Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

3nire czy jakos tak

KoBeR
 Share

Recommended Posts

wchodze na GOD moda zeby postrzelac a nie kurwa punkty nabijac a jakis maly gnojek po zebraniu kilku głow daje bana na 5 minut bo siedzi z jakims drugim gałganem i EXPIĄ ( w dupie to mam ) na chuj admina dawac jakiemus cieciowi co grac nie daje , tam sie strzela pojebancu a nie jakies EXPY - zabrac mu flagi i niech spierdala na wykopki !!!

powod bana mowilem cos ...

Spierdalaj maly gnoju i graj fer a nie jak zero nabijasz expy na lewo z samego rana GOWNIE jeszcze textem dojebie ze co chcesz robic w 3 jak nie EXPIC ... co za gowno ? GRAĆ KURWA

ahha serio tam mówielem NIe leć w chuja Mowilem gramy A i expimy były 2 osoby mi i mu to pasiło więc nie lec w chuja,

CO to wg Za tekst ja to powiedziałem Weś sie człowieku ogarnij bo mam jeszcze w konsoli co pisałem -,- ,, Jeśli juz to byś może grał na kosy a nie ty odrazu masz pretensie , ja dawalem ci ostrzerzenie -.- wykorzystałeś je

co ty pierdolisz ? człowieku gracz który był z tobą HWDP 48 fragów , podkładaliście i rozbrajaliście pakę i żadne kosy jakoś nie leciały czy z jego czy z twojej strony. biegaliście kolo siebie jakbyście mieli się trzymać za ręce hulając po łące i to nie tylko na bomb side A . I nie pierdol ze jakieś ostrzeżenia bo z gęby dupę sobie robisz.... jak nie potrafisz nabić fragów czy skila bez takiego lamusowania , daj pograć siostrze może ci skila zrobi , a jak nie odsprzedaj konto i zainstaluj NON Steam i wal na czitach .

jesteś admin z dupy i tyle !!!

Właśnie... dobrze napisał rimel

jakbys sam to zauwazyl jak inni sobie na lewo expa robia, to tez bys nie byl zadowolony.

3N!ree napewno odrazu by bana wlepił na tydzień może i ogarnięty typek może i coś tam umie grać ale na admina to on mi nie pasuje :) Taka jest moja wypowiedź. Nie ma expienia na LEWO tylko trzeba grać żeby wbić lvl :) Proste i logiczne.

z tego co wyczytałem to:

- N!ree expi na lewo

- N!ree wymyśla zasady na których aktualnie sie gra

- N!ree daje bana jak ktoś się do nich nie zastosuje

- N!ree ma pretensje że ktoś jest z takiego bana oburzony

hahahahahahahah nie no nie moge

Ja wiem jaki jest Kober

Kurwa, człowieku, znasz go osobiście?

grasz tu kilka dni i wszysttkcih znasz, pzdr.

co do tematu, CO TO KURWA JEST? ja mówiłem to juz X czasu temu ale powtórze jeszcze raz:

NIREE HUJU WYPIERDALAJ, moim zdaniem powinno sie mu zabrać flagi admina albo chociaż je tymczasowo zawieśić. To jest juz nie pierwsza skarga na niego.

tyle z mojej strony i pozdrowionka dla wszystkich

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.