Zaxus Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: KOBER [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ forum.wiejska-chata.pl [AMXBans] Powod: ' "wstaw screeny na www.forum.wiejska-chata.pl ' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:1589102407' [AMXBans] Twoje IP: '77.255.230.64' [AMXBans] ======================================= data; 22.07.12 godz: ok. 22;40 Screeny Speedyshare:http://speedy.sh/8vA62/cstrike.rar tutaj ss i uwaga gdy zrobiono mi SS na 2 ss mialem czarny ekran nwm z czego to moglo wynikac czy z tego ze zminimalizowalem cs czy co wierzcie mi czy nie mialem steama 2k8 lecz mi go skradziono Z serdecznymi pozdrowieniai i powazaniem: Zaxus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 screeny spakuj w .rar i wrzuć je na np. speedyshare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 screeny zrobione 22go wstawione 23go wieczorem i jeszcze czarne :niezgadza: jak wyżej , wszystkie screeny do rar i na speedyshare. na słowo to ja kiedyś mojej byłej uwierzyłem i gówno z tego wyszło ... a steam polecam kupić - nawet na forum jest temat po 20zł ... :pije: nawet te screeny jakieś kurwa dziwne , nie ma napisu ze zrobiono ci screeny , na Tab-ie masz milion znajomych włącznie ze mną ???? jedynie ostatni screen jako taki ale patrzysz w glebę to i tak chuj wielki dwa bąbelki , hasie szkło i byle co ! chyba zostanie BETON Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaxus Posted July 24, 2012 Author Report Share Posted July 24, 2012 czyli nie bedzie UB bo jak nie dacie to sie nie obraze bo macie prawo ja np tez bym komus nei iweryzl jak by czern ss wsatwil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 wrzuc oryginalne screeny na wyslijto.pl albo speedyshare i spakuj je w rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OWeN Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Kober na ostatnim ssie to nie on gral, bo go zajebali ale kurwa prosze Cie te 3 czarne ssy? Trzeba to sprawdzic czy jak zminimaluzje sie ekran to tak jest bo ja nigdy tak nie mialem, a pozatym cs sie sam z siebie nie minimalizuje powodem np. u mnie jest reklama gg ale sam nigdy, PODEJRZANE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Przecież on napisał że zminimalizował csa a nie że samo się to zrobiło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaxus Posted July 25, 2012 Author Report Share Posted July 25, 2012 A wiec dobrze wsatwie je na speedy share lecz chcialem powiedziec ze gram w cs juz dobre ok.5 lat z przerwami i swoja przygode zaczalem rowniez na waszej serwerowni (wasza ma pewnie cos ponad 4) lecz nie mialem takiego samego nicku pamietam jeszcze Gucia, Miska, Virusa< hakera< sint< Kopera i wiele innych. przez te 5 lat mialem 2 konta steam w ktorym 1 mi zbanowano z nie wiadomej dla mnie przyczyny psialem do steam i nie wyjasniono mi tego nastepnie mialem drugie konto steam ktore oczywiscie z moim szczesciem mi je skradziono i teraz od pol roku gram na NS... wiem ze to nie jest zadne wytlumaczenie bo spotkalem sie naprawde z wieloma tego typu sprawami i jednym uszlo poblazliwie inni niestety nie mieli tyle szczescia. A wiec wstawie te ss i to juz od was zalezy czy dacei UB czy nie. I Cycu dobrze spostrzegl ze kolega admin ktory robil mi ss zaczal robic gdy zginalem to bylo troszke niepowazne. A te czarne ekrany nie mam pojecia jakim cudem sie wziely nigyd z takim czyms sie nie spotkalem. To juz wy ogarnijcie i bede zagladal na temat . Z powazaniem Zaxus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 wpisywałem amx_screen a ty w tym momencie padłeś na glebę niczym stary kotlet , ale w ss widać co masz na ekranie tak czy inaczej, PS. Urzekła mnie twoja historia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts