Milioner Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Ja pierdole co za admini... dostalem przed chwila bana: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by admin incognito [AMXBans] You can complain regarding your ban @ forum.wiejska-chata.pl [AMXBans] Reason: 'on" "jeszcze 4 dni "' [AMXBans] Length: '5 days' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:26931357' [AMXBans] Your IP: '188.125.244.229' [AMXBans] =============================================== [WCH] Zapraszamy na nasz serwer ZombieMod zm.wiejska-chata Ja mialem bana na 20 godzin zjebie, skonczyl sie ban to wszedlem i gralem wiec za co nastepny ban? Czytaj forum idioto zanim wezmiesz sie za amxmodmenu, ss z wczesniejszego bana: http://i50.tinypic.com/2lwrero.jpg. Jak dostalem bana na steamid kurwa to jak moglem wejsc przed skonczeniem bana, mozesz mi to wyjasnic geniuszu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kejk Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 debile, debile wszedzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 dobra kurwa nie spinaj, mój błąd. Dajcie mu tego unbana bo sie popłacze. Do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 UB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milioner Posted July 24, 2012 Author Report Share Posted July 24, 2012 Jak mam sie nie spinac czlowieku, zobacz co tu sie dzieje... UB. Dziekuje bardzo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kejk Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 chcesz chusteczki Mateusz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milioner Posted July 24, 2012 Author Report Share Posted July 24, 2012 chcesz chusteczki Mateusz? Daj Punisherowi Link to comment Share on other sites More sharing options...
OWeN Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 wy jestescie lubiani wgl na serwerze? bo wydaje mi sie ze nie i sie nie dziwie Blejder ktory non stop szuka jakiegos blejdera tez jest czlowiekiem do chuja wafla i moze sie pomylic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punisher Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 A jak punisher zjeb puszcza muzyke na serwie i wszyscy mowia ze ma wylaczyc to gowno to bana czemu nie dostaje, mozesz mi to wyjasnic? A od czego jest do huja opcja mute ja się pytam ?! No kurwa do czego geniuszu ? Jeśli większość nie chcę to nie puszczam . A mądry człowiek da mute jeśli mu się nie podoba . Zresztą parę razy puszczałem bo się podobało ale i tak nie bd bo nie mam sterów do dźwięku ale nie to jest najlepsze . Ubzdurałeś sobie coś geniuszu bo słuchasz przyjaciela kejka że płacze choć nie wiesz jak jest . Bo chyba nie znasz się na żartach skoro 1 raz zażartowałem na kejka że powiedziałem wyłącz to wh i śmiałem się a wy od razu swoje gadki z pierdolonymi chusteczkami . Zamykać to gówno bo już nie mam zamiaru nic tutaj pisać OWeN 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kejk Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 zartownis, HAHAHAAHAHAH jak nie chcesz sluchac naszego gadania, to zawsze mozesz nas zmutowac tak jak ty to pisales chcesz chusteczki? prosze http://www.lumex.pl/img/produkty/srodki_czystosci/_big/chusteczki_chigieniczne_a-p.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoZo Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 zamykac ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milioner Posted July 24, 2012 Author Report Share Posted July 24, 2012 wy jestescie lubiani wgl na serwerze? bo wydaje mi sie ze nie i sie nie dziwie Blejder ktory non stop szuka jakiegos blejdera :-) tez jest czlowiekiem do chuja wafla i moze sie pomylic Nie lubia:( Wybacz jestem troche zdenerwowany przez 1 bana Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 ja sie dziewie ze oni tam jeszce graja ja bym tp juz dawno olał dostaja bana za byle co to tymbardziej bym poszedł na inny server dobrze wam radze idzcie w huj i dajcie se spokuj bo i tak ban za abnem bedziecie dostawac zrobicie jak i sobie tak i nam przysłyge wychodac z serva. Pozdro Blejder nigdy sie nie myli zawsze jest powód a jak niema to punkt 1. "Admin ma zawsze racje" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kejk Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 nie bedziesz mi kurwa rozkazywal spokoj* na poziomie widze tu wszyscy sa zawsze tam mu lizesz dupe axel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 lizać dupe to Ty możesz sobie jeszcze przez 5 dni trwającego bana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milioner Posted July 24, 2012 Author Report Share Posted July 24, 2012 Zamknijcie to kurwa bo zal... Punisher masz zestaw chusteczek od kejka na czas jego bana powinny wystarczyc Bede gral gdzie mi sie podoba i tepil zera. Ps. Fajnie sie przeglada to forum z telefonu, big + (first time) Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Odezwaly sie wielkie elo pro ziomki. Kejk, wez zamknij ta facjate, gadasz jakbys byl kims. Prowo, zamknij to kurwa, bo az zal patrzec na takie durnowate teksty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Zamykam na prośbę autora tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts