Kropkadzifko Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Zwracam się do admina zwanego " warka"! za co ban za to ze jestem lepszy od Was? nawet mi screenów nie robiłeś, żebym mógł udowodnić swoją niewinność... ehhh ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarkaRed!!! Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 ss nie robiłem bo amx cos sie skfaczył i nie chciał. Nie wiem czy wiesz jest cos takiego jak HLTV . http://hltv.1shot1kill.eu/srv8241/WCH-1207262244-de_dust2.dem.zip jak dla mnie jesteś odpal i tyle:) Oczywiście mogę się mylić Zapraszam kogoś do luknięcia pana . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Przypominam temat tego idioty : http://forum.wiejska...__fromsearch__1 Jestem pewien ,że jesteś odpalony. Wcześniej nie miałem okazji by zgrać demko bo hltv czasami się psuje, teraz widzę ,że nawet nie ma sensu. Widać od razu ,że jesteś odpalony. Jeżeli jest ktoś chętny to proszę by również sprawdził to demko. Pozdrawiam, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kropkadzifko Posted July 28, 2012 Author Report Share Posted July 28, 2012 Jesteście tacy pojebani że mi was szkoda ale no cóż niektórzy nie mogą się pogodzić że ktoś jest lepszy fajnie się z was bekę kręci dobrze że nie mam już 15-16 lat bo może bym się tym przejął (czyt. hahahaha) ale będąc w tym wieku co jestem zlewam na to i na wasz serwer... ponieważ dostałem tam już dwa bany i jak się okazało byłem czysty no ale widać po waszym zachowaniu że jeszcze nie dorośliście do niektórych rzeczy ale na to przyjdzie czas , a wasze wymówki są zajebiście śmieszne! hahahahaha. PIS&JOŁ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 Ok, Pozdrawiam, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts