Swider Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Witam. Gram na serwerze ok 5 min nagle patrze bana Dostaje koleś niby za czitowanie, 1 min nie mineła i ja to samo perm. Gdzie ani ssów ani nic nie powiedział, niżej daje widok z consoli. jeżeli da rade proszę pobrać demko i obejrzec je bo ja na niczym niegram, BUILD 5006 SERVER (0 CRC) Server # 284 Server: Size of custom.hpk > 0.001000 MB, deleting. Creating HPAK custom.hpk. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin ememer. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Swider [AMXBans] Reason : ' Czitowanie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ forum.wiejska-chata.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 35101371 ' [AMXBans] Your IP : ' 89.74.197.20 ' [AMXBans] =================================== A to jest ten ban przedemna tak samo odrazu z bomby Perm. [AMXBans] 'swi3z4k' got banned permanent. Reason: 'Czitowanie' Admin: ememer Prosił bym o szybką odpowiedz wsprawie mojego tematu, bo ja nie poto gram na tym serwerzy by admin o NICKU ememer dawał se bany od tak. Ogólnie to mało co gram na tym, a dzis se wbiłem i jak widać temat jest do rozpatrzenia. PS. To wszystko na mój temat, Swider. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Jak SE chce to SE robi chyba ma takie prawo. OWeN and ❤ Py Py Pyrcia 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 niech ememer wypowie się o co chodzi, a Ty kolego tak nie spinaj, wszystko na pewno sie wyjaśni Link to comment Share on other sites More sharing options...
OWeN Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Wedlug mnie pomylil dzialy, powinien byc w dziale bany i jak juz Szanowny Janusz Jak SE chce to SE robi chyba ma takie prawo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 HAHA szanowny janusz, nie liz mu tak dupy, chuj z januszem! a co do tematu, za nic raczej bana nie dostaleś Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 HAHA szanowny janusz, nie liz mu tak dupy, chuj z januszem! a co do tematu, za nic raczej bana nie dostaleś lizac mozesz gringle z dupy jakiejs owcy. jebac karmarq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swider Posted July 27, 2012 Author Report Share Posted July 27, 2012 Do jasnej cholery niechce czytac waszych wypocin, poprostu chce wyjaśnic to z emmerem za co dostałem tego bana bo niemam pojecia, nic nie pisałem nic nie mówiłem i nagle ban bez powodu niech ktos to szybciej ogarnie jak mu ciezko sprawdzic stronke odrazu gdy dal bana masakra. Ty kolego tak nie spinaj A ja się kolego nie spinam tylko to jest wkurzajace zamiast odrazu wyjasnic by wszedł napisał i by było po sprawie, to nie.ps. 2 dzień i nic pff. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Niech się ktoś skontaktuje z ememerem, bo trochę lipa jest jeżeli nie ma screenów a admin ,który zbanował nawet nie raczy wrzucić lub podać linka do demka. Według mnie UB się należy . Zresztą było mówione już setki razy SCREENY TO PODSTAWA. Jeżeli ememer się nie odezwie w ciągu 24h, wówczas daję UB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swider Posted July 27, 2012 Author Report Share Posted July 27, 2012 Dzięki ci kolego że chociaż ty to rozumiesz, a te 24h to poczekam może się odezwie, już mi to nie robi bo czekam 2 dni . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swider Posted July 29, 2012 Author Report Share Posted July 29, 2012 Drogi adminie czy dostane UB.? Bo naprawde juz długo czekam na kogos takiego jak emmer że daje bana a nawet nie potrafi napisać za co. Moje ip: 89.74.197.20 i STEAM_0 : 0 : 35101371 Ps. Z góry dzięki, Swider. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 UB. Mam na Ciebie oko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts