Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Skarga Na Admina ememer

Swider
 Share

Recommended Posts

Witam. Gram na serwerze ok 5 min nagle patrze bana Dostaje koleś niby za czitowanie, 1 min nie mineła i ja to samo perm. Gdzie ani ssów ani nic nie powiedział, niżej daje widok z consoli.

jeżeli da rade proszę pobrać demko i obejrzec je bo ja na niczym niegram,

BUILD 5006 SERVER (0 CRC)

Server # 284

Server: Size of custom.hpk > 0.001000 MB, deleting.

Creating HPAK custom.hpk.

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin ememer.

[AMXBans] You are permanently banned.

[AMXBans] Banned Nickname : Swider

[AMXBans] Reason : ' Czitowanie '

[AMXBans] You can complain about your ban @ forum.wiejska-chata.pl

[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 35101371 '

[AMXBans] Your IP : ' 89.74.197.20 '

[AMXBans] ===================================

A to jest ten ban przedemna tak samo odrazu z bomby Perm.

[AMXBans] 'swi3z4k' got banned permanent.

Reason: 'Czitowanie'

Admin: ememer

Prosił bym o szybką odpowiedz wsprawie mojego tematu, bo ja nie poto gram na tym serwerzy by admin o NICKU ememer dawał se bany od tak. Ogólnie to mało co gram na tym, a dzis se wbiłem i jak widać temat jest do rozpatrzenia.

PS. To wszystko na mój temat, Swider.

Do jasnej cholery niechce czytac waszych wypocin, poprostu chce wyjaśnic to z emmerem za co dostałem tego bana bo niemam pojecia, nic nie pisałem nic nie mówiłem i nagle ban bez powodu niech ktos to szybciej ogarnie jak mu ciezko sprawdzic stronke odrazu gdy dal bana masakra.

Ty kolego tak nie spinaj

A ja się kolego nie spinam tylko to jest wkurzajace zamiast odrazu wyjasnic by wszedł napisał i by było po sprawie, to nie.

ps. 2 dzień i nic pff.

Niech się ktoś skontaktuje z ememerem, bo trochę lipa jest jeżeli nie ma screenów a admin ,który zbanował nawet nie raczy wrzucić lub podać linka do demka. Według mnie UB się należy . Zresztą było mówione już setki razy SCREENY TO PODSTAWA.

Jeżeli ememer się nie odezwie w ciągu 24h, wówczas daję UB.

Drogi adminie czy dostane UB.? Bo naprawde juz długo czekam na kogos takiego jak emmer że daje bana a nawet nie potrafi napisać za co. Moje ip: 89.74.197.20 i STEAM_0 : 0 : 35101371

Ps. Z góry dzięki, Swider.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.