KoBeR Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 wchodze na GOD moda zeby postrzelac a nie kurwa punkty nabijac a jakis maly gnojek po zebraniu kilku głow daje bana na 5 minut bo siedzi z jakims drugim gałganem i EXPIĄ ( w dupie to mam ) na chuj admina dawac jakiemus cieciowi co grac nie daje , tam sie strzela pojebancu a nie jakies EXPY - zabrac mu flagi i niech spierdala na wykopki !!! powod bana mowilem cos ... Spierdalaj maly gnoju i graj fer a nie jak zero nabijasz expy na lewo z samego rana GOWNIE jeszcze textem dojebie ze co chcesz robic w 3 jak nie EXPIC ... co za gowno ? GRAĆ KURWA Link to comment Share on other sites More sharing options...
N!ree Aka Zabijaka Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 ahha serio tam mówielem NIe leć w chuja Mowilem gramy A i expimy były 2 osoby mi i mu to pasiło więc nie lec w chuja, CO to wg Za tekst ja to powiedziałem Weś sie człowieku ogarnij bo mam jeszcze w konsoli co pisałem -,- ,, Jeśli juz to byś może grał na kosy a nie ty odrazu masz pretensie , ja dawalem ci ostrzerzenie wykorzystałeś je Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted July 26, 2012 Author Report Share Posted July 26, 2012 co ty pierdolisz ? człowieku gracz który był z tobą HWDP 48 fragów , podkładaliście i rozbrajaliście pakę i żadne kosy jakoś nie leciały czy z jego czy z twojej strony. biegaliście kolo siebie jakbyście mieli się trzymać za ręce hulając po łące i to nie tylko na bomb side A . I nie pierdol ze jakieś ostrzeżenia bo z gęby dupę sobie robisz.... jak nie potrafisz nabić fragów czy skila bez takiego lamusowania , daj pograć siostrze może ci skila zrobi , a jak nie odsprzedaj konto i zainstaluj NON Steam i wal na czitach . jesteś admin z dupy i tyle !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
N!ree Aka Zabijaka Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Nie czytam całego ... Powiem ci coś ja pakę kłade i gramy kosy on wygra rozbraja i gramy dalej Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted July 26, 2012 Author Report Share Posted July 26, 2012 powiem ci coś , urzekła mnie twoja historia - ty kładziesz pakę on rozbraja , zero kosy , bieg za ręce po łące ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Co to za jakies z dupy akcje ? Na lewo sobie expa nabijac KoBeR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N!ree Aka Zabijaka Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Co mamy robić ,,2 osoby zero gry przedtem ylem tylko ja i co mialem robic tylko expić mi pozostało Link to comment Share on other sites More sharing options...
OWeN Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Ja wiem jaki jest Kober i nie skladal by falszywdj skargi wiec z Toba jest cos nie halo. A nie mozna sprawdzic w HLTV? przeciez zawsze krasula patrzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Good idea. Sluchaj, jak gracie we dwoch, to rywalizujcie, a nie na lewo expa sobie nabijacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N!ree Aka Zabijaka Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Ok sprawdzcie sobie Ok możemy dojśc do porozumienia bo zara do roboty lece ,, Gramy normalnie bez expienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Ja juz dawno w robocie siedze;> Zaraz w teren na male kontrole Jestes adminem, i jakbys sam to zauwazyl jak inni sobie na lewo expa robia, to tez bys nie byl zadowolony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N!ree Aka Zabijaka Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Ok rozumiem.. KOBER puczułeś się zkrzywdzony więc sorry z mojej strony Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted July 26, 2012 Author Report Share Posted July 26, 2012 przyjęte , ale nie odpierdalaj maniany .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wspaniały Boguś Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Właśnie... dobrze napisał rimel jakbys sam to zauwazyl jak inni sobie na lewo expa robia, to tez bys nie byl zadowolony. 3N!ree napewno odrazu by bana wlepił na tydzień może i ogarnięty typek może i coś tam umie grać ale na admina to on mi nie pasuje Taka jest moja wypowiedź. Nie ma expienia na LEWO tylko trzeba grać żeby wbić lvl Proste i logiczne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 z tego co wyczytałem to: - N!ree expi na lewo - N!ree wymyśla zasady na których aktualnie sie gra - N!ree daje bana jak ktoś się do nich nie zastosuje - N!ree ma pretensje że ktoś jest z takiego bana oburzony hahahahahahahah nie no nie moge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Nie gram na COD modzie ale według mnie Twoja fantazja odnośnie expienia jest co najmniej idiotyczna. Nie możesz tworzyć własnych zasad kierując się wyłącznie własnym dobrem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Ja wiem jaki jest Kober Kurwa, człowieku, znasz go osobiście?grasz tu kilka dni i wszysttkcih znasz, pzdr. co do tematu, CO TO KURWA JEST? ja mówiłem to juz X czasu temu ale powtórze jeszcze raz: NIREE HUJU WYPIERDALAJ, moim zdaniem powinno sie mu zabrać flagi admina albo chociaż je tymczasowo zawieśić. To jest juz nie pierwsza skarga na niego. tyle z mojej strony i pozdrowionka dla wszystkich Link to comment Share on other sites More sharing options...
N!ree Aka Zabijaka Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 Noo nie pierwsza tylko druga Po co spamicie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZcM_SabreO! Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 zalal bym cie betonem bo to dla mnie zenada. podbijesobie exp ? zenada ... na 'kosy' jeszcze wieksza zenada . ban z tego powodu ? - odebranie przywilejow - tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 zawiesić mu flagi i będzie po problemie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts