nie_pytaj Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Witam. Od niedawna pobralem cs`a na steam. Wszystko pinknie ładnie wchodze na serwa COD wch. i mam wyzerowane lvl`e jakbym gral od poczatku. Na pewno mam Poprawnie wpisany nick. Na NS normalnie mam te same lvle a na steam chuj nic same 1 lvle. jesli zly dzial to przeniescie. Wezcie nie wiem... Przywroccie mi lvle xD bo od poczatku nie chce mi sie expic a to nie byly lvle typu 1-20. Na ns moge pograc ale wolalbym na Steam Po podmieniałem pliki (modele itd.) wiec nic nie dalo aczkolwiek nie myslalem o takim efekcie ze przywroci mi lvl`e. Jeszcze raz podkreślam - Nie popełnilem bledu w nicku MALINOWY 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Tu nie chodzi o ip czy nick, tu chodzi o ID ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted July 27, 2012 Author Report Share Posted July 27, 2012 o_O to czy daloby sie przeniesc levele? hmm to bym musial podac Steam_ID Dobra. Zrobione ID, IP (w celu mojego bezpieczenstwa) podam na PW - jak odpowiednia osoba napisze Podsumuwujac: Prosilbym by administratorzy serwera COD przeniesli mi lvl`e z IP na ID_STEAM MALINOWY 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Da sie przeniesc, ale to trzeba w plikach pogrzebac ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted July 27, 2012 Author Report Share Posted July 27, 2012 aha. Dobra juz wole grac NS. Niepotrzebnie Steam kupilem MALINOWY 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Wolisz grać na NS bo wbiłeś w grze jakieś głupie levele? Śmieszny jesteś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted July 27, 2012 Author Report Share Posted July 27, 2012 no sorry ale nie po to tyle gralem by zaczynac od poczatku skoro moge kontynuowac dalsza rozgrywke na starych lvl`ach Na steam bd grac na serwach gdzie nie mam lvl`i typu DR,4fun itd. No ale na codzie mam wiec wole pozostac na ns MALINOWY 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wspaniały Boguś Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Graj na steam wbicie lvl do 55 / 70 nie jest ciezkim zadaniem 2/3 dni i zrobione : ) a ty grasz prawie non stop wiec mozesz wbic sobie lvl na steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted July 27, 2012 Author Report Share Posted July 27, 2012 no 2-3 dni dla ciebie. Mi to by wbic 33 (grom) ok 60 (cichociemny) 33 (sas) 20 (snajper/delta) troche trwa... a takim no-lifem nie jestem by caly czas w cs napierdalac. No moze tyle gram ale wszystko zalezy jak wygladam z robota. Wole pozostac przy ns. Bd wbijał na steam jak bd reset lub cos z tym zwiazane, ze mi sie to opłaci w pewien sposob MALINOWY 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts