powiedziales do dziewczyny co ty wybralas szmato jebana to nie znaczy ze od razu musisz go dostac . poprostu admin dostal info od wielu graczy nawet od samej Martynci i musisz poniesc konsekwencje typie nie zwalaj na adminów i ciesz sięze na 20 h a nie 24 lub więcej . Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milioner Posted July 22, 2012 Author Report Share Posted July 22, 2012 Nie dosc ze grac nie umiesz to jeszcze sie trzesiesz. "Info od wielu graczy" wspaniale macie dowody i nie powiedzialem dokladnie tak jak napisales, wiec sory. Jak 5 map pod rzad wybieraja scouty to powiedzialem dokladnie "co ty wybralas szmato" ile mozna grac jedno badziewie. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Py Py Pyrcia Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 wielki karny kutas dla Milionera jechać niewychowane gówno. Poza tym każdy wybiera to na co ma ochotę. Trzeba było wygrać i wybrać to co pasuje a jeśli nie pasuje to wyjść a nie obrażać ludzi i jeszcze mieć pretensje AxeI -Bad Boys- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punisher Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 dobra skoncz juz Milioner lepiej dla Cb bedzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
39 Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 skalty badziewie? perm i huj g0ThIc. and ✪ cycak 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBEQ Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Robimy temat PREM dla milionera nazwał skałty badziewiem, jeszcze wyzywał Pyrcie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milioner Posted July 22, 2012 Author Report Share Posted July 22, 2012 Nie zesraj sie tylko. Tak to jest badziewie, wybieracie ten szajs a grac nawet na tym gownie nie umiecie T.T Nobeq przezabawny jestes, pewnie ulubieniec nauczycielek w podstawowce. Nie schodzic z tematu mojego bana plox Link to comment Share on other sites More sharing options...
OWeN Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Milioner Szkoda Twojego zachodu bo Blejder nie straci admina bo nie ma przez co a pozatym Skalckiki Ci sie juz nie podobaja? To paszol won na inny serwer nikt nie bedzie plakal ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milioner Posted July 22, 2012 Author Report Share Posted July 22, 2012 Milioner Szkoda Twojego zachodu bo Blejder nie straci admina bo nie ma przez co a pozatym Skalckiki Ci sie juz nie podobaja? To paszol won na inny serwer nikt nie bedzie plakal ... 1. A powinien 2. Mozna zagrac scouty ale nie kurwa caly dzien 3. Jak chcecie tracic najlepszych graczy poprzez granie z bobami caly dzien na scoutach(albo sj) to pozdro. Nie wiem czy to ja powinienem plakac, serwerow jest tysiace a u was niedlugo bedzie 4/16 i allday scout/sj, nie wiem kto bardziej na tym straci Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBEQ Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Haha po napinaj sie jeszcze troche może ci ulży, Może zweryfikujemy twój wiek ? skoro nazywasz mnie ulubieńcem nauczycielek w podstawówce wyślij skan dowodu HAHAHAHA 3. Jak chcecie tracic najlepszych graczy HAHAHAHAHAHAHHA Może uważasz siebie za jednego z nich ? hahahahah Dobij do 100h w 2 week bedziesz lepszy a i jeszcze jedno jak chcesz to wypierdalaj na te "tysiace" serwerów jak ci cos nie odpowiada Link to comment Share on other sites More sharing options...
cersanit Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 BANA DO KONCA WAKCJI GNOJOWI ! Nie bedzie obrazac graczy i to jeszcze kobiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milioner Posted July 22, 2012 Author Report Share Posted July 22, 2012 Zal mi cie to po pierwsze. Nie wiem gdzie widzisz napinke to po drugie. Tak jestem jednym z najlepszych na tym serwie, zapomnialem ze nobeq kat ma 11k zabic na 10k deadow i wszedl do topki bo gra tam cale zycie, sprawdz staty serwera na gametrackerze czy chuj wie czym i zobaczysz ze jestesmy na innych poziomach dziecko. Nie chce powtarzac zeby nie zmieniac tematu wiec daruj sobie przyszle komentarze jezeli nie beda one dotyczyc mojego bana Link to comment Share on other sites More sharing options...
39 Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Dobra kurwa nie ma UB wypierdalaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milioner Posted July 22, 2012 Author Report Share Posted July 22, 2012 Nie widze zebys byl adminem smieciu wiec stul ryj i tak leje na ciebie zimnym moczem Link to comment Share on other sites More sharing options...
OWeN Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Oj tu ziomus mylisz to jest szanowny admin serwera 4fun 4ever Najlepszy? Pod jakim wzgledem? Bo jakos sobie nie przypominam zebym walczym z Toba o medal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milioner Posted July 22, 2012 Author Report Share Posted July 22, 2012 Slaba masz pamiec kolego albo gramy w innych godzinach:( Jestem ~top20 To fajny admin co pisze do gracza "wypierdalaj". Pozniej macie pretensje o brak kultury na serwach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OWeN Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Prosze CIe kto tam uzywa Kultury? Dlatego ten serwer jest zajebisty zero spin lub banow za np.Kurwa mac Nie wolno sie tak spinac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milioner Posted July 22, 2012 Author Report Share Posted July 22, 2012 To czemu dostalem bana za "co ty kurwa wybralas?" na ilestam godzin, niech teraz admin sobie da bana to nie bede mial do nikogo pretensji Link to comment Share on other sites More sharing options...
OWeN Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 nie zapomnales o szmato? bez przesady dziewczyn w porownanuu do chlopakow gra niewiele i szacunek DO DZUEWCZYN POWINIEN BYC a sa serwerze nie widzialem zeby ktos obrazal dziewczyny. Blejder dobrze adminuje i wgl to jest bez sensu Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Jak 5 map pod rzad wybieraja scouty to powiedzialem dokladnie "co ty wybralas szmato" ile mozna grac jedno badziewie. Za to bym przedłużył bana a scouty można grac całe 2 dni nawet więcej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Najlepszy ... heheheehehe... rozjebal mnei ten tekst. Jak sie kurwa nie ogarniesz to przedluzymi Ci bana. Odpocznij, poczekaj i bedzie spokoj. Sa wrzuty na bazie humoru i sa na bazie chamstwa, Ty wlasnie do tego drugiego sie zaliczasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Płeć piękna to u nas "świętość" i nikt nie ma prawa żadnej kobiety obrażać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punisher Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 ak jestem jednym z najlepszych na tym serwie, oh rly ? jeśli tak to czemu nie ma cie w top'ce ? To fajny admin co pisze do gracza "wypierdalaj". Pozniej macie pretensje o brak kultury na serwach? Co za typ. On to napisał na forum do cb . Na forum moze ci najebac ile chce to nie serw wiec nie pisz o serwie po to jest forum zeby sie wyrazac ty a nie tam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts