✪ Aga Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Turniej 1on1 AWP odbędzie się w dniach 30-31 lipca. Uczestnicy turnieju: AxeI -Bad Boys humex FirebladeR Gothic Zinbo pz Do jutra zostanie udostępniona drabinka i informacje o wysokości wygranej. Proszę o nie wypowiadanie się w tym temacie osób, które nie biorą udziału w turnieju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 Proszę o nie wypowiadanie się w tym temacie osób, które nie biorą udziału w turnieju. Dobrze. ✪ Aga 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 oki tylko ja 31 pracuje do 18 czyli o 19 w domu bede a jutro z rana ide pozałatwiac pare spraw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pz Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 drabinka ? nie lepiej 2 grupy ? z kazdej grupy wychodza 2 osoby i wtedy dopiero drabinka ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 2 grupy po 3 chyba lepiej było by <hahah> z 17 graczy 6 będzie grało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted July 29, 2012 Author Report Share Posted July 29, 2012 yyyy grupy z 6 osob? xD chyba ze dwie grupy po 3 osoby;> mysle ze drabinka sprawniej pojdzie, wylosowalam juz xD i ktos nie bedzie mial przeciwnika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 i tak wygram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
g0ThIc. Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 Tomek, pożyjemy, zobaczymy ;* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted July 30, 2012 Author Report Share Posted July 30, 2012 Drabinka (wiem, super zrobiona x D ) przedstawia sie nastepujaco: [/img] Proszę abyście zgłaszali się do mnie na gg (7683216) albo steam ( mim_i ) około godziny 20, wtedy podam Wam IP i PW na serwer Dziś o 21 Gothic gra z Axelem, mapa awp_circular Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pz Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 Drabinka (wiem, super zrobiona x D ) przedstawia sie nastepujaco: [/img] Proszę abyście zgłaszali się do mnie na gg (7683216) albo steam ( mim_i ) około godziny 20, wtedy podam Wam IP i PW na serwer Dziś o 21 Gothic gra z Axelem, mapa awp_circular dajcie normalnie serwer publiczny z miejscami dla specow i umowmy sie ze nikt nie siedzi z grajacych na VT TS i specy nie moga gadac a gracze miedzy soba maja all talk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted July 30, 2012 Author Report Share Posted July 30, 2012 77.111.206.200:27053 hltv na mecz Gratulujemy G0thic wygral Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 Według mnie lepiej było by zrobić tabelkę i każdy gra z każdym (2 osoby odpadają) następnie każdy z każdym o 1.2.3 miejsce. Punktowanie : 1 pnkt za wygrany mecz , 0 za przegrany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted July 30, 2012 Author Report Share Posted July 30, 2012 Sie obudzil. Turniej sie juz zaczal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 Wiem, ale po jednym meczu można by po prostu zmienić zasady funkcjonowania turnieju a 1 pnkt wpisać dla Ghotica za mecz z Axelem. No ale to jak tam chcecie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
g0ThIc. Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 Wiem, ale po jednym meczu można by po prostu zmienić zasady funkcjonowania turnieju a 1 pnkt wpisać dla Ghotica za mecz z Axelem. No ale to jak tam chcecie Popieram, gdyż w jednej z par, a mianowicie 3-ciej jeden przechodzi od razu do finału, a tak to punkty zrobią swoje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted July 31, 2012 Author Report Share Posted July 31, 2012 Od początku było mówione o drabince i zasady się nie zmieniają. Nie jest to moja wina, że z 20 chętnych zostało 6. Wielokrotnie na ESLu grałam turnieje takie właśnie i też po prostu ktoś dostał wolny los i tyle.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 chcem zobaczyc mecz Ghotic vs pz dajcie info kiedy graja bo znajac zycie zinbo wdupi :-) No i Ghotic gratulacje wyrównany meczyk był po tym turnieju mozna zrobic next Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 Ty się o mnie nie martw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pz Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 napisalem Ci priv Zinbo, moze dzis kolo 21 ? jakby co napisz na gg 8714633 ide sobie zajarac bo kobieta mi przywiozla z holandii siup ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted July 31, 2012 Author Report Share Posted July 31, 2012 pz jak sie dogadasz z Zinbo to odezwij się do mnie na gg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 Jutro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted July 31, 2012 Author Report Share Posted July 31, 2012 Mnie jutro nie ma. Możliwe, że późnym wieczorem będę. Jak coś to pogadam z ememerem to on może poadminuje Wam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pz Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 Mnie jutro nie ma. Możliwe, że późnym wieczorem będę. Jak coś to pogadam z ememerem to on może poadminuje Wam A kto powiedzial ze ja moge dzisiaj zagrac. Byly 2 dni wyznaczone na gre, w zaden Zinbo nie mogl. Nie wiem czy ja dzisiaj bede grac, bo bede pozno i na pewno podchmielony. Jesli bede w stanie dobrze zagrac to zagramy i na pewno przed godz 22 jak juz. Odezwe sie pozniej tutaj na forum. Nie jestem na zawolanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 Ja też koleżko nie jestem na zawołanie. Obowiązki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pz Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 Ja też koleżko nie jestem na zawołanie. Obowiązki. Ale czy ja napisalem ze jetes ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts