Wspaniały Boguś Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Witam, mam taką propozycje co do serwera COD MOD. Rozchodzi się o to aby np. w godzinach 20.00-06.00 exp byl x3. Bo jak wiecie gracze przychodzą na serwera COD MOD , DIABLO MOD itp. po to by bic lvl i byc najlepszym graczem. Tak więc wypowiedzcie się na tem temat. W ten sposób może uda nam się troszkę zapełnic serwer COD MOD , No i ten VIp też fajny 20/30 % szybszy exP : ) A wiecie zwykli gracze nie maja 20/30 % szybszego expa wiec to ze exp bedzie x3 troszke im poprawi atmosfere gry. P.S Straciłem wątek bo mnie siostra zdenerwowała. Proszę o Opinie. Pozdrawiam , mR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OWeN Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 No w Sumie to racja i pewnie dzieki temu wiecej graczy bedzie ale mozna by jeszcze w dzien zrobic np oj 14-16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wspaniały Boguś Posted July 26, 2012 Author Report Share Posted July 26, 2012 Też by można było zrobić. Ale w dzien exp x2 od 14 - 16 a w nocy x3 od 20-06 wtedy serwer bedzie 24 h zapelniony Moze nie do full ale to z czasem przyjdzie. ✪ cycak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts